|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novo mesto- nujno!
9.11.2006 16:25:24   
Anonimen
Ker moja G noče opraviti Uz dokler nisem noseča najmanj 10 tednov,se obračam na vas.In sicer me zanima kje bi lahko v novem mestu opravila samoplačniški Uz in pri kom.
Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Novo mesto- nujno!
9.11.2006 17:14:11   
Udb
Hmmm. Po moje ti samoplačniško vsak nardi UZ - je treba pač zaslužit. Jaz bi na tvojem mestu poklicala v ZD in vprašala, ali pa v porodnišnico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2006 19:02:44   
čaki
čudno meni je nardila prec tko das esploh še ni pikica vidla. sem mogla čez 3 dni še enkrat- mogoče zato ker sem zanosila s klomifenom??
katera pa je tvoja? moja je KJ

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2006 20:11:54   
Vrtnica1
Po mojem bi ti ga naredili tako v ZD kot v bolnici, samo naročit se boš morala prej in pač do takrat počakati. Jaz sem to naredila, ko mi moj prejšnji ginekolog iz ZD NM ni natančno pojasnil ali je plod sploh živ ali ne, pa sem šla samoplačniško v Brežice v bolnico, ker je bila najkrajša vrsta. Pa še plačati mi ni bilo treba, ker so me tretirali pod drugo mnenje.
Samo, žal, je bila novica slaba.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2006 8:53:33   
Kati23
Tudi jaz menim, da bi ti vsak gin. naredil UZ pred 10. tednom samoplačniško. Zakaj pa se ti tako mudi? Meni ga je naredila, ko sem bila noseča 9t 6d, imam pa tudi jaz gin. v ZD (dr. Kostanjšek J., tako kot čaki, a ne?) Sicer pa sem od sestrične slišala, da so v NM kar radodarni z UZ, ker ponekod jih naredijo samo 2-3 v nosečnosti. Anonimna, ki sprašuješ za samoplačniški UZ, koliko pa si noseča oz. kdaj imaš rok? Ima katera iz NM rok aprila? Jaz ga imam 29.4.07. user posted image

(odgovor članu Vrtnica1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.11.2006 13:38:02   
Anonimen
Sem klicala svojo G in mi bo brezplačno naredila UZ pred 10 tednom user posted image Mudi se mi zato,ker ne vem koliko sem noseča,sem pa jemala KT in sem zanosila med jemanjem.Jaz imam kaminovo in pri prvi nosečnosti sem imela UZ vedno na vsakem pregledu.

(odgovor članu Kati23)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2006 18:32:58   
MEGi20
Jaz imam tudi dr. Kostanjšek J. in mi je v 9t5d naredila UZ in mi lepo vse razložila...
Po zadnji user posted image imam rok 7.6.2007 (na to je moj komentiral :"Tako kmalu?")

Tko da moja G je zlo uredu.... mislim da bom tut pri njej NS delala bomo videli..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......