|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tablete ELEVIT
8.11.2006 16:00:59   
lena35
Meni jeG rekla ,ko sem bila na pregledu po ss da moram jest tablete elevit, ker imajo veliko folne kisline in vitaminov ki so potrebni v nosečnosti in kakšen mesec pred njo .  Ali ima katera izkušnje s tem in ali ste jemale kdaj tablete TIFOL
lena35
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tablete ELEVIT
8.11.2006 16:36:18   
Klarita
Jaz sem kar sama začela jest Tifol, so vse punce priporočale, ko načrtuješ user posted image , če ti je G rekla za Elevit, pa kar ubogaj. Ona že ve.

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2006 17:04:16   
Pupa*
Meni je G. priporočila Elevit pronatal in tablete sedaj jemljem 1 mesec. Imajo pa poleg folne kisline še dosti vitaminov in mineralov. Sem pa že slišala samo za Elevit tablete (je že ena na forum pisala), pa mislim, da je razlika v tem, da se tiste raztopijo v vodi, jaz pa jih jemljem klasično skupaj s tekočino. Če boš jemala te tablete, potem Tifol ni potreben.

Pa srečno!

Vsakemu človeku je usojeno, da bo našel zaklad. A le tisti, ki posluša svoje srce, bo zaklad v resnici tudi našel.

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2006 19:56:08   
lena35
Ja mi je G rekla,da če zanosim potem moram pa tri mesece tifol jest naprej pa lahko spet elevit.Tudi jaz imam klasične tablete za pogoltnit z vodouser posted image
lena35

(odgovor članu Pupa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2006 10:55:07   
Pupa*
Lena35, glej, na tem linku smo se pogovarjale o teh tabletah - http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1142489&mpage=1&key=elevit&#1142489

Sem pa ravno danes kupila novo škatlico Elevit pronatal in sem v lekarni vprašala, če obstajajo še kakšne s tem imenom in mi je rekla, da ne... tko da zdej pa tud jaz ne vem... user posted image  a se je Anka23 mogoče zmotila ali ima katere druge, ki se raztopijo?

Te moje so v beli škatlici in z modro barvo je napisano Elevit z večjimi črkami, spodaj pa z manjšimi Pronatal...

Če ti je G. rekla, da ob zanositvi jemlješ Tifol, potem kar upoštevaj... midve do tja še nisva prišle, je samo rekla, če zanosim, naj pridem k njej, pa se bova naprej zmenile. user posted image

Vsakemu človeku je usojeno, da bo našel zaklad. A le tisti, ki posluša svoje srce, bo zaklad v resnici tudi našel.

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2006 12:05:38   
Anonimen
Možno je res da sem se zmotla al pa sem G narobe razumela ker mi je rekla nekak tak da naj vsak dan eno spijem? user posted image

Ne vem no, bom pa si tudi jaz jih šla v prihodnosti kupit pa vam lahko potem kaj več povem.

LP

(odgovor članu Pupa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2006 13:04:12   
Pupa*
O, Anka23, lepo da si se oglasila... user posted image  potem pa mislim, da je to to in da vse mislimo enake tablete. Glavno, da bomo polne vitaminov... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.11.2006 14:37:32   
SM10
Tudi men je moja g. in g., ki me je odpustil iz bolnice priporočila elevit tablete, ker vsebujejo več folne kisline 8 mg in vse potrebne vitamine in minerale, ki jih nosečnica potrebuje. Tifol ima samo 4mg folne. Malo so mi pa zoprne, ker so velike za pogoltnit.

(odgovor članu Pupa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.11.2006 16:08:57   
lena35
ja res so smotane za pogoltnit ampak ko bi le pomagale k hitrejši zanositvi
lena35user posted image user posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?