Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
fotografije vaših vrtov, rastlin, cvetlic, ... 11.11.2006 15:19:39
|
|
|
|
Katrin
|
Vabim vas, da pripnete v albume fotografije vaših rastlinic, rožic, dreves, balkonskega cvetja, skalnjakov, ribnikov, skratka vsega, na kar ste ponosne! Pa javite mi, da vas dam na seznam! lp, katrin
|
|
|
RE: fotografije vaših vrtov, rastlin, cvetlic... 11.11.2006 17:41:46
|
|
|
|
sezam
|
Jaz ga imam že - sicer bol malo slikic . Več jih bo, ko bom imela svoj vrt in svojo hišo..... pa upam, da kmalu to dočakam
|
|
|
RE: fotografije vaših vrtov, rastlin, cvetlic... 11.11.2006 17:44:58
|
|
|
|
sezam
|
Ups, sem videla da sem že na seznamu
|
|
|
RE: fotografije vaših vrtov, rastlin, cvetlic... 12.8.2008 13:34:26
|
|
|
|
binica
|
Sylvia, kapo dol. Ne morem verjet, da ima lahko kdo tako lepo urejen vrt. Čestitke
|
|
|
|
|
RE: fotografije vaših vrtov, rastlin, cvetlic... 22.9.2008 21:33:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Silvya zelo zelo lepo, pa veliko truda vloženega
|
|
|
|
|
RE: fotografije vaših vrtov, rastlin, cvetlic... 31.5.2009 21:00:08
|
|
|
|
silvya
|
Se vidi koliko hodim sem gor. Sploh nisem opazla, da je kdo kaj komentiral. Žaži tiste bele rože, je vzpenjalka (Clematis).
|
|
|
|
|
RE: fotografije vaših vrtov, rastlin, cvetlic... 21.6.2009 14:20:46
|
|
|
|
azik
|
Čudovito le tako naprej
|
|
|
|
|
RE: fotografije vaših vrtov, rastlin, cvetlic... 9.7.2009 21:44:37
|
|
|
|
Gina
|
NO, pa pripnimo svoje rošce , vsaj par izmed njih, da bo še kdo užival ob njih:
|
|
|
|
|
RE: fotografije vaših vrtov, rastlin, cvetlic... 9.7.2009 21:48:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina NO, pa pripnimo svoje rošce , vsaj par izmed njih, da bo še kdo užival ob njih: O ka lepe .
|
|
|
|
|
RE: fotografije vaših vrtov, rastlin, cvetlic... 9.7.2009 22:02:03
|
|
|
|
blaža
|
To so slike z našega vrta dva meseca nazaj. zdej je pa kar malo zaraščen, ker nimam cajta. Upam, da ga spet kmalu porihtam.
|
|
|
RE: fotografije vaših vrtov, rastlin, cvetlic... 28.5.2010 2:59:22
|
|
|
|
sebek
|
Lani je bilo v rastlinjaku kot v pragozdu, letos pa so paprike še manjše kot takrat, ko sem jih sadil.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.