|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   F epiduralna se lahko da če je bila operiran...
12.11.2006 18:16:36   
ajči
user posted image prosim za za odgovor imam operirano hrbtenico ker sem imela skoljoza krivo hrbtenico kaj lahko dobiš epiduralno a...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: F epiduralna se lahko da če je bila oper...
12.11.2006 21:11:13   
Samoyedka
To boš pa verjetno morala vprašati kar zdravnika, kaj v takem primeru. Ker se lahko zakomplicira že pri tistih, ki imajo tatu na ledvenem delu, kaj šele po operacijah hrbtenice user posted image Verjetno imate na materinski šoli enako kot pri nas tudi predavanje anesteziologa? Iatq moraš tudi prej podpisat, da želiš epiduralno, pa takrat vprašaš.

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2006 8:28:37   
najina pikica*
najbolj fajn bi bilo,če bi se o tem pogovorila z anesteziologom,tako kot je svetovala samojedka....verjetno je pa res,da lahko obstaja več zapletov zaradi ponovnega posaga v hrbtenico user posted image ,tako da premisli,če se ti splačauser posted image ...jst se na tvojem mestu nebi odločila za EP....drugače pa tudi jaz sem imela op hrbtenice-skolioza...pa sem julija rodila po normalni poti brez zapletov...

veliko sreče....

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2006 9:03:28   
Gordana-3
tud jaz sem imela operacijo skolioze leta 1996 v valdoltri pri dr pavlinu. prvega otroka rodila leta 2004, drugega 2006. sem hotela imeti tud epiduralno, ampak sem za vsak slučaj poklicala dr. pavlina ter ga vprašala za nasvet. epiduralno mi je odsvetoval, rekel je, da raje ne. nisem ga nič spraševala zakaj. če on pravi da ne, potem ne. obakrat rodila res hitro, v eni uri in uri in pol, tako da epiduralne v bistvu niti nisem pogrešala. na tvojem mestu jaz ne bi šla v to.

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2006 12:40:20   
najina pikica*
tudi mene je operirar Dr.Boris Pavlin v valdoltri l.1993....joj jst že dolg časa nism bila na pregledu...se moram naročit...gordana-3 kako pa je bilo pri tebi stanje po porodu,a je bilo kaj sprememb v hrbtenici?a kej veš a Dr.Pavlin še dela al je že v penziji?
ajči kdaj si pa ti imela operacijo?

ld

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.11.2006 14:38:13   
Anonimen
Dr. Pavlin še dela, je vodja na ortopedski v Valdoltri.

(odgovor članu najina pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.11.2006 19:53:10   
ajči
user posted image ojla!

ja operirana sem bila 91 in tudi pri dr.pavlinu zato me pa mal skrbi kakšne so nato bolečine ker me je kar malo strah saj same veste da smo kar dosti pretrpele.

hvala vam pa upam da mi boste pomagasle kako in kaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.11.2006 9:15:44   
najina pikica*
ajči-jst sm sicer šele 4 mes po porodu zaenkrat ne čutim nič bolečega in nenavadnega v hrbtenici.sm pa rekla,da grem na pregled v valdoltro glih zaradi tega,da me slikajo in povejo,če je kej not drgač...user posted image
nati-to da je vodja vem,je bil že takrat ko sm bila zadnjič na pregledu...nism pa vedla a še dela,ker je že gospod kr v letih in ker je bil kr neki bolan,pa sm misla,da se je upokojil...no hvala bogu še dela,je drgač super zdravnil,samo kapo dol!user posted image

ld

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?