|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KT SAMOPLAČNIŠKE?
18.11.2006 0:57:30   
Anonimen
SLIŠALA SEM DA SO SPLAVI V SLOVENIJI UKINJENI, KER BI RADI ČIM VEČ user posted image  BAJE IN SO ZARADI ISTEGA RAZLOGA BAJE, KT PLAČLJIVE.  GROZA KAJ NAM DELAJO, ČE HOČEMO DOBIT SLUŽBO PO KONČANI SOLI MORAMO GLIH NEKO ZAŠČITO UPORABLJAT, A NI TOK... CE PA ZANOSIŠ TE PA NIKJER NOČEJO.

CVAŠA MNENJA HOČEM......
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KT SAMOPLAČNIŠKE?
18.11.2006 11:11:58   
lana38
Ni panike. To še nič ni sprejeto. Pa upam, da tudi ne bo, saj nas je dovolj žensk v tej naši čudni državi. Čeprav se jaz na vso moč trudim zanositi, se mi to vseeno ne zdijo prave metode za dvig rodnosti. Naj raje poskrbijo, da ne bomo cel dan v službi, da bo delovni čas ugodnejši. Kaj nam pomaga 5 ali več otrok, če so prepuščeni sami sebi, ker so mame cel dan v službi.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.11.2006 11:56:43   
Anonimen
cel dan v službi??? mislim da trajajo službe 8 ur.
kar se pa splavov tiče je to čist pravilno, ker se današnja mladina zanaša samo na to "zaščito" , (Češ sej lahko grem na splav), in pol vidiš smrklje stare 14 let pred ordinacijo za splave. Ko bo enkrat hotela zanosit in ne bo mogla bodo spet zdravniki krivi. Zaščita ni samo zaščita pred nosečnostjo, ampak tudi pred boleznimi, ki jih pa ni malo.
pa če mislite da so splavi sedaj zastonj se motite, vse gre iz državnega proračuna oz. zdravstvenega zavarovanja, ki plačujejo kdo drug kot mi.
PREMISLITE KOK SO SPLAVI "DOBRI" ZA VAŠE ZDRAVJE IN ZDRAVJE VAŠEGA BODOČEGA OTROKA!

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2006 17:46:58   
lana38
Delovni čas od 8 do 17 ali od 9 do 18, vmes pa ena ura fraj je še vedno 8 ur, ampak zame to pomeni cel dan biti od doma. Ker hodim v službo 25 minut, se mi v tisti eni uri ne splača iti domov, ker bi bila doma samo 10 minut pa bi že morala nazaj. Marsikdo pa hodi še dalj časa v službo. Se mi zdi, da potem še samo spiš doma.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2006 7:35:31   
Smrekica
Za anonimno 2,

Žal mi je da se ne upaš podpisati pod svoje mnenje do katerega imaš seveda pravico. Želela bi ti le povedati, da naj bi bil v Sloveniji največji delež žensk, ki se odločajo za splav med 30 in 40 letom in ne pri najstnicah (joj kako radi jih napadamo, a ne).  V tej skupini žensk, ki se odločajo za splav jih ima večina že otroke in še enega zaradi določenih razlogov ne more imeti. 
Vsaka ženska MORA imeti pravico do odločitve in te pravice ji država in cerkev ne moreta vzeti. Na žalost pri nas večina meni; da če si za pravico do splava, ga imaš tudi namen v praksi udejaniti. Narobe. Imaš zgolj pravico, da to narediš.  Poleg tega pa represija nikoli ne prinese pozitivnih rezultatov. Nikoli.  Sama se trudim že več kot leto in pol za drugega otroka, pa to ni vplivalo na moje mnenje do pravice do splava.  Pozdrav vsem!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?