|
RE: povedati, da ali ne? 21.11.2006 23:49:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmmm... To me pa spomni na en pripetljaj v moji bivši službi. Z enim od sodelavcev sem se čudovito razumela in z njegovo ženo tudi. Pa tudi moj Kamikaza se je z obema krasno razumel. Ona je velikokrat prišla z otrokoma k nam na kavo in klepet, mi pa smo šli velikokrat z njim ven na kako pivo ali pa k njim na obisk. Pač, družili smo se vsi skupaj. Naneslo pa je tako, da se onadva na trenutke med sabo nista najbolje razumela. Razlog so bili njegovi večeri, ko je spil kakšno pivo preveč, šel kockat v igralnico in kasneje za kak ovinek s kakšno naključno srečano gospodično. Midva s Kamikazo sva za to vedela, saj je bil Kamikaza ponavadi tisti, ki ga je po takšni prekrokani noči peljal domov s taksijem. Nikoli niti nisva skrivala, da veva, saj je tudi ona vedela. In kadar ga do jutra ni bilo domov, je obvezno klicala enega od naju, če kaj veva, kje je. Tako je bilo tudi tisto dopoldne. Klicala ga je (svojega moža), pa ji je vztrajno prekinjal telefon. Po neštetih njenih klicih ji je tudi prekinjati nehal, ampak je pustil, da je zvonilo v prazno. Ona je najprej poklicala Kamikazo, ampak tudi Kamikazin telefon je zvonil v prazno. Logično - klicala je ravno, ko sva se spravila seksat. Potem je poklicala mene. Enako. Zvonjenje v prazno. Pusti me pri miru, da seksam. In res je za cca. deset minut nehala klicariti. Ravno v tistem času sva midva sladko zadremala. Nakar pa spet - izmenično moj in Kamikazin telefon. Midva pa iz nočne izmene v službi. Ženska, daj mi mir. Seveda takrat nisva vedela, zakaj kliče, ampak nama je bilo tudi popolnoma vseeno. Lahko bi klical Sveti Peter, pa se mu ne bi javila. Po skoraj eni uri zvonjenja pa je meni narasel pritisk. Primem telefon in se v trenutku javim:"Ja?!?!?!" Ona pa, na drugi strani:"Živjo. A kej veš, kje je X?" Ker sem bila besna kot ris, sem samo zinila:"Ja, tukile pr men leži u pojstli!" Slišala sem samo še pi-pi-pi v slušalki. S Kamikazo sva skoraj crknila od smeha. Nakar pride SMS "to mi boš plačala s krvjo". Skoraj sva popadala s postelje. Potem sem pa jaz poklicala na številko od X in X se mi je takoj javil. Jaz pa njemu:"Ej, samo toliko, da boš vedel, da si danes spal pri meni." Tip se je začel režat in vprašal, kaj bo za zajtrk. No, potem sem mu pa povedala, da se njegove ne morem znebit s telefona. Sladko se mu je fučkalo. Ko je prišel domov, ji je pa pojasnil, za kaj je šlo vse skupaj. In smo prijatelji še naprej. Jutro je bilo pa vseeno pestro.
|
|
|