Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: datoteka .avi na DVD-ju 10.11.2006 19:59:50
|
|
|
|
Anonimen
|
A ti mogoče dvd ne podpira divx-ov da ti ne delajo?
|
|
|
|
RE: datoteka .avi na DVD-ju 10.11.2006 22:01:03
|
|
|
|
ona
|
Po mojem je tudi treba pogledat na DVD player,kaj ti podpira,jaz z mojim lahko vse gledam kar potegnem dol z neta!
|
|
|
|
RE: datoteka .avi na DVD-ju 10.11.2006 22:26:27
|
|
|
|
kofetek2010
|
arileca mi smo zaradi Ele kupili en čist običn DVD-player, ki bere divx, ker jih na tistem, ki ga imamo ni šlo odpret bil je pa v Leclercu za 10 jurjev
|
|
|
|
RE: datoteka .avi na DVD-ju 11.11.2006 13:29:13
|
|
|
|
G in T
|
Poglej na škatlo dvd predvajalnika, katere formate ti dvd sploh bere.
|
|
|
|
RE: datoteka .avi na DVD-ju 12.11.2006 15:46:56
|
|
|
|
katjandraž
|
Tud jaz imam ta problem. Smo imeli dvd player, ki je vrtel vse, pa sem si jaz zeeeeelo želela dvd recorder in sva si ga z možem kupila za obletnico poroke. Efekt: dala ful denarja, slabo prebrala, kaj vrti in zdej .avi ne morva gledat. Je najbrž na netu en kup programov, ki ti konvertirajo v drug format. Jaz zaenkrat še nisem našla programa, ki bi mi konvertiral v Mpeg1 ali 2, ker le to moj dvd podpira, lahko pa poskusiš z Nero recode, samo ta ti da v Mpeg4. Baje se da neki tudi z Winampom naredit. V sredo se vrne mož in bo nabrž kmal ugotovil, kako bi to naredil. Napiši, kaj tvoj dvd podpira, pa bomo po sredi kaj "scumpral".
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?