|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IMN
7.11.2006 11:28:17   
mtinca
Lepo pozdravljane vse, ki ste tu na forumu. Zanima me mnenje tistih, ki ste to že kdaj dale skozi oz. tistih, ki o tem kaj veste.
S fantom sva načrtovala user posted image in potem sem končno zagledala user posted image in se takoj naročila pri G. Ugotovili so mi, da gre za izvenmaternično nosečnost in mi takoj laparoskopsko odstranili plod, ki so ga našli v levem jajčniku. Na srečo je bilo odkrito tako zgodaj, da sem vsaj jajčnik obdržala, da  mi ga niso v celoti odstranili (so ga samo prerezali in vzeli ven).

Sedaj pa me je strah za naprej. Ne vem, če bi preživela še eno IMN, kjer pa imam 25-30% možnosti za IMN, če pride do oploditve v levem jajčniku.
Zanima me kakšne izkušnje imate ostale s tem, je bila naslednja nosečnost v redu, ali je prišlo do zapletov?
Hvala za kakršnokoli informacijo!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IMN
7.11.2006 14:20:13   
silvy
Po mojem imaš še srečo, da ti kaj niso odstranili. Jaz sem imela tudi pred dvema letoma izvenmaternično. Odstranili so mi levi jajcevod in se imela tako 50% majnšo možnost, da zanosim. Okrevanje po laparoskopiji je bilo pri meni kar dolgo (1 mesec), tako da te popolnoma razumem, da se tega bojiš.
Čez 9 mesecev sem ponovno zanosila, a se je končalo s spontanim splavom. Za tem sem imela še en spontani splav. Noro! Vsakič sem se bala kaj bo, a sem si vedno rekla: raje še tri splave kot eno izvenmaternično. Moram pa povedat, da so me te stvari popolnoma psihično ubile.
No, in zdaj sem 3,5 mesecev noseča. Zaenkrat je vse v redu. Počivam, sem na bolniški. Upam, da bomo speljali do konca.
Verjamem, da se bodo tudi tebi kmalu pokazale dve črtici. Ne obupaj.

(odgovor članu mtinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: IMN
7.11.2006 14:39:35   
cmokec
Jaz sem imela IMN in mi tudi niso nič odstranili, ker sem se ščistila kar sama. Naslednje leto sem zanosila in čisto normalno donosila zdravo punčko.

Brez skrbi, ena IMN še nič ne pomeni. Srečno.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu silvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?