|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne vem...
6.11.2006 19:51:47   
Anonimen
...ali sem mu všeč?Ne upam se naredit prvega koraka,razen,da sem zgurala tako daleč,da sem ga jaz pozdravila in me je veselo pozdravil nazaj,kot da se poznava že ne vem koliko časa.Prebila sem led.Potem sva se pa začela pogovarjat,ampak najbolj običajne,vsakodnevne stvari.Začelo se je s pogledi,globokimi,dolgimi,drobnimi pozornostmi,zadrževanjem v moji bližini.Naprej se pa ne upam iti,ker se bojim zavrnitve,ali,pa da bom izpadla kot,češ,da ga jaz osvajam.Ne vem.Imam nekak predsodek,da mora moški prvi naredit prvi korak.Ali so ti znaki,ki jih moški oddaja lahko znak,da ni povsem hladen do mene?Ne vem kako naprej?
Vidim pa ga zelo redko(cca1x tedensko),kadar greva s sodelavko na teren.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne vem...
6.11.2006 20:04:27   
baguSka
...ali sem mu všeč?

Ne vem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2006 20:17:42   
Marogica
TUdi jaz....ne vem...
-lahko si mu všeč,
-lahko je samo prijazen,
-lahko, da se ti samo zdi,
-lahko, da ima vedno takšen izraz na obrazu.....

Boš videla, kaj ti bo čas prinesel....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2006 20:33:40   
Anonimen
Ali so ti znaki,ki jih moški oddaja lahko znak,da ni povsem hladen do mene?

Lahko. Lahko pa tudi ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2006 8:00:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

...ali sem mu všeč?Ne upam se naredit prvega koraka..

Ce tega nisi sposobna.. pol je boljs da se ne zgodi nic vec naprej.. ker za ljubezen moras biti pogumen.. in ce si ze v startu strahopetec.. je boljs da ni nadaljevanja..

Sej ni treba iti k njemu in rect.. A sem ti vsec?? Ampak pojdi k njemu in reci, da je on tebi vsec.. in da si rada v njegovi druzbi in ce ga ne bi motilo, bi zdaj rada malo posedela pri njemu.. in potem molce sedi pri njemu in ne pocni nicesar.. Ne priporocam ti, da zehas.. ker pol bo milil, da je dolgocasen.. ali pa lahko enkrat takticno zazehas.. kao.. Matr.. si lesen.. se bos kam zmigal ze enkrat..  Cist preprosta stvar.. in hkrati dober trening za pogum..
In ce se res nikamor ne zmiga.. pa lahko po dolocenem casu vstanes.. in se zahvalis, ker si lahko nekaj casa bila v njegovi druzbi.. in oddides..
Pa ne ga gledat v oci med tem ko molce sedis zraven njega.. bolje da gledas nekam v daljavo.. ali zapres uci.. in uzivas..

mogoce bos izpadla malo noro.. ampak fantje imamo radi nora, nenavadna in pogumna dekleta.. Malo smo se navelicali klasike.. Igraj se.. ker fantje ljubimo igro.. bolj kot je igra skrivnostna in nenavdana.. vecji magnet bos.. Ne zganjan panike in temeramenta.. bodi mirna in kul.. tko bos imela igro v svojih rokah..

Daj.. stori to.. bos vidla, da bo super..

Pol pa ne pozabi tuki napisati, kako se je izteklo... definitivno bo zmeden.. kaj drugega pa ne vem..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.11.2006 10:12:30   
Anonimen
Recimo, da ga povabiš na zmenek, pijačo, kino,... Hujšega, kot da reče ne, ne more biti. In boš vsaj zvedela, da mu nisi všeč. Stvar bi se tu končala.
Kaj pa, če reče ja? Lahko je pa ravno on tisti, ta pravi. In če ne boš vprašala in probala, ne boš nikoli izvedela.

Itak pa živimo v časih, ko ni nič hudega, če pobudo da ženska. Moškim so všeč samozavestne ženske.

Kako že pravi tisti rek? Kdor ne poizkusi, je že vnaprej izgubil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.11.2006 10:24:37   
vesna.com
češ,da ga jaz osvajam.

Mislim da ni to nič neobičajnega in grešnega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.11.2006 19:14:35   
mojamura

Naprej se pa ne upam iti,ker se bojim zavrnitve,ali,pa da bom izpadla kot,češ,da ga jaz osvajam.Ne vem.Imam nekak predsodek,da mora moški prvi naredit prvi korak.Ali so ti znaki,ki jih moški oddaja lahko znak,da ni povsem hladen do mene?Ne vem kako naprej?
Vidim pa ga zelo redko(cca1x tedensko),kadar greva s sodelavko na teren.

....ali te bo s tem, če te zavrne, ubil?...mislim da ne. ja, kaj takega se ti pa lahko zgodi če te zavrne....mogoče edino to, da boš videla, da nima smisla več zapravljat časa z njim, ker očitno mu nisi zanimiva.

in zakaj, za vragauser posted image , bi moral narediti moški prvi korak???....brezveze, če ti je res všeč poskusi, saj te nič ne košta.....mogoče pa on ravno na tvoj prvi korak čaka.

nikoli ne boš vedela , ali res kaj čuti do tebe, ali pa jma res samo tak izraz na faci, dokler ne poskusiš iti dalje.

ne odlašaj....go 4 it!!

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.11.2006 21:10:05   
Anonimen
Ni se mi še nikoli zgodilo,da bi jaz morala narediti prvi korak.Ali obstajajo moški,ki čakajo na tvoj korak?Kaj jih privede do tega?A jim toliko samozavest pade,ali kaj.?Ali jim grejo besede težko iz jezika?

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.11.2006 22:27:22   
natalia
več kot ne, ti ne more reči, če ga kam povabiš, kajne? poskusi, če ne drugega, boš vedela pri čem si.

kar se tiče moških, ki čakajo, da ženska naredi prvi korak, moj je bil natanko tak na začetku, vedno sem bila jaz tista, ki sem odločala, vodila situacijo... ampak, glede na to, kakšna sem jaz, mi je kar pasalo, in mi še zdaj paše... njemu pa malo manj user posted image .

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.11.2006 15:01:27   
mojamura

Ni se mi še nikoli zgodilo,da bi jaz morala narediti prvi korak.Ali obstajajo moški,ki čakajo na tvoj korak?Kaj jih privede do tega?A jim toliko samozavest pade,ali kaj.?Ali jim grejo besede težko iz jezika?

ha????....zakaj že bi mu padla samozavest, če želi da ženska naredi prvi korak. to so le nenapisana družbena pravila, ki so počasi zbledela. nekateri moški želijo dominantno žensko....pa je zato copata??

lahko pa da je pač samo sramežljiv in študira natanko to kakor ti. daj naredi prvi korak....da boš vsaj vedela pri čem si

pa ne pozabi napisat kako se je razpletlouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.11.2006 16:43:39   
Anonimen
bom,samo zdaj ga trenutno nič ne vidim.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
9.11.2006 13:02:06   
mojamura
ok!

držim pesti zate!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?