|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko dni v porodnišnici LJ
9.11.2006 13:52:21   
Elžbet
Ojla!

Jaz imam samo še 11 dni do PDP, morda več-manj, bomo vidliuser posted image

Zanima me, kako se štejejo dnevi bivanja v LJ porodnišnici, moraš biti tam 3 noči ali 3 dni, če je vse ok? Vem samo, da se ti prvi dan ne šteje. Kaj pa npr. če rodiš v petek okol 23h, torej si že eno noč noteruser posted image

Hvala za odgovor in lepo nosečnost še naprej.

Elžbetuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko dni v porodnišnici LJ
9.11.2006 13:53:39   
1Tanya
Jst sem rodila na soboto ob 23:50, pa sem šla v torek že domov.

(odgovor članu Elžbet)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2006 14:01:04   
E.C.
Prvi dan se ne šteje. Ostaneš po njem še tri dni.
Torej vse skupaj 4 dni.

(odgovor članu 1Tanya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2006 14:01:30   
urskas
Tisti dan ko rodiš je 0. dan. Domov greš praviloma 3. dan.
Jaz sem rodila v četrtek ob 5 zjutraj in je bil še cel dan 0. dan. En dan so mi bivanje še podaljšali. Domov sem šla šele v ponedeljek in sem bila skupaj skoraj 5 dni.

LP

(odgovor članu 1Tanya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2006 15:15:50   
*metuljčica*
Jaz sem rodila ob 01.40 uri, tako da sem bila 22 uri notri kot nulti dan in potem še cele 3 dni, tako da sem bila tako rekoč notri 4 dni.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2006 15:27:17   
Sandra*
Če sta oba z otročkom ok gresta tretji dan domov. Tisti dan ko rodiš je nula, potem pa 1,2,3dan greš domov. Jaz sem rodila v torek. V petek sem bila že doma.

(odgovor članu *metuljčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2006 15:46:17   
najina pikica*
tako kot je napisala sandra*...če je vse ok 3dni
moja prjatlca je rodila v pet. zvečer v pon. pop je bila že doma....

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.11.2006 15:47:16   
Anonimen
Če se slučajno kaj zaplete in imaš CR, greš pa šesti dan domov (ničti se prav tako ne šteje).

Aja, štejejo se dnevi od trenutka poroda in ne od trenutka, ko prideš v porodnišnico.

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.11.2006 15:54:42   
Alisa
Če porod poteka normalno potem tri dni.
Jaz sem rodila v torek zvečer in ta dan se ne šteje ko rodiš. Naslednji dan je prvi dan in tako še dva dni in greš domov( 3. dan okoli 12h ).
Če pa je zlatenčen ali so kaj drugega pa ostaneta dan ali dva še notri.
Mi smo ostali en dan, ker je bil mal zlatenčen tko da smo šli domov v soboto.
Srečno!!

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.11.2006 19:08:52   
Disney
Jaz sem rodila v četrtek ob 3h zjutraj in šla domov v nedeljo.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.11.2006 19:26:55   
moder
Jaz sem rodila v sredo popoldne in šla domov v soboto. Med vikendom ni odpustnice (ta pride po pošti) in so nas takoj po viziti skoraj pred vrata postavili. Jaz sem svojega poklicala takoj po koncu vizite (okrog 10-tih)  in je rabil slabo uro. Ta čas so snažilke ali karkoli že so že prišle gledat, če lahko posteljo preoblečejo in pospravijo za menoj. Je bil kar tak občutek, kot da se mudi. Ena iz sobe pa je šla v petek domov in so ji povedali šele po kosilu, posteljo pa so pospravili šele zvečer.

Jaz sem bila zaradi zapletov na koncu nosečnosti (visok pritisk, zatekanje) v porodnišnici en teden pred porodom, nato pa so se me usmilili in mi sprožili porod. Na enajsti dan sem šla res domov. Sem že mislila, da bom znorela. Trije dnevi po porodu so hitro minili, samo prej se je pa vleklo v neskončnost. Tudi takrat imaš samo tri ure na dan obiske in ogromno časa, ko si sam.

(odgovor članu Disney)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.11.2006 20:19:56   
sazi
sem rodila pozno zvečer v torek in v sobo prišla šele ob treh zjutraj, ampak je bil to že 1. dan (nilti je minil v porodni, kolikor je pač manjkalo do polnoči)
v petek bi morala domov, pa je mali dobil zlatenico in sva ostala še 5 dodatnih dooooooooolgih dni

(odgovor članu moder)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.11.2006 20:43:51   
***pika***
Tako je kot pravijo. Dan, ko rodiš je nulti dan, potem se šele štejejo 3 dnevi.

Drugače pa ni panike, če moraš ostati dlje - no, vsaj meni ni bilo hudo. Mirno se da zdržati več kot teden dni - sploh če boš po porodu utrujena. Če bi jaz morala tretji dan domov, bi po moje že med hojo po stopnicah skupaj zlezla user posted image

Skratka, ne splača se siliti domov, če karkoli s tabo ali otročkom še ni 100% OK.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.11.2006 21:49:06   
eya
Meni se je ta sistem prav grozen zdel. V sobi smo bile tri-ena od cimer je rodila malo pred polnočjo in je šla že v pon domov, jaz sem rodila ob 00.46, pa sem mogla čakat do torka.

Saj mi ni bilo nič hudega, samo sem si pa zelo želela it domov, pa še obiskov takrat, razen partnerjem, niso dovolili.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.11.2006 12:16:21   
Lusa
Pri nas v Murski Soboti je bilo tako (pred 3leti) ,da tiste ,ko niso šivane imajo en dan prednost ,pred tistimi ki so šivane.In tudi to gledajo ,če imaš že kakšnega otroka.Pri nas je  ena mamica že drugič rodila,ni bila šivana in je lahko šla domov.Jaz pa sem še morala en dan noter ostat in tudi nisem bila šivana.Ne vem kako to gledajouser posted image Po moje je včasih odvisno od vizite.
Drugače pa sem jaz bila s prvo punčko 6dni noter zaradi zlatenice in hvala bogu ,da nas ne pošljejo tako hitro domov ,kajti zadnji dan ,ko bi lahko šle domov so izvidi pokazali zlatenico; vemo pa da če se zlatenice ne pozdravi ,lahko pride do hudih zapletov.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.11.2006 14:29:42   
sonchica
jaz sem rodila v sredo zjutraj (8.45 ) domov sem pa šla v soboto dopoldan 

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?