Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj spet M po končanem dojenju 16.3.2007 21:26:39
|
|
|
|
gogi73
|
Jz sicer delno dojim, menstruacijo pa sem dobila že drugi mesec. Tretji mesec je bilo malo manj in krajše, tako da lahko da še sploh ni redna. Ni nekega pravila, da če dojiš, ne moreš dobit menstruacije. Nekje sem prebrala, da vsak najmanjši podoj vpliva na ravnovesje hormonov, jih bolj podivja kot sicer, če nč ne dojiš.
|
|
|
|
RE: kdaj spet M po končanem dojenju 16.3.2007 22:26:17
|
|
|
|
majas
|
Joj jaz sem tudi dobila M že naslednji mesec po porodu, pa se đe vedno polno dojive. Sem bila tako jezna. Zdaj je 2X bila ta mesec pa je še ni. In upam da je to samo zaradi dojenja in hormonov ker res še zdaj nebi rada bila spet noseča. Ner še zdaj. Upam da so hormoni...
|
|
RE: kdaj spet M po končanem dojenju 18.3.2007 10:33:03
|
|
|
|
gogi73
|
Sej ne vem, mislim da sem ti že pisala prejle, ampak ej, imava pa iste probleme. Po mojem da nisva še enkrat noseči, zame bi bil zdej tudi šok.
|
|
|
|
RE: kdaj spet M po končanem dojenju 18.3.2007 17:48:13
|
|
|
|
mayci
|
Jaz sem jo pa dobila že, ko je bil mali star 2 meseca, pa čeprav sem polno dojila.
|
|
|
|
RE: kdaj spet M po končanem dojenju 4.4.2007 17:49:01
|
|
|
|
Manca12
|
Jaz sem jo dobila takoj naslednji mesec, ko nisem več polno dojila. 6 mesecev sem polno dojila in potem še 2 meseca 2 obroka, zjutraj in zvečer. Nikoli ne veš, kdaj te preseneti. Pozdravček!
|
|
|
|
RE: kdaj spet M po končanem dojenju 6.4.2007 14:37:58
|
|
|
|
happy mam
|
OY! Jaz sem jo dobila koj prvi mesec, kljub temu da sem polno dojila!
|
|
RE: kdaj spet M po končanem dojenju 6.4.2007 14:39:55
|
|
|
|
happy mam
|
OY! Jaz sem jo dobila koj prvi mesec, kljub temu da sem pčolno dojila!
|
|
[Brisano sporočilo] 4.5.2007 23:07:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?