Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: V kakšnem položaju doživite orgazem 20.11.2006 12:41:30
|
|
|
|
piščanc
|
tudi jaz najlaže in najhitreje če sem zgoraj, on pa leži . pa še kaj bi se našlo hihi
|
|
RE: V kakšnem položaju doživite orgazem 20.11.2006 13:06:27
|
|
|
|
Erdbeere
|
tako da sva v obliki črke V
|
|
|
|
RE: V kakšnem položaju doživite orgazem 20.11.2006 13:53:36
|
|
|
|
*dvojčica*
|
Jaz v vsakem položaju ...nimam pa prov izbranega položaja v katerem najhitreje ...če ne gre dovolj hitro si pa pomagam,potem pa gre
|
|
|
|
RE: V kakšnem položaju doživite orgazem 20.11.2006 13:59:19
|
|
|
|
Anonimen
|
pri penetraciji v nobenem. orgazem doživim samo pri masturbaciji
|
|
|
|
RE: V kakšnem položaju doživite orgazem 20.11.2006 14:30:26
|
|
|
|
koala
|
IZVIRNO SPOROČILO: *dvojčica* Jaz v vsakem položaju ...nimam pa prov izbranega položaja v katerem najhitreje ...če ne gre dovolj hitro si pa pomagam,potem pa gre se podpišem
|
|
|
|
RE: V kakšnem položaju doživite orgazem 20.11.2006 18:15:07
|
|
|
|
tadruga
|
vedno, če sem zgoraj, on pa leži. najverjetneje zato, ker ne migam samo gor in dol, ampak tudi nekako naprej in nazaj, v krogih. ampak takrat njemu skor ne pride. "doggy" pa je, kar se obeh orgazmov tiče, najboljši.
|
|
|
|
RE: V kakšnem položaju doživite orgazem 20.11.2006 19:03:14
|
|
|
|
tejkooo
|
Jast doživim orgazem v vsakem možnem položaju!!! kjerkoli kadarkoli..
|
|
|
|
RE: V kakšnem položaju doživite orgazem 20.11.2006 19:15:01
|
|
|
|
ronja
|
Mislim, da v večini položajev, ki sva jih sprobala - zdaj se ne spomnim nobenega v katerem ga ne bi - je pa možno, da sva kdaj probala kaj nepraktičnega, kjer nisva bila prav dolgo ali pa je bil samo na sredi... Najhitreje pa če oba stojiva - oz. on stoji, jaz pa sem na njem zavozlana okoli njega v bistvu... Pa jaz zgoraj ali pa misijonarček, ti so ziher najpopularnejši, hehe...
|
|
|
|
RE: V kakšnem položaju doživite orgazem 21.11.2006 5:35:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen pri penetraciji v nobenem. orgazem doživim samo pri masturbaciji Se podpišem
|
|
|
|
RE: V kakšnem položaju doživite orgazem 21.11.2006 11:42:32
|
|
|
|
Alisa
|
Tudi jaz najlaže in najhitreje če sem zgoraj, on pa leži . pa še kaj bi se našlo. Se podpišem tukaj. Čeprav tudi proti drugim položajem uživam, čeprav če sem pa jaz gori imam pa jaz vajeti!
|
|
RE: V kakšnem položaju doživite orgazem 21.11.2006 14:19:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je najboljše zgoraj, to je edini položaj ko doživim orgazem, zato ga mam najraje.
|
|
|
|
RE: V kakšnem položaju doživite orgazem 21.11.2006 15:13:54
|
|
|
|
daddy
|
V vsakem - z izjemo tistega, ko si ženko dvignem in potem penetrirajoč hodim z njo po štengih v bajti gor in dol ..... too much za moje noge Drugač pa ni panike, pride mi neodvisno od položaja.
|
|
|
|
RE: V kakšnem položaju doživite orgazem 21.11.2006 15:33:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen pri penetraciji v nobenem. orgazem doživim samo pri masturbaciji Se podpišem
|
|
|
|
RE: V kakšnem položaju doživite orgazem 22.11.2006 16:57:38
|
|
|
|
G in T
|
Sam doživim orgazem samo in izrecno takrat, ko je organ namenjen temu, v erektivnem položaju . Drugače pa v nekaterih položajih, ki so v knjigi Kam(o)a(jutri)sutra. Vseh pa še nisva poskusila, ker jih je ogromno, pri nekaterih pa potrebuješ veliko znanja iz joge. LP
|
|
|
|
RE: V kakšnem položaju doživite orgazem 22.11.2006 17:09:50
|
|
|
|
Anonimen
|
midva sva pa včeraj imela zeloo poseben dober in ...sexs......počela sva vse mogoče in nakoncu sem orgazem doživela s prsti...tako je delal z menoj da groza res sem uživala....nekaj novega...... drugače pa mi je najbolje zgoraj.....pa tudi od vzadaj mi pašeeeee
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?