Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ko babice in dedki kupijo igračo... 21.11.2006 8:08:56
|
|
|
|
iva01
|
Pri nas je bilo najprej tako, da jih ni smel nositi domov, potem pa enkrat ko smo se domov odpravljali ni hotel dati enega avtomobilčka iz rok, pa sem ga kr s seboj uzela, in naslednjič ko smo prišli na obisk je tašča rekla, da so te igrače namenjen da se igra samo pri njih, jaz sem potem te vse igrače spakirala in ji rekla da si jih naj pospravi in se sama z njimi igra,od takrat naprej jaz vedno vzamam igrače s seboj če gremo k njim, no pa sej je tiste igrače tud potem prinmsla k ostalim, ampak vzamemo s seboj tisto ki si jo želi, je nič več sploh ne sprašujem, konec koncev so to igrače da se bo njik z njimi igral.
|
|
|
|
RE: ko babice in dedki kupijo igračo... 22.11.2006 10:32:58
|
|
|
|
polzek
|
Kaj naj recem?! Imam dve izkusnji. Moja starsa sta ob rojstvu nasega soncka postala cist otrocja in bi ji kupila vse. Igrace , oblekce, flaske... glede tega ne kompliciram, nekaj imamo doma, nekaj pri njima, pa spet tovorimo sem in tja, ni pomembno kje ostane. Njegovi starsi, pa so druga zgodba. Saj ne mislim da bi jo morali zasipati s kupom daril, kje pa, ampak kaksna malenkost pa tudi ne pomeni celo goro denarja. Mogoc pa mislim narobe in sem prevec egisticna.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?