jazz
|
Torej,res sem! Stvar je takšna,da me je vzgojiteljica danes predčasno klicala naj pridem po Matica,ker je celo dopoldne jokal,ni hotel jesti( odrival krožnik),ko je zaspal,je spal zelo malo in se v kriku zbudil in tulil,ter motil druge otročke. Ni se mu dalo nič dopovedati,baje je bil totalno histeričen. Me je spraševala če imamo doma kakšne težave,ali če smo bili včeraj kje,kjer še nismo bili.....pa sva na koncu ugotovili,da bo težava najbrž v moji tašči in tastu. Že na začetku se nista strinjala da gre mali v vrtec,da je pri 20 mesecih še bogi,bogi,neutrjen in sploh tam grdo ravnajo z njimi. Midva sva vztrajala in do sedaj je rad šel,tudi ni bilo hujšega,ko je po skoraj mesečni odsotnosti prišel nazaj. Tast in tašča,namesto da bi nama stala ob strani,pri najini besedi in povedala malemu,kako lepo,da gre v vrtec,in če ima že kaj prijateljev,in sploh pozitivno govorila v tej smeri,mu non stop govorita,ja,bošček,zdaj greš pa služit in take. Ko malega kdo vpraša kako se ima v vrtcu,še preden mali skuži kaj ga je človek vprašal,odgovori tašča v njegovem imenu..."povej Matic,da zelo nerad govoriš o vrtcu"....mislim,adiiiijoooo!!!! Ne vem več kako jima naj dopovem,da s tem obnašanjem škodujeta Maticu! Zjutraj, ko ga peljeva v vrtec,se poslavljata od njega ko da se ne bojo več videli in bogi,sem,bogi tja in v kratkih rokavih in copatah skačeta okrog avta ob 7.30.zjutraj,pol mata pa oba nahod,kriva sem pa jaz,ko ga mali faše tudi!!!! Danes je celo tast nesel tamalga v avto in ga montiral na sedež in po moje mu je moral spet dat kakšno tako pripombo,da je malčka toliko zdelalo. Preden smo se odpeljali,pa spet za mojim hrbtom,joooj kako žalostno gleda in kakšne skrbi ima,bogi,bogi! Čisto mi ga bosta z...! Drugače jih ima ful rad in jaz tudi. Živimo pač v isti hiši in na žalost drugače trenutno ne gre,kot da požiram to pretirano vmešavanje v vse! Joj,saj vem da sem sitna s tem,sam nimam nikogar da bi se mu stožila in odprla ventile. Moj dragi je na terenu,jaz pa imam še rojstni dan in sem čisto nostalgična,ker grem proti trideset! Hvala punce,da ste brale jamranje! BO ŽE!!!