|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KRČI- kako dolgo?
20.11.2006 14:34:48   
sisi80
Jaz že obupujem. Naš 5 mesečnik ima (mislim) med spanjem krče. Tako podnevi kot ponoči se zbuja na pol ure, joka, se krči .... Ne spimo nič. Je bilo nekaj dni bolje, zdaj vedno slabše. Imamo mazilo, pa koroške kapljice, pa mleko smo zamenjali ... Ne pomaga nič. Čez dan je sicer zelo dobre volje, lepo pridobiva na teži, tudi blato je normalno. A je možno, da so res krči, je katera imela tako dolgo bogega malčka, kdaj bo konec?

Hvala za vzpodbude.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KRČI- kako dolgo?
20.11.2006 14:46:34   
Mina1
Ja, tudi moje dva oba sta bila res boga. Prvi je ime krče intenzivno 6 mesecev non stop. Drugi pa intenzivno skoraj 5 mesecev. Oba sta se trgala 100/h, če me razumeš, prejokala, se prematrala, nič ni pomagalo, pa smo imeli malo morje kapljic doma, tudi mleko smo zamenjali. Bilo je res hudo, pa je minilo.

No, glede spanja ne bom nič rekla, še še vedno borimo pri mlajšem...

Pa so bili potem zobki, pa bolezen, pa viroze...tako da bo še kaj takšnega.

Držim pesti, da kmalu ponehajo tile krčki.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2006 14:48:52   
Mina1
Aja, krčki lahko trajajo tja do 8-ega ali celo prvega leta starosti, pa pri fantkih je ponavadi huje, ni pa nekega pravila.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2006 15:15:15   
SelmaC
Jaz sem tudi sotrpinka. star je 6 mesecev pa ne zgleda kaj boljše. jaz tudi ne vem ali so krči oz. kaj je je tudi napenjanje, vetrovi, ipd, ipd. Ponavadi smo vsaj ponoči spali (razen hranjenja) od kar pa uvajamo GH pa je kriza tudi ponoči.
Jaz se tudi sprašujem kdaj bo minilo. Ubogi malčki.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2006 17:02:17   
Micy
Naša je imela krče 1 mesec pa pol, kupili smo neke nemške keplice ki so ji full pomagale in hvala bogu so se krči prenehali.

jaz sem jo ko je imela krče položila v posteljico na trebuh in dokaj močno tapkala po riti nism je tepla ampak sm  v bistvu potiskala ritko in trebušček k jogiju tako je prenehala jokat in zaspala. To mi je pokazala patronažna sestra in od takrat naprej naša princeska ne spi drugače kot na trebuščku. rekla je da to dojenčku paše ker ga greje v trebušček.

Love is in di er.

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2006 21:56:35   
HuAnita
Capinka jih je imela skoraj do 1. leta. Ponoči se je zbujala: najprej prdec, potem pa jok. Res, za vsakim prdcem je tako bridko jokala, jaz pa bedelauser posted image
Newborn tudi ima krče, zadnja 2 tedna res hude, sploh zvečer je kriza, ko že zaspi, pa ga začne zvijati in se v spanju ful joče... Če mi pravočasno uspe, da ga dam na zizaland, pa ob prdenju spi naprej, če ne, pa jok in stok, dokler se ne sprda....
Skratka - clueless!

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2006 13:39:52   
ČebelicaMaja
Tudi naša je imela res hude krčke, do 3 meseca, potem so nekako minili... počeli smo vse kar opisuješ... nam je pomagal tudi medvedek, ki ima v trebuščku češnjeve peške- le te pogreješ v mikrovalovki (so v platneni vrečki) in jih vstaviš medvedku v trebušček in daš malemu na trebuščka, nam je vsaj za kakih 5-10 min. pomagalo, pa včasih je celo zaspala, ko smo jo nosili na medvedku, ki jo je grel- morda poskusi- aja, kupi se ga v Mullerju, stane cca 2500 sit, pa je še potem fajn, ga lahko daš na ušeska, če bolijo in podobno...pa naši je itak všeč- ga je posvojila in z njim zdaj spiuser posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2006 13:48:03   
Anonimen
Moj je star 8 mesecev pa ima še vedno, kdaj pa kdaj krče. Po kapljicah AD3 je še huje, tako, da mu jih nekaj časa nisem dajala.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2006 15:23:09   
najina pikica*
Ubogi otročki in uboge mamice user posted image ...nš žapček jih je imel samo do 5 tedna...take hude,da sm misla,da me bo kr konc...nism več vedla kako naj mu pomagam,hvala bogu so minili,si pa sploh ne predstavlam da bi jih imal do 6mes ali celo dlje user posted image user posted image
a niso boščki teli naši sončki?!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.11.2006 19:42:09   
Pobalami
Do 5 meseca hude krče, do devetega pa malo manjše. Od bolečin se je praskal po glavi in obrazu, je imel vse spraskano. Pri 8m je po jogurtu in pudingu dobil hude krče, tako da smo to ukinili do 1leta. Zdaj je v redu (13m). Pri nas so se krči umirili s prehodom na mleko 2 (probiotično), nakaterim paše gosta hrana. Pri prehrani si piši kaj je, mogoče ugotoviš kaj mu ne ustreza (za vnaprej).

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.11.2006 22:22:32   
natalia
Capinka jih je imela skoraj do 1. leta. Ponoči se je zbujala: najprej prdec, potem pa jok. Res, za vsakim prdcem je tako bridko jokala, jaz pa bedela
Newborn tudi ima krče, zadnja 2 tedna res hude, sploh zvečer je kriza, ko že zaspi, pa ga začne zvijati in se v spanju ful joče... Če mi pravočasno uspe, da ga dam na zizaland, pa ob prdenju spi naprej, če ne, pa jok in stok, dokler se ne sprda....
Skratka - clueless!

ja, se nam tudi to dogaja, pa bomo stari 10 mesecev...user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.11.2006 14:46:23   
monika30
Pozdravljena, Sisi.
Se nič ne javiš, pa sem mislila, da spite.
Žal ti ne vem povedati veliko, držim pa pesti, da čimprej mine.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.11.2006 14:48:40   
monika30
POzdravljena, Sisi.
Se nič ne javiš, pa sem mislila, da spite.
Žal ti vem povedati kaj pametnega, ampak vseeno držim pesti, da čimprej mine.

Čav.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?