|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kupovanje na e-bayu
10.11.2006 19:02:59   
Maja4
Prosim vas, da mi povesta potek nakupovanja preko e-baya.de. In tiste ki ste kupovale, kako se vam je zdela roba nabavljena in če kupiš pri različnih prodajalcih ali dobiš vse v enem paketu ali moraš za vsako naročeno stvar posebej plačati poštnino, koliko je le ta, koliko časa čakaš in ali se splača.
Prosim za čim več podatkov, ker je resnično veliko lepih in ugodnih stvari, pa ne vem kako bi sploh naročila, pa še nemška verzija je, pa mal štekam v nemščini.
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kupovanje na e-bayu
10.11.2006 19:45:08   
Anonimen
Jaz kupujem samo na angleškem  ebayu. Prvič zato, ker nemško skoraj nič ne razumem, drugič pa zato, ker na angleškem lahko skoraj vse plačaš preko pay pala, ki je mislim da najvarnejši način plačevanja preko interneta s kreditno kartico. Poštnino plačaš pa vsakemu prodajalcu posebej.

(odgovor članu Maja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.11.2006 0:13:02   
dskubin
jaz tudi v glavnem na angleškem, ker imajo več stvari in zaradi PayPala. Splača se ful, samo moraš na par stvari pazit. Jaz kupujem samo robo, ki jo vidim na slikah, da je fajn, za poštnino se moraš vnaprej zmenit. Če vzameš airmail dobiš v roku kakega tedna. Če rabiš kaj konkretno vedet, piši na ZS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.11.2006 22:24:16   
Brbs
MIdva sva kupila voziček preko nemškega e-baya.
Kupila sva ga od ene trgovine, plačala sva z nakazilom.
Za stroške poštnine sva vprašala po mailu in so nama takoj odgovorili.

Čez 3-4 dni je prišel voziček, ampak s 4 kolesi namesto s 3.
Pa sva jih vprašala, kako bomo rešili zadevo in sva z Deutsche Post na svoje stroške zadevo poslala nazaj, je čez nekaj dni prišel pravi voziček, vrnili so nama pa tudi stroške.

Tako da je izkušnja dobra.
Potrebno pa je vedno pogledati oceno drugih kupcev za tega prodajalca.
Po mojem lahko pod iste stroške poštnine spraviš več izdelkov le, če so od istega prodajalca.
lp

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2006 10:34:03   
bilbo
Preko Ebaya kupil med drugim voziček, Baby Viedofon, nalepke za avto....
Vse brez problemo prišlo na dom.
Poštnino plačaš za vsak izdelek posebej.
Kupujem večinoma na Nemškem z paypalom (razen voziček in Babyfon)
Pazi vedno na ocene prodajalca, sam pa največkrat kupujem v ebay trgovinah (največ ocen, imeti morajo najmanj 98% pozitivnih  ocen)

(odgovor članu Maja4)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.11.2006 14:44:49   
LUNA06
Midva sve pred kratkim na nemškem ebay-u kupila voziček in lupinco, pri različnih prodajalcih, zato so bili na žalsot stroški pošiljanja dvojni, in sicer za voziček cca. 28, za lupinco pa 18 EUR.
Tudi sama ne razumem dosti nemško, zato si pomagam z googlovim prevajalnikom.Se mi pa zdi da je nemški ebay cenejši in hitreje dobiš stvari.Najin voziček je prišel v treh dneh.
Torej pri nas bi za iste stvari plačala cca.130 čukcov, tako sva jih pa le 80.
Se splača, sploh zato ker pri nas ne dobiš usega oz. ne v istih barvah.

(odgovor članu bilbo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Ime za punčko?
SAFIRA

Mia (41%)

Mija (11%)

Maša (43%)

Mia Maša (3%)

Mija Maša (2%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!