Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: datoteka .avi na DVD-ju 10.11.2006 19:59:50
|
|
|
|
Anonimen
|
A ti mogoče dvd ne podpira divx-ov da ti ne delajo?
|
|
|
|
RE: datoteka .avi na DVD-ju 10.11.2006 22:01:03
|
|
|
|
ona
|
Po mojem je tudi treba pogledat na DVD player,kaj ti podpira,jaz z mojim lahko vse gledam kar potegnem dol z neta!
|
|
|
|
RE: datoteka .avi na DVD-ju 10.11.2006 22:26:27
|
|
|
|
kofetek2010
|
arileca mi smo zaradi Ele kupili en čist običn DVD-player, ki bere divx, ker jih na tistem, ki ga imamo ni šlo odpret bil je pa v Leclercu za 10 jurjev
|
|
|
|
RE: datoteka .avi na DVD-ju 11.11.2006 13:29:13
|
|
|
|
G in T
|
Poglej na škatlo dvd predvajalnika, katere formate ti dvd sploh bere.
|
|
|
|
RE: datoteka .avi na DVD-ju 12.11.2006 15:46:56
|
|
|
|
katjandraž
|
Tud jaz imam ta problem. Smo imeli dvd player, ki je vrtel vse, pa sem si jaz zeeeeelo želela dvd recorder in sva si ga z možem kupila za obletnico poroke. Efekt: dala ful denarja, slabo prebrala, kaj vrti in zdej .avi ne morva gledat. Je najbrž na netu en kup programov, ki ti konvertirajo v drug format. Jaz zaenkrat še nisem našla programa, ki bi mi konvertiral v Mpeg1 ali 2, ker le to moj dvd podpira, lahko pa poskusiš z Nero recode, samo ta ti da v Mpeg4. Baje se da neki tudi z Winampom naredit. V sredo se vrne mož in bo nabrž kmal ugotovil, kako bi to naredil. Napiši, kaj tvoj dvd podpira, pa bomo po sredi kaj "scumpral".
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.