|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroški dodatek in nov družinski član
7.11.2006 14:05:33   
Tasika
Torej v odločbi za OD nič ne piše da bi v primeru povečanja št. družinskih članov naredili nov izračun (kot npr. v vrtcu). Zanima me pa kako je v praksi.

Odločbo imam do feb 07, aprila 07 pa pdp. Če mi ne bi upoštevali novega druž. člana, se mi verjetno bolj splača zamuditi rok in zahtevek za OD za starejšega oddati šele aprila. 

Kerensa sigurno ve kako in kaj. Pa še katera druga?

Lep pozdrav
tasika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroški dodatek in nov družinski član
7.11.2006 14:22:31   
trixi
ni glih tako
če boš zamudila rok tista dva mesca ne boš dobila nič,ker dobiš od takrat,ko vložiš vlogo
in ko pride do spremembe takrat pač poveš za novo situacijo,nam so na primer znižali višino otr.dodatka ko je tamali šel v vrtec
Sem šla gledat na odločbo in piše:
Pristojnemu centru mora vsakdo sporočiti spremembe,ki vplivajo na pravico do otroškega dodatka,njegovo višino itd(npr.sprememba št.družinskih članov,...)
Lp

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.11.2006 14:24:39   
lelaval
Februarja normalno vloži, po porodu pa, če se ne motim, sami upoštevajo povečanje družine oziroma se mi zdi, da jim prineseš rojstni list.  Vsekakor pa vloži na novo, preden ti poteče - zakaj ne bi dobila od države, kar ti pripada.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2006 14:38:32   
Tasika
Sem računala da se mi bolj splača odpisat 2 meseca in dobivat potem višji OD. Ampak če upoštevajo novega člana, potem ni panike.

Saj bi poklicala na CSD, pa nimajo uradnih ur.

Hvala obema.

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2006 14:45:57   
mala maja
Ti februarja oddaj za tavečjega ko boš rodila pa v roku 3 mesecev po rojstvu oddaš novo vlogo ki se ti pol od oddaje šteje 1 leto. 3 mesece pa zato da dobiš vse papirje za novega članauser posted image , tačas od oddaje pa do odločbe, prejemaš po stari odločbi potelj pa dobiš razliko za nazaj nakazano in naprej po novi odločbi.
Nikaor pa ne oddat zato ker se ti ne da pisat papirjevuser posted image

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.11.2006 14:52:38   
Tasika
Uf, da se meni ne bi lubilo papirjev pisat? Jaz izpolnim vse kar se da, še tiste nagradne igre pri 'sosedu'user posted image

Mislila sem da mi za ta večjega ne bodo upoštevali novega izračuna. Ker nisem nikjer našla da naredijo nov izračun med letom. user posted image

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.11.2006 15:00:14   
trixi
ma kako ne delajo novega izračuna med letomuser posted image al ga samo za znižatuser posted image
ker če gre otrok v vrtec ti ga znižajo

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.11.2006 20:14:31   
lelaval
Ker nisem nikjer našla da naredijo nov izračun med letom.

Verjemi, da naredijo nov izračun - govorim iz lastnih izkušenj. Nama so letos naredili že 3 odločbe (3 nove izračune), pa upam, da ne bodo še 4., ker sem odprla S.P.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.11.2006 20:22:43   
Tasika
Drage moje, hvala ker ste mi polepšale dan.user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.11.2006 23:14:37   
Wahoo RR
čak mal...zakaj bi čakala ?

jaz sem imela odločbo za tavečjo do marca drugo leto ( 2007) Ker sem rodila letos avgusta sem takoj oddala še za tamalo in istočasno ( na isti obrazec ) dopisala še tavečjo...in že od prvega meseca dobivam za obe...znatno višje...

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.11.2006 12:15:06   
Tasika
Da še enkrat razložim tole situacijo.

Za starejšega mi februarja poteče otroški. Takrat naj bi oddala novo vlogo. Zanimalo me je, če mi bodo ob rojstvu novega družinskega člana (predvidoma aprila) tudi pri starejšem upoštevali 4 člane, ali odločba za njegov OD velja do feb 08. (Vem da je vprašanje smešnouser posted image , ampak pri naših birokratih je vse mogočeuser posted image ) Zato sem mislila spustiti tista dva meseca, ker bom tudi jaz z novim user posted image  dobivala kar nekaj več. Pa so mi prijazne RR-jevke razložile da CSD avtomatično popravi odločbo.user posted image  

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?