Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroški dodatek in nov družinski član 7.11.2006 14:22:31
|
|
|
|
trixi
|
ni glih tako če boš zamudila rok tista dva mesca ne boš dobila nič,ker dobiš od takrat,ko vložiš vlogo in ko pride do spremembe takrat pač poveš za novo situacijo,nam so na primer znižali višino otr.dodatka ko je tamali šel v vrtec Sem šla gledat na odločbo in piše: Pristojnemu centru mora vsakdo sporočiti spremembe,ki vplivajo na pravico do otroškega dodatka,njegovo višino itd(npr.sprememba št.družinskih članov,...) Lp
|
|
|
|
RE: Otroški dodatek in nov družinski član 7.11.2006 14:24:39
|
|
|
|
lelaval
|
Februarja normalno vloži, po porodu pa, če se ne motim, sami upoštevajo povečanje družine oziroma se mi zdi, da jim prineseš rojstni list. Vsekakor pa vloži na novo, preden ti poteče - zakaj ne bi dobila od države, kar ti pripada.
|
|
RE: Otroški dodatek in nov družinski član 7.11.2006 14:38:32
|
|
|
|
Tasika
|
Sem računala da se mi bolj splača odpisat 2 meseca in dobivat potem višji OD. Ampak če upoštevajo novega člana, potem ni panike. Saj bi poklicala na CSD, pa nimajo uradnih ur. Hvala obema.
|
|
RE: Otroški dodatek in nov družinski član 7.11.2006 14:45:57
|
|
|
|
mala maja
|
Ti februarja oddaj za tavečjega ko boš rodila pa v roku 3 mesecev po rojstvu oddaš novo vlogo ki se ti pol od oddaje šteje 1 leto. 3 mesece pa zato da dobiš vse papirje za novega člana , tačas od oddaje pa do odločbe, prejemaš po stari odločbi potelj pa dobiš razliko za nazaj nakazano in naprej po novi odločbi. Nikaor pa ne oddat zato ker se ti ne da pisat papirjev
|
|
|
|
RE: Otroški dodatek in nov družinski član 7.11.2006 14:52:38
|
|
|
|
Tasika
|
Uf, da se meni ne bi lubilo papirjev pisat? Jaz izpolnim vse kar se da, še tiste nagradne igre pri 'sosedu' Mislila sem da mi za ta večjega ne bodo upoštevali novega izračuna. Ker nisem nikjer našla da naredijo nov izračun med letom.
|
|
RE: Otroški dodatek in nov družinski član 7.11.2006 15:00:14
|
|
|
|
trixi
|
ma kako ne delajo novega izračuna med letom al ga samo za znižat ker če gre otrok v vrtec ti ga znižajo
|
|
|
|
RE: Otroški dodatek in nov družinski član 7.11.2006 20:14:31
|
|
|
|
lelaval
|
Ker nisem nikjer našla da naredijo nov izračun med letom. Verjemi, da naredijo nov izračun - govorim iz lastnih izkušenj. Nama so letos naredili že 3 odločbe (3 nove izračune), pa upam, da ne bodo še 4., ker sem odprla S.P.
|
|
RE: Otroški dodatek in nov družinski član 7.11.2006 20:22:43
|
|
|
|
Tasika
|
Drage moje, hvala ker ste mi polepšale dan.
|
|
RE: Otroški dodatek in nov družinski član 9.11.2006 23:14:37
|
|
|
|
Wahoo RR
|
čak mal...zakaj bi čakala ? jaz sem imela odločbo za tavečjo do marca drugo leto ( 2007) Ker sem rodila letos avgusta sem takoj oddala še za tamalo in istočasno ( na isti obrazec ) dopisala še tavečjo...in že od prvega meseca dobivam za obe...znatno višje...
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?