|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdo gre z mano...
20.11.2006 13:17:25   
taja1
.... v cetrti krog?

Moja O je bila nekje od 13 naprej. Moj mozek je bil ravno te dni sluzbeno odsoten, tako da je bolj malo moznosti.
A vendarle...

Obicajnih izcedkov zaenkrat se nimam, kar je malo cudno - tako da upam na cudez.

Ne pricakujem pa je okrog 28 tega.

Kaj pa ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdo gre z mano...
20.11.2006 13:25:33   
Anonimen
Mi gremo tud v četrti krog.

Jaz sem komaj konec zadnje tako da je ne pričakujem 12.12.
Se mi pa zdi da imam trenutno O. Pa mi je ful čudno. Običajno jo imam 16-17 dni po prvem dnevu M.user posted image  Sam imam vse znake-bolečina, sluz...
Pojma nimam. Itak smo bli pridni pa še bomouser posted image .
No po miklavžu bomo pa vidl če je bil kej pridn pa kej prnesuuser posted image

(odgovor članu taja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2006 14:42:04   
Taula
Mi gremo v tretji krog decembra, a se bom kar tu pofočkala. Moja O je mimo, dvomim pa da se je kaj prijelo kljub temu da smo pridno user posted image . No ja, bomo videli čez ene 14 dni.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2006 14:46:42   
kepica
A gre katera z mano v petega...?user posted image  Jaz nisem ne vem kakšna velika optimistka ta mesec, ker sem imela v petek pregled pri G in imam baje polip, ampak še nisem obupala. Pridno delamo naprej. Ta teden se mi zdi, da bo enkrat O, tako da si merim tudi BT. Imam pa 5.12. pregled, da vidimo, kaj se dogaja in če mi res kakšna zadevica preprečuje zanositev, mogoče pa bo ta mesec srečni mesec in bomo na UZ videli še celo kaj drugegauser posted image  Držim pesti za vse...

lp
lepica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2006 15:21:18   
Pinkyca
Evo tukaj še ena ki gre v 4. krog!!! Včeraj, danes ali jutri čakam na čudež tudi jaz, bolj pa se mi dozdeva da bom kmalu zagledalauser posted image  in neuser posted image . Znaki so vsi tukaj - uživam v sanjarjenju, da je morda ta mesec ratalo in upam, da če že mora prit user posted image , naj pride čim kasneje.user posted image šibamo dalje

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2006 17:13:08   
Anonimen
Mi smo ravno danes zaključili 2. krog z user posted image . Tokrat je celo malo pohitela. Par dni prezgodaj. Kar je pa še vedno bolje, kot da bi zamujala in bi zmetala stran denar za teste.
Skratka, začenja se 3. krog. Optimistično, a vendar brez večjega upanja. Eh....user posted image

(odgovor članu Pinkyca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2006 19:20:07   
kaja80
lp!
Tudi jaz sem štartala četrti krog, včeraj je bil zadnji dan M tako da gremo v nove boje. Sem si pa prejšnji mesec začela meriti BT, tako da upamo na najboljše ta mesec. Upam da hitro mine.

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2006 8:48:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pinkyca

Evo tukaj še ena ki gre v 4. krog!!! Včeraj, danes ali jutri čakam na čudež tudi jaz, bolj pa se mi dozdeva da bom kmalu zagledalauser posted image  in neuser posted image . Znaki so vsi tukaj - uživam v sanjarjenju, da je morda ta mesec ratalo in upam, da če že mora prit user posted image , naj pride čim kasneje.user posted image šibamo dalje

No pa ti ni treba četrtga kroga "laufat"user posted image

user posted image user posted image user posted image Še enkrat čestitam!!!user posted image

(odgovor članu Pinkyca)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2006 9:15:40   
Klarita
Trenutno sva sredi 4. kroga, O se bo kmalu začela (če se že ni) in upam, da bova lahko čimbolj pridna user posted image in ne bova zamudila viška O.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.11.2006 10:21:35   
taja1
Danes se mi je ze pojavila krvavitev, tako da ta mesec spet ne bo nic user posted image .

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.11.2006 10:29:07   
Anonimen
Taja a ti kar cel teden prehiteva al kako?
Mogoče je pa vgnezditvenauser posted image
A je močna al bolj šibka?

(odgovor članu taja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.11.2006 11:34:31   
taja1
Ni, da mi prehiteva. Jaz imam vedno od O do M nekaksne izcedke in krvavitve zaradi hormonskih motenj.

Jim pa vedno sledi M, tako da....user posted image

Je pa krvavitev kar vidna, tako da zal ni vgnezditvena.

Vec srece ostalim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.11.2006 11:41:20   
Anonimen
Bo pa drug mesec. user posted image

(odgovor članu taja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.11.2006 16:51:52   
Maj75
Tudi jaz se vam pridružujem v 4. krog. O se mi začne v naslednjih par dnevih, in kakor je ena že rekla, optimistično, vendar brez prevelikih pričakovanj. Držim pesti za vse nas!

Maja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.11.2006 7:28:29   
kepica
Klarita, sva pa na istem terminuuser posted image  Tudi jaz sem trenutno nekje okoli O in ravno tako kot ti, 15. dan po M. Ta mesec si prvič merim BT, pa je vsa zmedena, tako da se nanjo nič ne zanašam, na sluz se pa tudi ne morem, ker preveč  user posted image pa je itak skos nekaj sluzasto user posted image

Sicer ne vem, koliko imam zaradi polipa (ali karkoli že imam)možnosti zanositve, ampak vseeno sem optimistka. Upam na najboljše. Držimo skupaj! Enkrat nam bo že uspelo. Nas je pa ogromno in upam, da nam bo Miklavž prinesel lepo darilo...

lp
kepica

(odgovor članu Maj75)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.11.2006 8:31:17   
Klarita
Super kepica user posted image , se bova skupaj trudili in obe poročali. Jaz sem imela sicer malo pomešano user posted image  ta mesec, ker mi je 5 dni zaostajala, tako da si malo pomagam s testi za O. Nekako sem čutila, da imam ovulacijo prej kot 15 dni po user posted image  in izgleda, da sem imela prav. Danes sem naredila test O in sta bili dve črtici, druga je bila sicer šibka (pomeni, da se začenja O), ampak je bila. Bomo videli. Upam, da bo tokrat še drugi test pokazal user posted image .

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.11.2006 9:14:35   
kaja80
lp kepica!
tudi jaz sem si prejšnji mesec začela meriti BT in sem na začetku meseca imela zelo zmedeno, ampak konec meseca je bil ta prehod pred in po O zelo viden. Tako da si jo kar meri če ne prej ti bo pa naslednji mesec prišla prav.
Glede polipa pa, so punce zanosile, ki so imele še večje težave tako da je vedno upanje.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.11.2006 9:57:00   
kepica
Klarita, tudi meni je M ta mesec zaostala. Morala bi jo dobit 3. sem jo pa 7., tko da sva tudi tukaj na istem. Prejšnji mesec sem točno vedela, kdaj imam O, ta mesec pa nimam nobenih pametnih znakov, tako da se bom kar prepustila naklučju. Kar bo pa bo. Saj pravijo, da ni dobro računatuser posted image  Naslednji test me čaka ravno na Miklavža, tko da.... upam, da mi letos kaj prineseuser posted image  Imam pa žal par dni pred tem UZ zaradi izrastkov, pa me kr mal grize... Me krbi, da ne bi bilo kaj hujšega. Sicer se ne spoznam ravno na te polipe in miome in ne vem kaj še vse, vem samo, da ni ravno fajn zadeva. Najbolj me pa skrbi kakšno čiščenje ali operacija, ker sem potem spet zaključila z user posted image  za par mesecevuser posted image  Upam, da bo vse OK in da bi mogoče na UZ videli kakšen mehurček...user posted image
Držim pesti, Klarita, da tudi tebi uspe.
kaja 80 imaš prav. Jaz sem ta mesec čist za hec poskusila z merjenjem BT, ampak me je za enkrat razočarala, ker zelo niha, tko da mi ne pomaga kej preveč. Bom pa za vsak slučaj vztrajala. Mogoče mi pa naslednji mesec prav pride. Sem pa prejšnji mesec imela O teste, pa nisem ujela O, tko da pojma nimam, kdaj je bila in sem tudi to opustila. Po moje, da je še najboljša metoda ta, da redno seksaš, pa ti nič ne uideuser posted image

lp

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.11.2006 12:40:48   
Anonimen
Punce,držim pesti za vas.Naj se ta'rdečka ne pokaže še kakšno leto...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
22.11.2006 16:10:14   
Anonimen
tudi jaz... čakam čakam čakam... 7.12 bom naredila test in močno upam, da ne grem z vami naprej na tej strani, upam, da bomo vse "v pričakovanju"!!!!

Sama si merim BT, pa je vse skupaj čudno! Sem šele začela merit! Po M sem imela Bt 36,3 ali 36,2 in v času, ko naj bi imela O, sem imela BT 36,4 naslednji dan pa kar 36,1 (kar 2 dni tako) ni mi jasno, potem pa zopet 36,3?!?! Glede sluzi; je ni bilo, nič, malo vlažno, MV pa je bil dvignjen visoko, ravno v času ko sem imela najnižjo BT!?!?! In kaj naj si sedaj mislim? Mi lahko katera pove? Glede BT vem, da imamo vse ženske drugače, ampak MV pa se vsem "dvigne gor" v času O. Sem pomislila tudi na termometer, namreč imam elektronskega, ki kao ni najbolj točen.
Če nama sedaj ne rata, bom kupila navadnega in zopet poskušala.
Sva bila pa zelo pridna in sva se user posted image veliko cartalauser posted image ,  skoraj vsak dan.

Upam, da rata, to bo najlepše darilo za moj RD ki je 7.12!!! Pa še najlepše darilo za miklavža in božička in dedka mraza za vse moje!! Upam!! ;)

LP vsem! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
23.11.2006 13:45:34   
pingi
Tudi moja user posted image  je prišla danes. Točna kot ura, ravno 14. dan po ovulaciji. Jaz bom še vseeno vztrajala pri merjenju BT, ker se iz meseca v mesec bolj očitno kažejo obdobja z zvišano oz. znižano BT.
Torej, se že veselim novih dogodivščin z možekom user posted image
No, pa kaj lepšega si človek lahko zaželi za Božič kot je mala pikica?
Imam občutek, da nas bo kar nekaj zagledalo nekaj lepega v decembru...
Zdaj pa samo še to: Veselo na delo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.11.2006 19:40:42   
punsha
... se pridružujem v četrtem krogu.Natančneje...sedaj so mimo 3 meseci po prenehanju jemanja KT in bo to prvi mesec, ko bova čisto zares delala na  . Počakam še par dni da tečka odide, potem se bomo pa spet lepo crkljali in se imeli neskončno radi. komaj čakamuser posted image . . .A ni lepo delat dojenčka. Sprostite se!!

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.11.2006 20:43:08   
sbap
Midva z lubijem pa štartama decemba deveti krog. O naj bi bila od 3.12. dalje, pa da vidimo, če tokrat uspe.
Držim pesti za vse nas!!!
Lp,

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.11.2006 14:22:47   
ursy
živjo

jaz sem vam  bom kr pridružla...midva z mojim greva sedaj v 10 krog. upam da bo tokrat kaj uspeha.  O naj bi mela tam enkrat po 6.12... 

user posted image  veselo na delo punce, pa da čimprej zagledamo user posted image user posted image

lp

(odgovor članu sbap)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?