|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UZ pri ginekologinji
13.11.2006 12:39:44   
Pinkyca
Punce tole me zanima:
ta teden imam naročen pregled pri G zaradi prve zanositve, ki jo planirava (2 meseca že),
naneslo pa je, da imam pregled 3 dni pred NE-pričakovanouser posted image ,
če nama je ta mesec slučajno uspelo - ali je UZ kaj nevaren zame?
Kaj mi bo G sploh povedala iz UZ in kaj naj jo vprašam - saj sem veliko stvari že tukaj od vas izvedela.
Hvala za odgovore!!!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: UZ pri ginekologinji
13.11.2006 12:47:18   
Anonimen
Uz ni nič nevaren ne zate, ne za tvojo morebitno pikico. Ztao brez skrbi. Škoda edino, da maš UZ proti koncu cikla. Najbolje je če imaš na začetku cikla oz v sredini, ker tako lahko vidi kolk foliklov imaš, akko so veliki in iz tega sklepa lai imaš svoje O ali ne. Zdaj na koncu ti lahko edino vidi ali imaš ciste ali ne in ali imaš odebeljeno sluznico ali ne. Na koncu cikla je odebeljena, kar je dober zank, če je pa tanka, ap pomeni, da lahko imaš probleme z vgnezditvijo. Mislim pa da je za kaka strokovna oz ornk vprašanje vseen prekmalu, ker ti bo itak rekla, da se prepustita svojim spolnim odnosom in uživajta v njih. V toliko kratkem času, res brez potrebe zagnati paniko. predpisla ti bo še tifol tablete, ali pa elevit in to je to. Ja pa rekla, da je treba seksat vsak drug dan oz 3xna teden. Razen, če bi ti kaj res groznega našla na UZ. pa mislim, da ni potrebe za strah

(odgovor članu Pinkyca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2006 12:50:28   
Pinkyca
user posted image  THKS !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2006 12:57:36   
Anonimen
Pa kaj se zadnje čase vsi neki smejiteuser posted image . no dobra volja je najbolja user posted image

(odgovor članu Pinkyca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2006 12:19:34   
Pinkyca
MIŠEK 13 včeraj sem opravila UZ. G je rekla, da sta jajčnika točno tm kjer morata biti - tj v pravih legah, da je sluznica primerno debela in prehodnost jajcevodov je ok. Rekla je tudi to kar si že ti napovedala in da bo treba na 2-3 dni user posted image . Potem mi je pa rekla da glede na to da je moj cikel 27 dni , da je moja O 10 dan ??? A ni to mal kmalu? Kaj pa vem. Skratka rekla je še da naj se izogibal salam, tatarca, pršuta zaradi mačje bolezni, obiskov malih otrok zaradi viroz, ... Bilo je ok in koristno zapravljenih 5 jurjev.user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?