|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na pomoc!
15.11.2006 9:49:29   
Ayo
Punce,

ali je katera med vami taksna, da v prvih tednih/prvem mesecu nosecnosti  ni cutila nobenih znakov?

M ni in ni, zankov pa nobenih, niti teh o prihodu M. Prejsnji teden je bil test neg.
V teh dneh bi se morala cepiti, ker naslednji mesec odhajam na potovanje. Zato smo cakali in cakali in cakali na M, ker za cepljenje ne priporocajo nosecnosti. Tako da imam okrog tega same sitnosti in resnicno sem ze cisto obupana!! Zato mi je g svetovala odvzem krvi (betaHCG), kamor grem v petek, ko bo poteklo 10 dni od zadnjega sp. odnosa. Lahko si mislite, da morava zaradi vsega tega sedaj user posted image  z zascito!!! user posted image

G. sem rekla, da zelim biti naslednji teden pregledana v primeru neg. testa. Ker pa gre ravno na dopust, mi je rekla, naj se ne obremenjujem z M, da se bo ze vse samo porihtalo, naj se sporostim na potovanju in ce M se ne bo, naj se oglasim januarja. Januarja?!?!?! Halo!!!! user posted image

Tako, da razmisljam, da bi sla drug teden k drugi na pregled, ce ne drugega, bi rada kaj za sprozitev M, ker je pa med potovanjem resnicno ne bi rada imela!! Ali mi katera lahko da kaksen nasvet ogrog tega, prosim?!

Hvala in lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Na pomoc!
15.11.2006 10:04:32   
Anonimen
Ko se boš sprostila bo M pršla sama od sebe. ves ta stres in živčno vojno, ki jo doživljaš, samo zamika tvojo M. Če pa si noseča, pol pa ti bo test vse pokazal oz krvni test že mnogo prej. najprej se sprosti, spij kozarček rdečka, mal se pocartaj v peneči kopeli, pocartaj s svojim dragim, mejta romantično večerjo.... sam ne živcev dajat na plan. G ti je prav rekal, uživaj na dopustu. Če si tako živčna, zakaj pa se sploh potem odpravlajta v kraje kjer je potrebno cepljenje, a tam te pa ne bo nič strah, da bo kaj narobe, če boš noseča. ne vem, ampak mislim, ad si res lahko glede vsega brez skrbi, upoštevaj nasvet G in se predvsem sprosti. stres in živci niso še nič dobrega prinesli

vso srečo in kmalu user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2006 10:05:24   
janapan
Jaz nisem imela nobenih znakov, niti napetih prsi...mi je pa test že po dveh dneh izostanka pokazal bledo črtico....tako da mi še bolj ni bilo jasno zakaj ni nobenih znakov, prvi znaki...napete prsi so se mi pojavile šele v kakšnem 6 ali 7 tednu, ostalo pa še sedaj ni prisotno (slabosti, utrujenost in drugo)... v tako zgodnji nosečnosti ti ginekologi nimajo kaj narediti, še to ali si noseča ali ne ne morejo z gotovostjo potrditi saj merjenje hormona poteka več dni da vidijo če narašča...z gotovostjo lahko o nosečnosti govorijo šele ko vidijo GV to pa je lahko v prmeru kasnejše zanositve tudi šele v 6 tednu...ne razumem zakaj morata user posted image z zaščito...za to ne vidim razloga..no razen če ti je tako rekel g.
Kar se tiče potovanja je pa tako...mislim da ti ginekolog ne bo v tako kratkem času skaoraj nič razjasnil, če nujno potrebuješ cepljenje za potovanje je lahko težka odločitev...lahko se odločiš da ne greš in ugotoviš da nisi noseča in se boš tepla po glavi ali pa se cepiš vseeno in tvegaš morebiten škodljivi vpliv na plod.

Če cepljenje ni nujno ti pa priporočam da na potovanje greš, uživaš se malo bolj paziš saj je v prvih mesecih popolnoma vseeno kje si saj ti ob morebitnemu splavu tako ali tako nimajo kaj pomagati. Jaz sama sem šla v 8 tednu na potovanje v Ameriko in mi je bilo super...je pa rez da nisem imela nikakršnih slabosti in drugih negativnih sprememb vezanih na nosečnost.lp

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2006 10:20:01   
lana38
Jaz nisem imela nobenega znaka, ko sem bila user posted image . V prvi user posted image  mi ni bilo niti slabo. V drugi user posted image  pa se mi je slabost pojavila okrog 8. tedna. Vse je mogoče...
LP

lana38

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2006 11:38:07   
Ayo
Tako je, da imam zelo dolge cikluse, med 45-55 (po moje ze tle nekaj ni ok, samo me g se noce pregledat).
Ker je bil test na 52. dan negativen, to pomeni,, da bi morala imet ovulacijo nekje po 38-40. dnevu, kar tezko verjamem, da je to sploh mogoce. user posted image
Zato od 47. dneva tudi user posted image z zascito, da bomo tako lahko z zagotovostjo, zaradi cepljenja, ugotovili ali gre za nosecnost ali ne.

Sva pa glede potovanja vse lepo nacrtovala, ce bi se zgodil cudes in bi bila noseca, se lahko izogneva rizicnim podrocjem, v nasprotnem primeru pa se cepim in med potovanjem kjerkoli  telovadimo z zascito in se tako 100% izognem morebitin zapletom.

Mogoce sem zakomplicirala; sem pa vesela, da vas imam, in se lahko z vami pogovorim. Se enkrat hvala!!! user posted image

Bom porocala v po, ko imam rezultate beta!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.