srki
|
Ojla, mi smo imeli site probleme. Ko je začel hoditi v vrtec, so se začela vnetja ušes. Vsak mesec vnetje, vsak mesec drugi antibiotik. Naš doktro je trdil, da ni kriva žrelnica, dokler nisem ob naslednjem vnetju šla k drugemu zdrvniku, ta mi je dal napotnico in še isti dan sem šla na Polikliniko-ORL, tam pa takoj dobila datum operacije žrelnice. Sicer se je že pred operacijo vse uredilo in so se vnetja sama od sebe nehala, prej pa se je to vleklo soraj eno leto. Na operacijo je Aljaž kasneje tudi šel, moral pa je biti zdrav. Sicer smo dvakrat prestavili datum, enkrat zaradi driske, enkrat zaradi nizkega hemoglobina, trejič pa je ratalo. Operacijo je imel letos junija. Otrok mora biti zdrav, sicer ga tam pregleda pediater, svetujem ti, da če je otrok kaj bolančkan, da poveš po pravici, zaradi anestezije. Aljaž je bil operiran v LJ, imaš možnost, da ostaneš z njim. Jaz sem to možnsot izkoristila, sicer sem morala doplačati (za polna dva dni, tretji dan pa smo šli domov). Tam imajo sicer tudi organiziran vrtec, ampak jaz sem vseeno ostala z njim, kar je res zelo dobro za otroka. Prvi dan se ni dogajalo nič posebnega, drugi dan dopoldne je bil na operaciji, do operacije je mogel biit tešč, potem pa operacija. Le-ta ne traja tako dolgo, moram pa povedat, da je bil Aljaž po operaciji res bogi. Očitno na vsakega posameznika narkoza drugače vpliva. Aljaž je bil po njej totalno agresiven....no, nočem te nič strašit, saj pravim, eni so pa samo spali. Naslednji dan po operaciji, če je vse OK, greš lahko domov. Mi smo tudi šli, ker je Aljaž normalno jedel in pil, ker ni imel bolečin. Uh, sem se razpisala. Upam, da sem ti kaj pomagala.
|