|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zamujanje menstruacije
9.11.2006 11:10:31   
biser
Danes je tretji dan kar bi morala dobiti menstruacijo, ampak je še vedno ni, čeprav je vedno točna kot švicarska ura. Ko mi je prvi dan zamujala, sem naslednji dan zjutraj naredila test, ampak je bil negativen. user posted image Občasno me pika v trebuhu in bradavičke me bolijo, ampak ni krize, danes pa mi je tudi nekaj slabo. Mogoče sem kej takega pojedla, čeprav upam, da to ne bo to. S fantom delava na drugem otročku in upam, da se nama je tokrat,po 6 mesecih, posrečilo.

Kaj ve mislite o znakih(če ni to psiha;čeprav slabo mi je zdajle toliko, da bi lahko šla kar bruhat). Kdaj naj naredim še en test? Strah me je, da bom spet razočaranauser posted image  

Lep pozdrav!

Biser
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zamujanje menstruacije
9.11.2006 11:14:47   
sašaš
Počakaj še kakšen dan, potem pa spet naredi test! user posted image  Želim ti, da bo +! user posted image

A veš, da je danes ravno 1 leto, ko mi je M zamudila - na ta dan bi jo mogla dobit pa je ni bilo, čez 3 dni pa je test pokazal user posted image ! user posted image

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2006 11:55:50   
Pupa*
Ja, na žalost je vse to lahko tudi psiha... ampak vseeno upam, da ni in močno držim pesti!! user posted image user posted image

Vsakemu človeku je usojeno, da bo našel zaklad. A le tisti, ki posluša svoje srce, bo zaklad v resnici tudi našel.

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2006 12:07:38   
Anonimen
Tudi jaz ti želim da zagledaš user posted image  pa malce še počakaj da bo bolj ziher. Lahko da je res psiha tako kot na žalost pri Klariti.

Držim pesti zate.

(odgovor članu Pupa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2006 12:43:38   
lelaval
Če kakšna 2-3 dni ponovno naredi test in morda zagledaš tisti magični in težko pričakovani plusek.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2006 12:46:20   
Klarita
Welcome to the club biser. Jaz danes že 3 dan zamujam, test zjutraj pa je bil negativen. Počakajva in poskusiva znova, čez nekaj dni.
Veliko sreče tudi tebi.

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2006 13:22:20   
micla
Biser tudi moja je bila vedno točna kot swiss watch in zato sem včeraj (3.dan zamude) zjutraj naredila test in je bil minus. Pol je pa še cel dan in danes zjutraj ni bilo, prejle sem pa bila na wc-ju in sem opzla rjavkast flekec, tko da bo ziher to to.

Pri meni torej je negativen test tudi res pomenil konec upanja, pa čeprav je negotovost trajala še cel dan in pol. Mogoče bo pa pri tebi drugače.

Držim pesti, pa poročaj izid. V najslabšem primeru, gremo naslednji krog skupaj v napad.  

micla

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.11.2006 14:19:49   
petraz
Upam, da boš postala srečna user posted image ..... samo počakaj še kak dan.

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.11.2006 19:54:02   
bačko
Lep pozdrav vsem!
Meni zaostaja že četrti dan.V soboto bom naredila test!Upam da bo pozitiven!Večina časa sem utrujena in slabo mi je tudi.Na wc hodim pa tudi kar naprej.Bomo videli v soboto in za vse ostale držim pesti da bodo testi pozitivni!user posted image

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2006 10:08:41   
biser
Hvala vsem, ki ste odgovorili na moja vprašanja. Danes je 4 dan, odkaruser posted image    zamuja in še vedno nič ne kaže,da bi prišla. Ves čas imam nek lepliv izcedek, katerega pa ni veliko (mali madež na hlačkah in ko se obrišem...). Ne vem kdaj bi naredla še en test, ker me skrbi, da mi bo spet pokazal negativno.user posted image   Bi počakala, do nedelje ali ponedeljka, ali bi prej naredla test? Kaj pa ve mislite?

Lep pozdrav vsem in veliko  user posted image

biser

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.11.2006 14:56:57   
MissLady
Meni tudi danes 3 dan zamuja. Ampak poskušam ne misliti na to... ker me je kar malo strah narediti test in gledati kako bo spet pokazal negativno.

Me pa prsa že 2 tedna bolijo (taka topa bolečina, bradavičke so pogosto napete in občutljive, so sexa mi ni).

A mislite da je 3 oz. 4 dni dovolj, da bi test pokazal pozitivno, če bi kaj bilo? A naj počakam, da bo zamujala 7 dni?

Joj tako si želim biti user posted image ...

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?