|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vlažilci zraka
5.11.2006 23:33:39   
Moyca_
mi lahko pomagate z nasveti kateri vlažilec zraka nabavit. Rada bi seveda enega dobrega, pa z inonizatorjem je vredu?
Naš mali full kašlja vedno in ko mu naredim inhalacije s kamilicami mu full pomaga vedno, tako da bi potrebovala nekaj dobrega, da ne rabim cele noči pogrevat kamilicuser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vlažilci zraka
6.11.2006 8:17:57   
Aja32
Ravno to sem danes ponoči premišljevala - namreč pri nas v stanovanju je zelo suh zrak, mi trije pa vsi smrkamo in kašljamo.... Tudi mi potrebujemo kakšen dober vlažilec zraka, tako da prosimo za kakršno koli informacijo....

Lp A

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2006 8:29:41   
rija
Evo mene: doktorirala iz vlažilcev pred mesecem, ko je bil naš mali bolanuser posted image user posted image

Kupi posebej: ionizator in vlažilec.

Kupi vlažilec, ki ni ultrazvočen, pač pa dela na segretju in izparetju vode.
Jaz sem vzela najprej uz od boneco za 40 jurjev in sem imela konstantno poplavo okrog njega, ker ne segreje pare in kot taka je hladna in se spušča direktno na tla = luža okrog njega.

Potem sem ga nesla nazaj in vzela enega za 16 jurjev na segrevanje v Merkurju. Ta je pa fenomenalen: resda malce glasnejši in rabi nekaj minut več da se zažene, pa vsaj mokro ni pod njim. Ima pa tudi posodico za dodajanje eteričnih olj.
http://nakup.merkur.si/izdelek.asp?id=010803&izdelek=1022187-0000&MySes=RSE0GAIY3CQKP83I2XYK

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2006 8:33:26   
Blink1
Mi imamo tistega enostavnega za na radiator. Noter nalijemo vodo in do jutra je že ni več. Zraven lahko daš tudi eterična olja

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2006 9:15:21   
beti 1
Mi imamo Boneco UZ vlažilec že tretjo zimo, razen nadležnega belega prahu na elektronskih aparatih (zaradi vodnega kamna) nad njegovim delovanjem nimamo nobenih pripomb. O kakšni luži okoli njega ni blo nikoli nobene sledi.
Največjo izbiro so imeli v Big Bangu, v Merkurju jih imajo pa tudi vsako zimo več. Pojdi v trgovino, najdi prodajalca, da ti vse razloži, premisli in kupi.
Veselo kupovanje.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2006 10:18:34   
SILVA
Samo v opozorilo.Pri parnih vlažilcih se para segreje do 60 stopinj in to piha ven.Pazite da se malčki ne opečejo ali pa domače živali,če jih imate.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2006 12:38:03   
Anonimen
Mi nimamo doma nobenega vlažilca zraka.Uporabljamo kar posodice z vodo,ki se obesijo na radiator(Spar).Voda sicer hitro izhlapi,ampak potrebe po ččem boljšem zaenkart nimamo.Je to čist dobro.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.11.2006 14:46:54   
Mojca P.
Mi imamo tega:
http://dihajzdravo.com.googlepages.com/vlazilec_ionizator

..smo zadovoljni...se ne segreje, ne moci okrog, se ga nic ne slisi, ima dovolj veliko posodo za vodo,da drzi pol dneva oz. celo noc..potem se sam ustavi, vanj lahko das disave (kupis njihove ali etericna olja..za kaselj recimo metino, evkaliprusovo..), vlazi 60 kvadratov...mislim pa, da je stal okrog 20.000 SIt.

Na strani dihajzdravo.com in zrak.info si lahko preberes vse o vlazilcih, ionizatorjih in cistilcih, da se bos lazje odlocila in ugotovila kaj je pri izbiri pomembno. Mi smo ga narocili kar preko neta in smo res zadovoljni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.11.2006 17:27:20   
Moyca_
katerega Mojca P.?

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.11.2006 18:48:27   
Mojca P.
Soriuser posted image ..
tega: http://dihajzdravo.com.googlepages.com/ionizator_1.jpg

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.11.2006 19:32:39   
Moyca_
KJE PA IMAJOKAKŠNE CENE, JAZ JIH NE NAJDEMuser posted image
ups- se derem
jaz bi vzela onega sredinskega- pač po tem kar sem prebralauser posted image -kaj misliš

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.11.2006 19:35:46   
Moyca_
sem že našla ceneuser posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?