|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obilen rumen izcedek!
18.11.2006 17:37:36   
Bonda
Pucne, ne me kregat, vem da je bilo že veliko napisanega, ampak, saj veste, ko gre za nas same, je to edini problem.

Sem 13 t noseča, do sedaj brez omembe vrednega izcedka. Danes pa šok: v nekem trenutku, ko sem stala in telefonirala, se mi je dobesedno ulilo iz nožnice. Sem šla na stranišče, in molila, da ni kri. Krvavo sicer ni bilo, je bilo pa prozorno od rumeno, tudi močno rumeno. Ni smrdelo, tudi srbi me ne. Ampak ga je bilo pa res ogromno.

Od tega je že kakih 6 ur, izcedek imam še vedno, je bolj prozorne barve in ni tako močan.

Ali ima mogoče kakšna podobne izkušnje s tem? Res me skrbi, saj imam tudi že en SS za sabo.

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obilen rumen izcedek!
18.11.2006 17:42:42   
lana38
Če je bilo zelo tekoče, bi bila morda lahko tudi plodovnica. Plodovnica je rumene barve, samo ne vem kako je s količino pri 13 tednih. Pojdi se raje kam pokazat.
LP

lana38

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.11.2006 20:51:30   
kamy
Pozdravljena Bonda!

Točno takšno težavo sem imela jaz! Tudi mene so prestrašile z razno raznimi ...... pa brez panike! Noseča sem bila 24T. Šla sem k ginekologu in je že na UZ videl, da je plodovnice dovolj, pregled je pokazal, da ni nič posebnega! Naredil mi je še test, če mi morda vseeno uhaja plodovnica pa se je izkazalo, da zaradi pritiskanja ploda na mehur uhaja urin ne plodovnica!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To se mi dogaja še danes pa je že več kot štirinajst dni od tegauser posted image , zelo neprijetna situacija ko se ti to zgodi sredi nakupovalnega centra! Skoz imam vložek, ker te preseneti ne da bi ti lahko ustavila oz. preprečila uhajanje!user posted image
Svetujem pa ti, da greš vseeno malo pogledat ginekologa, za tvojo dušo, da si jo olajšaš! Pa veliko sreče in prijetno nosečnost ti želim!

LP,K

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.11.2006 9:12:37   
tinaaja
O plodovnici in njenem morebitnem uhajanju se lahko govori od 16 tedna dlje.
Meni se je izcedek tudi povecal ok 13 tedna in sem tud neki pomislila na plodovnic, ampak sem se skulirala, ko sem prebrala to od Pusenjaka. Tko da jaz mislim, da telo reagira na hormone. meni se ponavadi vsaj 1x na dan vlije, bela motna tekocina - izcedek, ne tko tekoce kot voda. Mocnejsi izcedek je normalen za nosecnost, rumena barva lahko kaze na glivice, ampak to prepusti G, da ugotovi na pregledu.

(odgovor članu kamy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2006 10:31:40   
frufru
Mogoče so samo kakšne bakterije. Vprašaj G, pa ti bo napisal borax svečke.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2006 15:01:16   
najina pikica*
je res,da je med nosečnostjo normalno,da imaš več izcetka...vendar,če je obarvan user posted image ...pokliči g.!morda gre za kako vnetje user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.11.2006 21:27:49   
Bonda
Punce, hvala za skrb.

Sem šla včeraj potem na urgenco. Za vsaj slučaj, ker sem se res ustrašila. No, tam so rekli, da je z otročkom vse OK, izcedek se je pa do takrat že zmanjšal.

Me je spraševala, če kaj srbi ali peče. Nič od tega. Me je potem spraševala še, če sem jemala antibiotike ali kakšne svečke, ampak nisem nič. Tako, da tudi ona ni vedela, od česa je to. Je rekla, da v primeru, če bi bilo kaj krvavega, bi bilo potrebno se spet pokazat. Tako pa se povem le svojemu ginekologu (če bo do takrat OK).

Sem pa sigurna, da ni urin, ker ni bilo tako tekoče (se mi zdi, da je bilo bolj lepljivo, sluzasto pa tudi ne) in tudi brez vonja. Urin pa kmalu začne smrdeti. Tudi jaz sem na Pušenjaku prebrala, da se še ne more govoriti o uhajanju plodovnice.

Tako, da v bistvu ne vem, kaj je to bilo, zdej se tolažim s tem, da je z pikico vse v redu.

Hvala še enkrat, punce!

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.11.2006 11:12:17   
Tinka_s
da boš vedno prepričana, da ni plodovnica, v Sanolaborju in podobnih trgovinah prodajajo vložke, ki reagirajo na iztek plodovnice.

Sicer imam pa tudi sama precej izcedka, sem v 23t in mi je ginekologinja rekla, da je v nosečnosti tega res precej. važno je, da ne srbi in peče.

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?