Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: golaf frizurca in ginekolog 14.11.2006 10:05:47
|
|
|
|
Taula
|
Kaj njega to sploh briga Mogoče je pa navajen samih zaraščenih starih mam in si mu popestrila dan. Jaz sem imela spodaj že različne frizure, pa nikoli ni bilo komentarja.
|
|
RE: golaf frizurca in ginekolog 14.11.2006 10:42:53
|
|
|
|
srki
|
Očitno si bila ena redkih, če ne edinih, ki je prišla s popolnoma obriti. In kaj ga v končni fazi to moti, tudi jaz ne vem. Mogoče mu je bila pa res všeč. Odgovorila pa bi mu verjetno enako, kot ti, kratko in jedernato torej.
|
|
|
|
RE: golaf frizurca in ginekolog 14.11.2006 11:31:41
|
|
|
|
Anonimen
|
ocitno je tvoj G bolj old school...ce je njemu v zadovoljstvo po savju brskat, tud prav men pa me bi bilo prijetno, ce bi sla h G nepobrita...zivele crtice
|
|
|
|
RE: golaf frizurca in ginekolog 15.11.2006 15:35:09
|
|
|
|
blue sky
|
Jaz hodim k ženski G, pa ni nikoli komentirala mojih frizuric. Večinoma se čisto na golo pobrijem ali pa na črtico. Mislim, da vsak ginekolog raje vidi urejeno ta malo, kot pa zaraščeno, da komaj zraven pride .
|
|
|
|
RE: golaf frizurca in ginekolog 15.11.2006 17:26:46
|
|
|
|
Angellina
|
Škoda, da ga nisi vprašala: "a vi ste pa poraščeni? "
|
|
|
|
RE: golaf frizurca in ginekolog 18.11.2006 21:03:48
|
|
|
|
tadruga
|
so pa danes res bolj pogoste pobrite in postrižene, ampak moja g nikoli ni komentirala mojega naravnega stanja tam spodaj, pa tudi meni na misel ni prišlo, da lahko zdravnik sploh še kaj dojame za čudno med svojim delom. tko da če je bila pobrita vulva zanj eden večjih šokov...koliko je pa star? sama bi se mu najverjetneje smejala, če bi kaj takega prijavil.
|
|
|
|
RE: golaf frizurca in ginekolog 20.11.2006 14:28:13
|
|
|
|
koala
|
Moj g še nikoli ni komentiral frizure, sem pa večinoma popolnoma pobrita. mislim, da so itak vsega navajeni.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?