|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Se je začelo'
13.11.2006 10:07:56   
majda12
V petek sem imela pregled,ter vas spraševala o možnem izcedku,torej ,izcedek imam petek ,soboto, v nedeljo in danes pa se mi izloča velik gost smrkelj rjave barve,ponoči sem imela iste občutke kot menzis torej bolečine vkrižu in občasna rahla slabost,do PDP imam še 6dni.Kaj pravite prihaja moj čas?user posted image user posted image    
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Se je začelo'
13.11.2006 10:25:02   
XXYY
Živjo!

Jaz mislim, da boš kaj kmalu odšla v Rim user posted image  .

Še posebej če imaš občasne bolečine v križu in če imaš kaj otrdeli trebuh takrat, to so lažni popadki.

Želim ti le, čimlepši in hitrejši porod.

Srečno.

(odgovor članu majda12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2006 10:39:43   
majda12
To si želim tudi jaz ,ker to čakanje je ......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2006 10:52:16   
Tia27
Dan dva, pa bos povila svojo štručko, držim pesti, za čimboljši porod,lp

(odgovor članu majda12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2006 20:39:51   
Bonnie_RR
Ja, zgleda, da se res počasi začenja...
Želim ti čim lažji porod. user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?