Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: previdnost po abraziji? 10.11.2006 9:14:10
|
|
|
|
Naja31
|
Živjo, hudo mi je zate, ker moraš to preživljati . Meni so tako kot tebi rekli naj bom 14 dni bolj previdna, nič namakanja, nič spolnih odnosov, nič športa. Je pa res, da sem jaz imela 2 abraziji in potem še antibiotike zaradi vnetja, tako da sem bila malo bolj previdna, do prbega pregleda pri moji G, ki sem ga imela 1 mesec po drugi abraziji. Jaz sem se tuširala normalno, 2x na dan. Je bilo ravno sredi poletja in bi brez tuša znorela. Saj tuširanje ni namakanje. Jaz se ne depiliram, ampak brijem, ampak mislim, da depilacija ne bi smela biti problematična. Saj depiliraš "zuinanjost " in ne "notranjost". Srečno! Naja
|
|
|
|
RE: previdnost po abraziji? 10.11.2006 10:37:09
|
|
|
|
mattea
|
Naja31 hvala za informacije. Bom vseeno previdna. Pred abrazijo sem namreč imela krče 5 dni in 3 cele noči. Krvavela sem tako močno, kot da se je že zdavnaj vse ščistilo, vrečka s plodom pa je bila še zmeraj na mestu. Ginekologinja je rekla, da ne more verjeti, da je se je kljub krčem in krvavenju še obdržalo. Šele 6 dan se je vrečka s plodom začela pomikati, kar je pomenilo splav. So mi pa rekli, da če bi še čakala, bi lahko izgubila preveč krvi. Se bo slišalo čudno, ampak po vseh teh bolečinah je zdaj kar olajšanje... Je takoj lažje, ko vem, da nisem edina, ki je tala vse to skoz... Upam da je zadnjič!
|
|
|
|
RE: previdnost po abraziji? 10.11.2006 11:20:16
|
|
|
|
tinaaja
|
mattea, zal mi je, da se je tako koncalo. Tus in deplicija ne skodita. Ce mislis na depliacijo splovila- pa saj verjetno si ne depliliras med krvavitvijo - no to bi jaz pocakala, da se ustavi. od tvojega pocutja je odvisno, kok bos aktivna.. jaz sem sla ene 5 dan po abraziji tect.. ker sem mogla dat negativo ven. sem se pa ful pazila, da me ne bi prezeblo, bila mokra,... drzi se, pa ce bos imela kaksno vprasanje, se le javi
|
|
|
|
RE: previdnost po abraziji? 10.11.2006 12:09:30
|
|
|
|
teri
|
Mattea:na žalost si tudi ti pristala med nami.Če želiš lahko prideš k nam na forum upajmo skupaj,kjer se bodrimo in tudi pomagamo pri vprašanjih.Moja izkušnja po ss je bla da zaradi krvavitve,ki je trajala 3t nisva mela spolnih odnosov.Če bi krvavitev trajala manj,bi jih mela po 14dneh.Tako sva mogla počakat.Tuširaš se lahko,ni priporočljivo it v kak bazen,al pa se namakat.Zaradi glivic pa bacilov.Jaz sem se tuširala vsak dan,edino uni dan ne ko sem prišla iz bolnice.Ma takoj drugo jutro ja.Glede depilacije pa komot,če se briješ se sigurno tudi v času menstruacije,tako da ni frke.Sej to zdej je podobna zadeva.Sej ne posegaš v notranjost. Pa vso srečo ti želim,da se ti 2. ne konča na tak način.Če si od volje pa se nam pridruži pri kaki debati.
|
|
|
|
RE: previdnost po abraziji? 10.11.2006 15:05:06
|
|
|
|
urskas
|
olja, mislim da previdnost ni odveč, če je možno kakšnih 14 dni bolj pazi nase in počivaj. meni so rekli naj kakšne 14 dni bolj pazim, pa nisem bila ravno najbolj pazljiva. Tudi naj nebi preveč dvigovala težkih bremen. Takrat je imela moja hčerkica 10 kg in je pri njenih 15 m. bilo dvigovanje neizogibno. Nekaj dni po A. sem morala tudi že kidati sneg (takrat ga je ogromno zapadlo in spet ni šlo drugače...). Kakorkoli, bodi previdna, bolečine so že opozorilo... LP, urska
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?