|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gljivice-nevarne za otročka????
15.11.2006 10:18:01   
andrejka
Lep pozdrav!

Danes sm mela pregled, sem že 4 cm odprtauser posted image , tko da bom kmalu s svojim user posted image . Sm pa nažalost staknila gljivice, pa me skrbi če grem res dons rodit če je to kej nevarno za otročka?? Gin mi je predpisala eno tableto canesten, pa si jo morm vstavt šele zvečer.A si jo loh že prej???
Hvala za odgovore.....
Andrejka user posted image

17.11.06 se nama je rodila čudovita deklica Zoja
24.5.09 pa se nam je pridružil čudovit deček Gaber
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gljivice-nevarne za otročka????
15.11.2006 10:26:56   
smotka lonib
Tablete si daj res šele zvečer, če ne se zgodi, da ti bo tableta padla ven. jaz sem si jo zmeraj dala zvečer v postelji. Tako  bo zdravilo učinkovalo.

Lep pozdrav!

(odgovor članu andrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2006 11:01:19   
najina pikica*
mislm,da nevem kake nevarnosti ni za malega,če imaš glivice ti.misl,da se na novorojenčku pozna samo pikice oz mozolčki po glavi....nč drugega!...je pa fajn,da je porodna pot oz. porodni kanal čist...zato,ti je g. tut predpisal cansten vag.tbl.....tut jst sm jo vstavla v zvečer,ko sem šla spat..tako je malo verjetmo,da bi padla ven....

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2006 21:32:49   
frutka_
Jaz sem tudi na koncu staknila neko vnetje in mi je gin. rekla, da bodo za vsak slučaj imeli antibiotike pripravljene, če bi šlo vnetje na dihalne poti otroka. Sicer je nosečnost potekala BP. No, na koncu sta  porod in tamali bila tudi BP.
Nič se ne boj, tabletko vstavi, ko greš spat in počivaj!user posted image

(odgovor članu andrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Zadovoljne z epiduralno analgezijo?
Itkica

da (47%)

ne (33%)

delno (20%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!