Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ima katera posteljico stokke sleepi? 16.11.2006 11:44:53
|
|
|
|
rija
|
Jaz jo imam. Kupiš? Mi naše že od 5 meseca ne uporabljam več. Je še samo za dekoracijo.... pa tak je lepa.... Jogi dobiš zraven, je ovalne oblike, zato moraš kupiti tudi njihove prevleke za jogi, ki btw. stane ena 4500 sit. Male nisem imela, ker je brez veze dajat 50 jurjev za nekaj, kar rabiš 4 mesece. Posteljico sem v začetku zmanjšala z blazino za dojenje. Posteljnina: odejo sem kupila v Svilanitu, prevleke pa v Ikeii, mama pa mi jih je malo zmanjšala. In to je to.
|
|
|
|
RE: Ima katera posteljico stokke sleepi? 16.11.2006 16:34:40
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Rija: ti si svetovna smotka -> jaz sem kupovala rabljeno, pa je nisem nikjer dobila ; originale mi je bila malo predraga...(ok, 1x predraga ) ; potem pa prejšni teden naročim navadno posteljico prek neta + jogi in kaj vidim danes - prodajaš Stokke posteljico Zdaj še sam reči, da prodajaš tut vozek, te nabijem
|
|
|
|
RE: Ima katera posteljico stokke sleepi? 17.11.2006 0:07:48
|
|
|
|
rija
|
A ga kupiš? Saj se itak tudi vozit noče.... Pa še previjalno ti tudi prodam, ker mi na glavo dol z nje skače.....
|
|
|
|
RE: Ima katera posteljico stokke sleepi? 17.11.2006 14:15:05
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
A maš ti dobavnico odprto pri Stokke-u??? SMOTKA IZVIRNO SPOROČILO: rija Pa še previjalno ti tudi prodam, ker mi na glavo dol z nje skače..... Ti tole skakanje mi je nekak znano - v kermu filmu je že blo, ko se je mali tko na glavo skoz metal Za kolko pa prodajaš vozek? (moderatorji: to je tko čist informativno in ne spada pod male oglase ) Mogoče v Arielu vzamejo mojga Quinnya nazaj Napopaj kakšno slikico previjalne, da jo vidim, sem kr firbčna, jaz sem jo dala delat, tako izven serijsko
|
|
|
|
RE: Ima katera posteljico stokke sleepi? 17.11.2006 22:49:47
|
|
|
|
rija
|
Ne, dobavnica je zaključena trip trapa ne bomo vzeli. Vsaj še zdaj ne. Evo ti slikice
< Sporočilo je popravil rija -- 17.11.2006 22:54:51 >
|
|
|
|
RE: Ima katera posteljico stokke sleepi? 18.11.2006 1:03:06
|
|
|
|
Jacqueline
|
rija jaz sem tudi fen stokka!!! Zanima me, če mi poveš čist po resnici, če so te stvari res tako uporabne in vredne svojega denarja. Kupila bi pa Xplory-ja, Sleepi posteljico- ta veliko pa bi isto neko pregrado not dala za prve mesece, pa previjalno pa omaro!!! Pa kako se Xplory obnese v snegu??? Pa kako gre to gor po stopnicah ko kolce skupaj daš??? Hvala!!!
|
|
RE: Ima katera posteljico stokke sleepi? 18.11.2006 13:52:46
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Rija: glede na to, da tvoje dete ni ravno navdušeno nad temi stvarmi, je pomojem res bolje, da se odločite za kakšen drugi stol Ampak lepa je pa svetovno... A maš kakšne slikice od otroške sobe?
|
|
|
|
RE: Ima katera posteljico stokke sleepi? 18.11.2006 14:05:48
|
|
|
|
rija
|
Jackie, stvari so res uporabne, lepe in seveda drage Jaz edino nebi vzela omare, ker mi ni nič tak posebnega pa še hudičevo draga je. Vozek je sploh super v snegu ga po pravici povedano še nisem probala, vendar mislim, da ni tak slab kot PP in ne tako dober kot Traxx......ampak za zasnežene mestne ulice pa siher je. Kolesa se zaprejo in vozek res fino premikaš po stopnicah To je res ena fajn stvar, ne rabiš ga nosit, ampak ga enostavno vlečeš z otrokom vred. Veliko bolj varno, kot pa če nosiš navaden vozek, pa bog ne daj otroka noter. L_P: slikce mam samo od takrat, ko sem bila še noseča....potem pa smo itak dali posteljico v spalnico, previjalno pa v kopalnico Če bo mali še malo drnjohal, bom dala v album. Geslo til.
|
|
|
|
RE: Ima katera posteljico stokke sleepi? 18.11.2006 14:48:56
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Rija: ful lepo ... pa ful mi je všeč, kako si pobarvala sobico -> na dvobarvo sem tudi jaz že mislila, ločeno s trakom...MEN JE RES FUL FUL VŠEČ.... Edino kar bi me motilo pri previjalni je to, da nimaš kam cotik zložit, se pravi, da nujno potrebuješ še omaro...smpak posteljica je pa svetovna.... Kar se pa vozičkov tiče, sem včeraj končno sestavila našega quinnya 3xl comfort -Pa je po lepoti za stokkeom, po funkcionalnosti pa verjetno pred njim, saj se ga da obračat z enim prstom...
|
|
|
|
RE: Ima katera posteljico stokke sleepi? 18.11.2006 15:01:10
|
|
|
|
Jacqueline
|
rija ful lepa sobica!!! Res domača in topla!!!
|
|
RE: Ima katera posteljico stokke sleepi? 18.11.2006 15:19:47
|
|
|
|
rija
|
L_P: jaz imam cotke itak v omari, ker jih je enostavno preveč za eno previjalno. Se ti na začetku zdi, da cotk ni veliko, potem pa se samo kopičijo. Sploh zdaj, ko so cotke bolj debele. Te cotke za sproti pa imam v previjalni, v teh prozornih posodah, na eni polici pa trilijon plenic in robčkov pa vsega pomalem.....
|
|
|
|
RE: Ima katera posteljico stokke sleepi? 20.11.2006 11:05:09
|
|
|
|
Tinka_s
|
lep pozdrav vsem, mene pa zanima, ker sem še bolj nova tukaj, kako se da priti do teh slikic, ki jih je objavila Rija. hvala, lp Tina
|
|
|
|
RE: Ima katera posteljico stokke sleepi? 20.11.2006 11:08:08
|
|
|
|
rija
|
se ne da več, ker sem album zbrisala
|
|
|
|
RE: Ima katera posteljico stokke sleepi? 20.11.2006 17:17:37
|
|
|
|
spacey
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija se ne da več, ker sem album zbrisala Oh jaz sem si jih pa tako želela videt. A lahko še 1x daš gor slikice, lepo proooosiiiim.
|
|
RE: Ima katera posteljico stokke sleepi? 21.11.2006 19:29:20
|
|
|
|
anjaa
|
ja rija, tudi jaz bi te prosila če daš slikce v album še enkrat, da vidim
|
|
|
|
RE: Ima katera posteljico stokke sleepi? 22.11.2006 7:19:42
|
|
|
|
rija
|
Evo pupe...zrihtano. In ne mislit, da imam tako pospravljeno to je bilo še preden smo se vselili.... Sicer pa: posteljica je prodana
|
|
RE: Ima katera posteljico stokke sleepi? 22.11.2006 7:42:23
|
|
|
|
anjaa
|
zakaj jst tega albuma ne najdem
|
|
|
|
RE: Ima katera posteljico stokke sleepi? 22.11.2006 7:48:17
|
|
|
|
anjaa
|
rija, kombinacija rumene in oranžne je super!
|
|
|
|
RE: Ima katera posteljico stokke sleepi? 22.11.2006 15:02:34
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Rija: Kaj pa otrok (sklepam, da si ga obdržala ) V čem spi oz kje A si novo kupila ...a nisi ti bila lani decembrčica? Mali še ne more met 1 leto
|
|
|
|
RE: Ima katera posteljico stokke sleepi? 22.11.2006 20:20:31
|
|
|
|
rija
|
LP: otrok bo za kazen spal na tepihu, zraven moje postelje.... Saj boš videla......jaz sem bila ah in oh in sploh pametna, da mali ne bo spal pri meni....pa glej ga malega , spi ne pri meni, ampak včasih na meni.... Je pa januarček....
|
|
RE: Ima katera posteljico stokke sleepi? 23.11.2006 7:31:39
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
|
|
|
|
RE: Ima katera posteljico stokke sleepi? 13.12.2006 9:57:17
|
|
|
|
Tinka_s
|
zdravo vsem, zanima me, če mogoče katera ve, če se Stokke opremo splača kupiti v Avstriji ali Italiji? So razlike v cenah v primerjavi z baby centrom? hvala, lp Tina
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.