Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: F epiduralna se lahko da če je bila oper... 12.11.2006 21:11:13
|
|
|
|
Samoyedka
|
To boš pa verjetno morala vprašati kar zdravnika, kaj v takem primeru. Ker se lahko zakomplicira že pri tistih, ki imajo tatu na ledvenem delu, kaj šele po operacijah hrbtenice Verjetno imate na materinski šoli enako kot pri nas tudi predavanje anesteziologa? Iatq moraš tudi prej podpisat, da želiš epiduralno, pa takrat vprašaš.
|
|
RE: F epiduralna se lahko da če je bila oper... 13.11.2006 8:28:37
|
|
|
|
najina pikica*
|
najbolj fajn bi bilo,če bi se o tem pogovorila z anesteziologom,tako kot je svetovala samojedka....verjetno je pa res,da lahko obstaja več zapletov zaradi ponovnega posaga v hrbtenico ,tako da premisli,če se ti splača ...jst se na tvojem mestu nebi odločila za EP....drugače pa tudi jaz sem imela op hrbtenice-skolioza...pa sem julija rodila po normalni poti brez zapletov... veliko sreče....
|
|
|
|
RE: F epiduralna se lahko da če je bila oper... 13.11.2006 9:03:28
|
|
|
|
Gordana-3
|
tud jaz sem imela operacijo skolioze leta 1996 v valdoltri pri dr pavlinu. prvega otroka rodila leta 2004, drugega 2006. sem hotela imeti tud epiduralno, ampak sem za vsak slučaj poklicala dr. pavlina ter ga vprašala za nasvet. epiduralno mi je odsvetoval, rekel je, da raje ne. nisem ga nič spraševala zakaj. če on pravi da ne, potem ne. obakrat rodila res hitro, v eni uri in uri in pol, tako da epiduralne v bistvu niti nisem pogrešala. na tvojem mestu jaz ne bi šla v to.
|
|
|
|
RE: F epiduralna se lahko da če je bila oper... 13.11.2006 12:40:20
|
|
|
|
najina pikica*
|
tudi mene je operirar Dr.Boris Pavlin v valdoltri l.1993....joj jst že dolg časa nism bila na pregledu...se moram naročit...gordana-3 kako pa je bilo pri tebi stanje po porodu,a je bilo kaj sprememb v hrbtenici?a kej veš a Dr.Pavlin še dela al je že v penziji? ajči kdaj si pa ti imela operacijo? ld
|
|
|
|
RE: F epiduralna se lahko da če je bila oper... 13.11.2006 14:38:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Dr. Pavlin še dela, je vodja na ortopedski v Valdoltri.
|
|
|
|
RE: F epiduralna se lahko da če je bila oper... 13.11.2006 19:53:10
|
|
|
|
ajči
|
ojla! ja operirana sem bila 91 in tudi pri dr.pavlinu zato me pa mal skrbi kakšne so nato bolečine ker me je kar malo strah saj same veste da smo kar dosti pretrpele. hvala vam pa upam da mi boste pomagasle kako in kaj...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?