Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
en kup statusov - kaj sploh vpisati v vlogo 13.11.2006 23:30:48
|
|
|
|
nejcko
|
Letos pa res nimam pojma, kako naj izpolnim vlogo za znižano plačilo vrtca. Trenutno sem na zavodu in prejemam nadomestilo, ampak januarja, ko naj bi nove vloge začele veljati, bom, če bo vse po nesreči, brez dohodka . Vlogi bom priložila potridlo z zavoda in odločbo o nadomestilu, pojma pa nimam, a moram predložiti tudi vso dokumentacijo za lansko leto, ko sem bila pet mesecev na porodniški, tri mesece na zavodu, štiri pa v službi? Torej, a moram predložiti tudi odločbo za dohodnino od lanskega leta in nesti vlogo štempljat tudi v bivšo službo, ali mi tega ni potrebno? Saj bi zatežila naši računovodkinji v vrtcu, ampak je ponavadi tolk tečna, če gre za take "čudne primere". Aja, še to - če v vlogi obkrožim, da naj si kar sami pridobijo podatke, a moram vseeno nesti v službo štempljat? Hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: en kup statusov - kaj sploh vpisati v vlogo 14.11.2006 7:09:37
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Živjo! Jaz bi na tvojem mestu vprašala na občino, kajti oni bi morali najbolje vedeti kaj in kako. Upam, da ti uspe najti kako prijazno osebo, da ti razloži kar te zanima.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Folna kislinaMichonne RRAli ste med nosečnostjo jemale folno kislino?Da (
75%)
Ne (
13%)
Občasno (
12%)
Število vseh glasov: 52Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!