Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ta nove ali vztrajne 2.dan 7.11.2006 8:08:33
|
|
|
|
pancek
|
Dobro jutro! Včeraj zdržala brez enega prekrška, čeprav je tašča delala šamrole (bodo počakale do jutri) Jedilnik za danes: z: kaki k: ješpren s fuuuuull zelenjave in kos polnozrnatega kruha v: ješpren brez kruha Po tisti knjižici o ločevalni dieti lahko za kosilo poješ kos kruha , ampak samo polnozrnatega. Vendar pozor: le redkokateri polnozrnati kruh je res samo iz polnozrnate moke. Zato si ga jaz raje sama pečem. LP
|
|
|
|
RE: ta nove ali vztrajne 2.dan 7.11.2006 9:09:41
|
|
|
|
tinkatonka
|
HOJLA PUNCE! No kot napovedano, jaz začenjam z dieto danes, tako da sem malo v zaostanku z vami, bi pa vseeno čvekala z vami, ker rabim eno spodbudo, da ne obupam prehitro. Z: pomaranča + kava (s požirkom mleka in brez cukra) + 6dcl vode K: puranji zrezek v naravni omaki in solata V: solata + VODA, VODA, VODA Telovadba: Glede nato, da imam doma enega plezajočega 8 mesečnika, mi ta pobere čez dan ogromno nergije. Pa še na sprehod ga peljem, ko se sonček pokaže in to bo moja telovadba . Si bom pa zvečer vzela še nekaj časa za trebušnjake. TEŽA:74 kg CILJ: pod 70kg Eno vprašanje: A solato lahko normalno okisamo in posolimo? Al se mormo tud pri tem kaj šparat??? Lp Tina
|
|
RE: ta nove ali vztrajne 2.dan 7.11.2006 9:16:35
|
|
|
|
žužu
|
tinkatonka, pa naredi danes škrobni dan, da boš imela isti jedilnik, kot ostale! ja, solato lahko normalno okisaš, daš gor malo olja in sol. lahko tudi kak paradižnik, naribaš korenje, dodaš zelje, bučke, papriko... danes je škrobni dan. zjutraj mandarini kosilo: pečen krompir v pečici, radič na škrobni dan lahko jemo: fižol, grah, sojo, lečo, čičeriko, riž ali krompir.vse obvezno kuhano ali podušeno.
|
|
|
|
RE: ta nove ali vztrajne 2.dan 7.11.2006 9:27:41
|
|
|
|
rozarozica
|
Ojla, danes je moj 5. dan. Zdalje pred obveznostmi grem hitro telovadit, potem bom pojedla jabolko za kosilo piščančje meso in solatko, za večerico pa pol manj Pridno hujšajte naprej
|
|
RE: ta nove ali vztrajne 2.dan 7.11.2006 10:43:41
|
|
|
|
mala Tinka
|
Juhuhu! Jaz pa sem včeraj grešila! Pojedla sem malo mocarele, čeprav sem za kosilo jedla meso! Danes pa imamo: Z: pomarančni sok in kavica (z mlekom in manj sladkorja kot včeraj) K: kumare s krompirjem - murkov zos (tašča naredi superskega in 100% ne bom pogrešala kipnikov poleg) V: solata s krompirjem No, se še beremo
|
|
|
|
RE: ta nove ali vztrajne 2.dan 7.11.2006 10:56:58
|
|
|
|
lelaval
|
Ojla! Za zajtrk sem pojedla 1,5 banane (mi je malecka pol pojedla ), za K in V pa bom zelenjavno rižoto in solato. Jaz solato normalno kisam in solim.
|
|
RE: ta nove ali vztrajne 2.dan 7.11.2006 11:03:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeraj sem bila pridna,z dvema manjšima prekrškoma-za konec kosila sem pojedla še skledico "zelenjavne" juhe,po večerji pa še eno malo grenivko,ker sm bila lačna.Ampak zdržala sem.Mislim,da mi te greške ne morejo škodit. MOJ JEDILNIK DANES: Zajtrk:4 mandarine Kosilo:krompir(še nevem,na kak način)+solata Večerja:vrjetno pečeni kostanji GREMO NAPREj!!!
|
|
|
|
RE: ta nove ali vztrajne 2.dan 7.11.2006 11:49:45
|
|
|
|
ELENCA
|
evo še jst se javljam, včeraj sem bila kar pridna, brez grehov sem prestala prvi dan. danes pa takole: Z: kavica +dve mandarini K: ? sploh ne vem kaj naj jem, ni časa za kuhano kosilo tako da ne vem kaj bi lahko V:pečen krompir + solata a ma kdo kakšen nasvet za moje kosilo? domov pridem okol štirih in mi je zelo težko bit do takrat na sadju, nekaj bo treba vmes še pojest?
|
|
|
|
RE: ta nove ali vztrajne 2.dan 7.11.2006 13:10:25
|
|
|
|
molierka
|
špela kolki dan mašp ti rebro čplkolada se oje pri oh in ne pti škrobu prosim predenj se lotite diete stvar uzamite resno preglejte celo knjigo in jo dodobra predelajte preglejte vse strani o 90 dnevni dieti in in ko ste prepričane, das boste zmogle se podajte v to dieto ki naj vam bo užitek in ne muka vem pri sebi v prvem krogu sem izgubila 10 kg
|
|
|
|
RE: ta nove ali vztrajne 2.dan 7.11.2006 14:06:49
|
|
|
|
trixi
|
ojla se javljam tudi jaz.Danes: Z banana,kava K zelenjavna rižota V se mi kar zdi da bo pečen krompir,solatka priznam ,da skoz po malem grešim,ker brez kave mi živeti ni,notri pa mora bit mleko in prava doza cukra itak je moj cilj predvsem več discipline pri prehrani, če pa še malo shujšam toliko bolje LP
|
|
|
|
RE: ta nove ali vztrajne 2.dan 7.11.2006 14:31:35
|
|
|
|
lelaval
|
priznam ,da skoz po malem grešim,ker brez kave mi živeti ni,notri pa mora bit mleko in prava doza cukra Če se pri hrani držiš, mislim, da zaradi kave ne bi smela imet prevelikih težav pri zmanjševanju kilogramov. Jaz sem jedla rižoto za kosilo in je imam več kot dovolj, tako, da mislim, da večerje ne potrebujem (razen, če bo prevelika lakota ) Sem pa se že včeraj 2x in danes 3x uspešno uprla sladkarijam. To pa je zame velik dosežek.
|
|
RE: ta nove ali vztrajne 2.dan 7.11.2006 16:52:05
|
|
|
|
Nataša31
|
Ojla! Da se še jest javim. Zajtrk: mandarine Kosilo: pražen krompir na olivnem olju (nič več lepo zabeljen z maščobami ) Večerja: solatka Me je danesnekaj zvijalo v trebuhu, se mi zdi da je šlo vse skozi mene. malce sem prehlajena, ampak bo. Se pa ne cartam s sladkarijami ! tehtanje torej v NEDELJO punce, ste za? No, kaj pa jutri papamo? lp Nataša
|
|
|
|
RE: ta nove ali vztrajne 2.dan 7.11.2006 17:18:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeraj nič grešila . Danes: - ob 7:30: 1 nashi (pozabila kupit ) - ob 11:30: 2 banani - ravno jem: riž, koruzo in paradižnikovo omako - večerja?
|
|
|
|
RE: ta nove ali vztrajne 2.dan 7.11.2006 19:28:11
|
|
|
|
tinkatonka
|
Hojla! No vidim da nobena ne jamra, zato bom pa jest mal. Men je ful težko ko futram sina s krompirčkom, pa meskom, pa banano, pa stvari ostajajo, pa ko pusti tri žlice jogurta in noče več. Prej sem vse te za njim pojedla. Ja sej zdaj se pa sprašujem od kje neki kile gor letijo . Mi je prec jasno. Danes je npr jedel krompirček (jaz ga pa ne smem - sem en dan za vami) in sem se zadrževala kot ozdravljeni alkoholik od požirka rujnega. Katastrofa. No sem pa ponosna nase, da nisem grešila, no razen požirek mleka v jutranji kavi je bil moj greh. Zdele grem pa še na par dcl vode. No toliko od mene.... Punce vztrajajmo!!!!! LP Tina
|
|
RE: ta nove ali vztrajne 2.dan 7.11.2006 19:36:22
|
|
|
|
Lianna
|
Ojla. No jst sm mela pa dons sadni dan in sem grešila=( Sem pila dietno vročo čokolado. Tako, da ga bom imela jutri spet...namesto beljakovinskega dne. Potem pa v četrtek normalno naprej škrobni dan. Kako ste preživele današnji dan. Jutri imate pa že OH dan in sladico. Se že kej veselite?
|
|
|
|
RE: ta nove ali vztrajne 2.dan 7.11.2006 20:06:47
|
|
|
|
Nataša31
|
He, he... KOmaj čakam da uničim malo črne čokoladke. Samo, moram priznat da se že ful bolje počutim, nisem prav nič utrujena po kosilu ali večerji. Sej veste, včasih smo jedle, temu jest pravim nedeljska kosila, potem pa je bilo treba na popoldanski spanec. Ni čudno, ko pa je naša prebava prebavljala tako beljakovine, OH, škrob... Sem pa danes gledala moj poporodni trebuh, je takšen kot v 4.mesecu nosečnosti ! Groza groza...... No, sej bo lahko nočko Nataša
|
|
|
|
RE: ta nove ali vztrajne 2.dan 7.11.2006 20:27:23
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nataša31 He, he... KOmaj čakam da uničim malo črne čokoladke. Samo, moram priznat da se že ful bolje počutim, nisem prav nič utrujena po kosilu ali večerji. Sej veste, včasih smo jedle, temu jest pravim nedeljska kosila, potem pa je bilo treba na popoldanski spanec. Ni čudno, ko pa je naša prebava prebavljala tako beljakovine, OH, škrob... Sem pa danes gledala moj poporodni trebuh, je takšen kot v 4.mesecu nosečnosti ! Groza groza...... No, sej bo lahko nočko Nataša Jst se tudi sedaj ko sem na dieti bolje počutim. Imam veliko več energije. Celo na sadni dan nisem utrujena. Tako, da je ta dieta res fajn.
|
|
|
|
RE: ta nove ali vztrajne 2.dan 7.11.2006 21:34:39
|
|
|
|
mala Tinka
|
Tinka Tonka, te čisto razumem. Jaz se tudi na veliko zadržujem, ko hranim ta mlajšo. Pa še ta starejša vedno kak grižljaj pusti, ampak se uspešno upiram. Sem se prej vedno počutila kot dežurni pujs, ko sem pospravila še vse otroške ostanke vase. Smo pa danes bili na obisku in so za večerjo ponudili biftek - joj, kako me je zvijalo. Sem pa ponosna nase, ker sem se zadržala in danes nisem nič grešila. No, a ime bo ta nove vztrajne, al je še kak predlog. Zaradi mene se lahko tehtamo tudi v nedeljo!
|
|
|
|
RE: ta nove ali vztrajne 2.dan 7.11.2006 22:09:31
|
|
|
|
Lianna
|
No jst imam pa eno vprašanje. Ker mi vsak drugače pove. Če pojem sredi dneva eno jabolko a se to šteje za obrok?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?