Anonimen
|
Saj ni važno, no... sicer rada pogledam filme, ampak ta mi je bil res mimo. Sploh se mi je zasmilila tista z otrokom v avtu, saj je avto kar dvignilo... Kaznovani so bili, to definitivno, pa tudi policija je potem morala biti na mestu, ki je te voznike še dodatno kaznovala. Seveda upravičeno. In verjemite, res mi ni smešno. Lani je moj imel prometno nesrečo, v kateri je razbil avto - totalka. Bil je kriv, ker je spregledal voznika, ki je ob desetih zvečer vozil brez luči. Ampak ljudje niso poznali vseh okoliščin in so ga zasmehovali na kraju nesreče (dovolj glasno, da je slišal) za neumnega voznika, izsiljevalca in mu privoščili nesrečo z besedami: "Bedak, prav mu je, kaj pa izsiljuje prednost in ne zija, kje vozi..." Kdo pravi, da se tu ne sme vozit? In - ste pomislile, da je morda pa vendarle možnost, da se dajo te premične prepreke uravnavat z daljinci, ki v tistem trenutku niso delovali? To se je v mojem preljubem mestu namreč zgodilo moji sestrični, vendar na srečo je to še pravi čas opazila... Zaključujem debato iz moje strani. Vem, da sem zašla iz prvotne teme, ampak takšne stvari me res pogrejejo zaradi nedavnih izkušenj.
|