Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ta nove, vztrajne...8.d(S) 13.11.2006 9:20:29
|
|
|
|
mala Tinka
|
Jutro! Jaz sem se za danes založila s sadjem, ki je trenutno na voljo (jabolka, pomaranče, mandarine, hruške,...), imam pa pripravljene tudi suhe slive in marelice, če bo kriza. Nabavila pa sem si še semena ( lan, sezam, sončnice, ...) Za kosilo mam namen skuhat zelenjavno juhico - da bo nekaj toplega. Sem pa šla pozdravit tudi tehtnico, ki je pokazala 1 kg manj kot prejšnji teden . Torej 74 kg in ITM: 23,6
|
|
|
|
RE: Ta nove, vztrajne...8.d(S) 13.11.2006 9:29:31
|
|
|
|
ELENCA
|
Živjo! Jst sem bla čez vikend zelo pridna, nobenih grehov, mogoče včeraj zvečer malo preveč čokolade, sam sem se mogla založit do naslednjega OH-dneva ! danes pa spet tole sadje , tudi jst bom kako zelenjavno juhico popoldne pojedla, da bom lažje zdržala, pa velik vode je treba pit... Moja vaga je tudi danes pokazala 1,5 kg manj , sem pa danes zjutri dobila še teto na obisk .. no drage vztrajne, bodite pridne in ne grešite
|
|
|
|
RE: Ta nove, vztrajne...8.d(S) 13.11.2006 9:45:02
|
|
|
|
lelaval
|
Ojla! Včeraj po reglcih - ker so bile dovoljene laščice, prejšnja 2 dneva pa z grehi. Danes pa sadje in nič drugega. Sem si zabičala. Kile sicer kažejo 0,6 kg manj kot prejšnji teden (a se čudim, kar sem es grešila), ITM pa 0,2 manj. Punce - držite se jedilnika - le tako je uspeh zagotovljen. Pa mene še spodbujajte, ker sem največji grešni kozel tukaj.
|
|
RE: Ta nove, vztrajne...8.d(S) 13.11.2006 11:09:27
|
|
|
|
KIKI****
|
Tu jaz se oglaša-presneti prazniki kaj šele bo za novo leto oz kar čez cel december saj vsak vikend praznujemo vsi so reojni v decembu no vaga je pokazala -2,5 kg sem mislila da bo vsaj -3 pa saj ni čudno pri vsemtem nažiranju v soboto. upam da bo v ponedeljek zopet vsaj -2 tak da vsak teden 2 pa bo na koncu meseca -9-pa bom po 5 mesecih prava manekenka lp
|
|
|
|
RE: Ta nove, vztrajne...8.d(S) 13.11.2006 12:48:39
|
|
|
|
Anonimen
|
8.dan SADJE Ta teden sem shujšala za 3 kg! TEŽA in ITM,6.11.2006:72 kg/26,8 TEŽA in ITM,13.11.2006:69 kg/25,7 Danes bom jedla mandarine,banane in še kaj. Men je prav kul hujšat trenutno.Moram še mal športat začet.Moj dela v fitnesu,pa bom šla kaj na obisk.:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?