|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj naj naredim-rabim nasvet!
12.11.2006 6:53:15   
marcela
No ja to za vselej prepovedati večerne izdode se meni zdi velika bedarija. S tem boš dosegla prej nasproten učinek, še več se bosta prepirala, kot posledica bo pa še bolj bežal od doma. Poskusita se dogovorit recimo tako, da 2 krat na mesec lahko gre ven zvečeer, seveda pa tudi ti po porodu, če boš želela. Takrat bo pa čuval on. Midva imava že dolgo tak dogovor, pa imava 3 otroke. Otroka mu pa kar takoj po porodu začni dajat, da skrbi zanj in se ukvarja z njim. Saj bo toliko tvoj kot njegov. Se pa tudi jaz bojim , da bo velika večina gospodinjstva in skrbi za otroka padlo nate, če žem vse ne.

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Večino časa sama...
12.11.2006 8:28:18   
Primoza
Če si lahko privoščite si omislite gospodinjsko pomočnico. Pa raje kako cunjico pa parfumček manj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.11.2006 23:01:53   
Anonimen
mojemu tudi ni niti na kraj pameti padlo, da bi šel ven, medtem ko sem bila jaz doma noseča. In to v obeh  nosečnostih. Ko je končal z delom je vedno prišel domov, mi masiral hrbet ali pa noge...jaz sem bila tako občutjiva, da me je vsaka stvar spravila v jok. Že če je kaj narobe rekel, so mi kar solze tekle, pa me je ves čas nosil po rokahuser posted image

Skratka, če bi lutal raje s frendi kot da bi bil z menoj, ne vem, saj ga ne bi mogla več imeti rada

Pa vendar, to ima tvoj najbrž navado že od prej. Tak je bil moj bivši, sem bila skoraj 7 let z njim in se ni v teh 7 letih nič spremenil. Pa sva hodila na sprehode, potovanja....ko pa so ga poklicali frendi je letel kot raketa in sem tudi prišla kdaj k njemu pa ga ni bilo doma user posted image

Sem se tolažila, da bo bolje, pa nikoli ni bilo. Zato sem enostavno odšla, on si seveda ni našel še nobene v teh 5 letih.

In točno vem, da bi bilo z njim tako kot s tvojim, na prvem mestu prijatelji, družba, pijača...za vsem tem pa jaz.

Zato sem spoznala mojega dragega, ki je rad z menoj, pa tudi pri obeh porodih je bil prisoten.

Jaz bi fejst zaropotala, ker zase vem, da tega ne bi mogla prenašati, da sem doma s popadki po možnosti, medtem ko se on zabava v gostilni. Saj ni važno, da ima ali nima druge, važno je, da si v težkem obdobju, da ga potrebuješ in da bi bilo lepo, da bi nosečnost preživljala skupaj.

Kaj pa vem, pogovori se z njim, držim pesti, da bo bolje!

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
13.11.2006 1:14:05   
Anonimen
Če odmislim svoj prejšnji komentar... ki vseeno drži... takole...

Tudi pri nas je tako, da na trenutke pomislim, da Kamikaze sploh ne bom več spoznala, ko ga bom videla, ker se pač tako redko vidiva. In - ja, tudi pri naju je služba razlog. Tako idiotske delavnike imava, da...
Jaz se iz nočne izmene priguncam okrog pol sedmih zjutraj. Predtem že ob pol šestih njega zbudim po telefonu. Ko pridem domov, je že stuširan in oblečen in obrit, kavo je že popil,... Lubčka na vratih, podava si kljuko in že ga ni več. Delavnik (njegov) ni 8-urni, ampak 12-urni. Vsak dan. Pa je čisto vseeno, ali je sreda ali nedelja. Navadnih ponedeljkov ne ločiva od praznikov. Dela se 24 ur na dan in 365 dni v letu. Cel dan sem doma sama z Robijem, ki je star 11 mesecev in je očitno tudi hiperaktiven - ne spi, pa da naredim ne vem kaj. Uro na dan, mogoče, drugače pa je gospodič ugotovil, da je za spanje NOČ in NE DAN. Kako je biti pokonci iz nočne izmene cel ljubi dan s takšnim razgrajačem... Jan gre dopoldan v šolo in pride okrog pol dveh (kadar ima pa kakšno interesno dejavnost, pa enkrat do pete ure popoldan). Takrat imam "na grbi" dva hiperaktivneža. Previjaj, futraj, pospravljaj, preoblači, igraj se, delaj naloge, pomagaj pri učenju, poskusi najti lonec in kaj skuhati, o pomivanju posode ne bi, pa dva stroja operi in obesi vsak dan (in da naj potem še likam al' kaj?!)...
Kamikaza pride domov enkrat do Dnevnika, torej do 19. ure. Oba otroka mu porinem direktno v naročje in grem SPAT! Za celi dve uri in 15 minut in to s čepki v ušesih, da ne slišim ne njega ne otrok. Ob 21:15 vstanem in se za silo sestavim skupaj. Na srečo me taxi čaka pred vhodom bloka. Dobesedno zložim se na sedež in se zbudim šele na Petrolu, kjer me taxist zabriše ven, da si kupim cigarete in malico. Ob 21:50 sem pa spet v službi.

In tako VSAK DAN. Vsak teden. Vsak mesec.

Iskreno upam, da bo z Novim letom tega konec.

Ne glede na takšen idiotski urnik pa si oba s Kamikazo kljub temu najdeva čas. Vsak zase, eden za drugega in tudi še za ostale. Sicer je to ekstremno redko, ampak je pa. Enkrat mesečno kakšen nedeljski izlet, vsak teden kava, vsako nedeljo kosilo pri tašči, 1x mesečno shopping v Sparu, pa celo kakšen film nama uspe zvečer skupaj pogledat, pa vsak od naju gre najmanj 1x na mesec ven (h kolegom ali v kakšen klub)...

Kaj pa vem... gre... pa še bo šlo...

Ampak kako pa moj Kamikaza izgleda, pa res komajda še vem...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
13.11.2006 9:50:21   
Klarita
Kerensa a ti skoz delaš samo nočne? Kapo dol.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.11.2006 11:15:48   
mojamura
nosečnost je obdobje, ko hormoni res ponorijo....in si mogoče zaradi tega preveč občutljiva oz. vidiš stvari ki jih ni.

mogoče pa niso le hormoni krivi, najbolje boš pa itak vedela sama.

predlagam ti temeljit pogovor s tvojim dragim, opiši mi situacijo kot jo ti vidiš in doživljaš. mogoče pa ti ga bo uspelo vsaj za centimeter premaknit.

želim ti pa vso srečo

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.11.2006 11:20:16   
mojamura
uuuuuffff....kerensa, napisala si da maš hiperaktivna otroka, zdaj vidim po kom to matauser posted image user posted image

sicer pa res, se klanjam!!user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.11.2006 12:32:28   
nejar
Joj!
Kako ti to uspe, jaz bi znorela. Moj bivši je bil tak pa sem ga počasi hotla prvit pa ti povem, da ni šlo. Šla sva narazen. Pred nekaj dnevi sem izvedala, da tudi s tisto punco ni več s katero je hodil, ko sva midva končala, razlika je v tem, da ima z njo punčko.
Pri takih stvareh dvomim, da se bo spremenilo, če ga boš po rojstvu otroka hotela na enkrat umirit se bosta začela samo kregat in odtujevat.
Moj bivši ni imel ob sebi samo prijatelje ampak tudi prijateljice tiste vrste, ki so za avanture.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.11.2006 12:47:53   
Tejči
Res, lepa oblika izsiljevanja in manipulacije, vsa čast tvojemu dragemu, da te potrebuje takšno.

Jaz v tem ne vidim nikakršnega izsiljevanja ali manipulacije.. Tako sva se na začetku zveze dogovorila in se je s tem strinjal. Ni pa enostransko, ampak obojestransko. Tudi njemu ni in mu ne bi pasalo, da bi jaz nekje za sebe laufala okol s prijatli. Če pa ne bi postavila določenih zahtev v gospodinjstvu, pa bi bila ena tistih, ki bi tu gor na RR jamrala, kako sem za vse sama..torej kaj je boljše?? Nama definitivno to, da se skupaj zabavava, skupaj pospravljama in skupaj skrbima za deteceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
14.11.2006 14:49:32   
Anonimen
HVALA VAM VSEM ZA NASVETE!
SEM SE POGOVORILA Z NJIM,MU POSTAVILA ULTIMAT ALI JAZ IN user posted image  ALI PRIJATELJI!
ZAENKRAT JE USPELO!IN KER NOSIM ZELO NIZKO MI JE G ZABIČALA DA MORAM POČIVAT IN TAKO DA MI SEDAJ PO NOVEM ON KUHA IN POSPRAVLJA ZA MANO user posted image  !
UPAM,DA BO TAKO OSTALO user posted image !

LP! 

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
14.11.2006 14:55:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  sam da sta zrihtala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
14.11.2006 14:59:26   
Kinokija
Anonima, da bi le tako ostalo.

Keresna, OMG, pa ti imaš celo čas pisat take dolge poste?? Pa tolk bit na forumu? Zjutraj lahko kaj spiš, ko prideš domov? Kjej pa delaš BTW, da imaš tak urnik, jaz imam 7-15h, pa se zjutri smilm sama seb, k vstanem ob 6h.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
14.11.2006 16:25:18   
plenicka
No, saj verjetno ne boš več prebirala tega, vendar imam isti problem in se bom mogoče malo boljše počutila par minut. Za vse sem popolnoma sama in s tem sem se sprijaznila. Problem imam edino v tem, da še vedno živimo skupaj-jaz, on in 4-mesečni user posted image ...Točno sem vedela, kakšen je, saj sva skupaj skoraj 7 let in nikakor ne mislim, da se mora zaradi otroka odpovedati vsej zabavi, vendar sem pričakovala (kar sem mu tudi povedala), da se bo posvečal otroku veliko bolj kot meni, ko sem bila noseča...seveda se je strinjal in res sem mu verjela...ampak, ko je prišlo dete, se seveda ni nič spremenilo...očetovski dopust? Ja, sva bila zmenjena, da ga bo imel takoj, ko pridem iz porodnišnice!A ga je imel? Ne. Res sem imela prvi mesec po porodu krizo, ker sem bila za vse sama, da ne omenjam, da mi je začel težiti (PRVI MESEC PO PORODU????!!!)zakaj nima kosilo vsak dan na mizi in zakaj po tleh ni čisto??? Kmalu sem ugotovila, da ne bo nič z njegovo spremembo in da bom za vse sama...to mi ni v breme, ker mi moj user posted image pomeni vse na svetu, moti me le to, da mi on dela samo stroške in me skoraj vsak dan spravi ob živce...upam, da bo kmalu šel, dokler se še lahko pogovarjava kot normalna človeka...
Draga anonimna, mogoče pa je tvoj drugačen in se bo s prihodom dojenčka spremenil...eni se! Vendar ti svetujem, da se navadiš te misli, da boš sama za vse, kar pa ti sploh ne bo v breme...VSO SREČO!!!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
14.11.2006 16:43:36   
plenicka
SORRY, PAR POSTOV SEM SPREGLEDALA...SAMO, DA STA UREDILA!!!vso srečo še naprej!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
15.11.2006 15:19:18   
blue sky
Sama sem mnenja, da nisi ti zdaj preveč občutljiva in da si dejansko večino časa sama. Najbolje, da se usedeta in pogovorita. Meni moj dragi ves čas stoji ob strani, sploh pa zdaj, ko sem noseča in mi tudi pomaga pospravljati (včasih sem ga morala prositi).

Lepo ga vprašaj, kaj mu je bolj pomembno: ti in vajin user posted image  ali pijančevanje v gostilnah!

Pa fajn zrihtaj!

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
15.11.2006 22:48:59   
Anonimen
Člouk se usega hudga navad, babe, veste... user posted image user posted image user posted image  Na RR sm pa samo še u službi, doma nč več... Ni cajta, pa da se je*em... user posted image user posted image user posted image  Zdele, ko sm bla frej, sm bla pr računalniku točko 6 minut in še to zato, da sm si en komad posnela na LimeWire... In kt da ni že usega ostalga dost, se je Kamikaza zdej še odloču, da bo privatnik, Kerensa je pa use papirje na glavo dobila. user posted image  Sej ne rečem, finance so zakon, ampak papirji... user posted image  Če bom jst preživela do Novga leta, sm zmagala. Pol se pa sam še uležem, nabavm varuško, k je zarad mene lohk tut Kamikazina lubica, če jima paše, in se tut premaknem ne več. Mater, od 15. leta že delam brez dopustov, porodniških in bolniških, zdej si bom pa še jst prvoščla. Svet se zihr ne bo podrl. Če se pa bo, je bil pa že prej fuč. user posted image

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?