|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vsega imam poln kufr
16.11.2006 15:14:04   
Anonimen
Joj kako bi se nekam odselila, da ne vidim in slišim stvari zaradi katerih se živciram že par let, in nič ne kaže, da se bo kaj spremenilo. Stvar je namreč taka, da živimo zraven tašče. Že prej so bli odnosi bolj tako. Zdej je pa še huje, čeprav navzven se kao "razumemo".  Nočejo, da se okoli razve kakšen je drug sin (moj svak) oz njegova žena in vse navzven prikazujeta, kod, da je vse ok. Že odkar sta skupaj so sami problemi, laži, prikrivanje, tast in tašča pa ne ukreneta nič oz pravita, da ne vesta kaj narediti. Sodu je izbilo dno, ker ima oče doma obrt (pa tudi nekaj zemlje), vendar sam ne zmore dosti, zato je odvisen od pomoči. Moj in svak naj bi mu pomagala, vendar  svak ima zmeraj neke "obveznosti" (voziti ženo po trgovinah in obiskih) ali se zmenijo in niti zraven ne pride. Je pa res, da jima oče, za to plača. Dela malo, nič, denarja se pa ne brani. Moj se čuti odgovoren pomagat, saj oče sam ne more, pa tudi, če denarja ne bi dobil, saj imamo zastonj kurjavo in vodo. Brat pa čisto vse. Že parkrat so načeli temo, s svakom glede dela doma, pa vedno sveto obljubi, da bo pomagal in na koncu nič iz tega. Sej ve, da bo brat naredil tudi zanj. Imam občutek, da nam piše "budalo" na čelu, saj je moj dragi, deček za vse. Zmeraj ko kaj rabijo kličejo mojega in ne sina, ki živi z njimi v hiši. Pred kratkim je bil naš user posted image  bolan in je tašča brez slabe vesti vprašala mojega, če bi šel to pa to naredit. Na koncu se je moj opravičeval, da ne more, ker je imel slabo vest.
Čeprav imava svojo hišo in nam nič ne manjka, nisem srečna, raje bi živela v podnajemu in imela mirne živce, tako se pa sekiram, ker vidim, da smo drugorazredni.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vsega imam poln kufr
16.11.2006 15:28:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Joj kako bi se nekam odselila, 
Stvar je namreč taka, da živimo zraven tašče.

Ne vem kaj mi je danes...meni je vse smešno....pa to z taščami nikad kraja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2006 15:57:35   
piščanc
ne vem, a se nihče ne počuti boljše, če lahko nekomu pomaga

ta post bi se lahko glasil tudi:
...jaz sem pa tako srečna - moj zna vse narediti, skoz ga rabijo, njegov brat je pa lenoba....

pomagajmo si med sabo in ne skoz gledat druge

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2006 16:10:06   
Anonimen
Pri nas je isto pa ne živiva zraven njih. Pa ga tud za vse porabjo medtem k njegov brat vse kar ma pusti v gostiln.
Pa kaj pol!
Ko staršev več ne bo tud denarja ne bo več dobival od njih in bomo vidl kako bomo pol živeliuser posted image
Nama ne bo nič manjkal, njemu pa.....
Pa v bistvu mu prou prvoščim da "prleti" na trdna tla. Pa tud če sm žleht zato.

Se pa ne obremenjujem in živciram zaradi tega. Men osebno se smili k je totalni "luzer".

Svetujem ti da se posveti svoji družini in poskušaj ne premišljat o tem kaj je pravično in kaj ne. Vse se slej ko prej vrne.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2006 21:32:59   
Rožica I
Žal mi je, da zaradi takih stvari, zase misliš, da si drugorazredna!
Verjetno, potem tudi si- saj če ti nekdo, ki ti v bistvu ne pomeni dosti, lahko daje tak občutek.
Tvoj mož je dober in priden sin, ki rad pomaga svojim staršem. Jaz bi že zaradi tega bila vesela. Ti pa svojim staršem ne pomagaš?! No, tvoja tast in tašča pa imata dva sinova; oba verjetno enako rada.. Pa če se ti na glavo postaviš user posted image !

Škoda, da si greniš življenje zaradi takih stvari.

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2006 10:24:19   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Joj kako bi se nekam odselila,

In kaj ti braniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2006 14:54:28   
Anonimen
Ja karin24 tudi meni bi prav dol viselo, če bi drugje živela. Pa tudi moj verjetno ne bi pomagal.

Rožica niso samo te stvari je še dosti drugih. Od tega, da ti nekodo po 10 letih reče, da te bo sprejel takšnega kakršen si, samo zato, ker  si je drug sin dobil dosti slabšo(ne dela, ga izkorišča), do jokanja na najini poroki (ampak ne 5min, skoraj celo dopoldne)"ker se drug sin ne bo poročil" tako kakor midva, ker ima ločenko z otroci, ... Malo po malo se strdneš, pa čeprav samo navzven. Sem človek, ki ima rad čiste račune povem v faco kar si mislim, ne govorim za hrbtom in ne prenašam nobnega naokoli. Ko sem moževe starše vprašala, zakaj delata razlike med otrokoma, sta odgovorila, da dasta obema enako denarjauser posted image . Mislim, halo, briga mene denar. Pa še na krožnik sta mi vrgla, da bi jima mogla biti hvaležna zaradi tega.  Jaz razumem, da sta oba njuna , vendar od vedno je bil drugi obravnavan drugače(vse se mu tolerira), ker je bolj čudne vrste. Tašča mi je to celo priznala.

Žal sva vse prihranke vložila v hišo, ki je ne moreva prodati, ker so problemi glede lastništva enega dela. Tako, da me reši samo še loterija.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2006 16:54:29   
Nixxon
Ste se s starši že ORENK pomenili o tem?

Itak da bo svak vedno obljubil kako bo sedaj drugače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?