|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KO NI VESELJA
5.11.2006 20:06:12   
sonček33
Pozdravček vsem!
Saj sploh ne vem, če tole paše sem. Vem samo, da rabim to kar čutim, datio ven iz sebe.  Poskušava in se trudiva že skoraj 2 leti. Pa nič. In dogaja se, da kar  vse prijateljice po vrsti zanosijo. Jaz pa ne morm tega sprejeti. Enostavno se ne morem veseliti z njimi. ne gre  Ne morem biti srečna za njih. Vem, da to ni prav. Da nisem fer.  Ampak enostavno ne gre. Privoščim jim, kako ne, saj vendar vem, kaj jim ta novica pomeni. Sem egoistična? Nesramna? Je še katera, ki tako čuti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KO NI VESELJA
5.11.2006 20:22:46   
Anonimen
ne nisi edina, tudi mene oblegajo ti občutki vsake toliko časa, ko mi pade vse skupaj v maloro... user posted image user posted image user posted image  takrat pomaga samo pogovor z nekom ki deli take občutke s teboj - npr. dragi user posted image  ali pa bližnja prijateljica oz konec koncev tudi RR je tukaj zato user posted image

Velik topel user posted image  zate in ne obupaj!!!!!

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.11.2006 21:02:54   
SašaR
Ne, nisi egoistična,... To so tvoja čustva. Tvoje  prijateljice (tiste ki vedo kakšna je situacija pri tebi), bi morale biti od tebe fer in ti novico povedati na tak način, da te najmanj prizadene.
Upam da tudi tebi čimprej uspe in da bosta z dragim srečna, vendar ti svetujem da poskušaš čim prej "pozabiti" na bebico in ne misliti na to kdaj bo in kdaj ne, in potem bo veselje prišlo. Bolj ko se boš obremnjevala več časa bo trajalo da vama uspe.

Želim ti čimprejšnje zagledanje user posted image user posted image .

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2006 21:45:51   
majrim
potrudi se...daj svoje probleme na stran...vem,da je veliko lažje reči kot storiti...poizkušaj deliti z njimi veselje in verjemi,da si naslednja na vrsti ti...probaj!..če pa ne gre,se ne obremenjuj,kaj si kdo misli o tebi...če imaš ob sebi prave prijatelje,te razumejo...veš kako pravijo,za vsako stvar pride trenutek,le da eni pridejo prej drugi pridemo malo več ksno:))
..drži se in držim pesti,da pride tudi tebi čimprejuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2006 22:05:46   
pot
Mogoče ti bo bolje, ko boš sprejela dejstvo, da ne zanosita in se s tem sprijaznila in se tudi o tem temeljito pogovorila s partnerjem. Vprašajta se tudi kaj bosta naredila, če ne zanosita. Ko boš sprejela svojo nenosečnost, boš lažje vesela za druge in ko se boš nehala obremenjevat, zakaj ne uspe. Pa si rečita, da bosta dala na stran user posted image in malo uživajta drug ob drugem, vsaj par mesecev. Dobro se zjoči, če potrebuješ jok, potem pa pozabi na user posted image .

Sicer imamo pa vse kdaj dni, ko se nam zdi, da se je svet zrušil na nas in vidimo samo nosečke okoli sebe in so vse prijateljice noseče, nekaterim rata že v drugo, tretje, nam pa še ne. Ampak, če boš z mislijo o nosečnosti postala preveč obremenjena, se bo nate zgrnila depresija in zagrenjenost. Zato je najbolje odmisliti nosečnost, vsaj za kratek čas in se posvetiti sreči, ki jo imata skupaj s partnerjem, v sreči, da se imata, da sta skupaj in odmislita zaenkrat nedoseglive želje. Posvetita se sebi in kakšnemu novemu skupnemu cilju, športu...
Veliko sreče pri zanositvi in osebnemu dosežku - pozabiti na trenutno nedosegljivo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2006 22:11:36   
sonček33
Hvala vsem, ki ste odgovorile. Pomaga že to, da vem, da ste. Tukaj. In da se lahko obrnem na vas. Včasih res ne pomaga nič drugega kot zgolj nasmeh. In ja, preveč razmišljam o tem. Bom poskusila postaviti kaj drugega na prvo mesto. Vsaj za nekaj časa.
Hvala ker ste.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2006 22:39:33   
tintin
Draga Sonček33,
mislim, da za vsako od nas pridejo taki "črni" dnevi. Seveda, ne moreš biti srečna za svoje prijateljice, če pa ti nisi med njimi - med nosečkami. Verjemi, tvoje počutje je čisto normalno in dvomim, da katera, ki se sooča s tovrstnimi težavami, sprejema svoje breme z lahkoto, sproščenostjo, optimizmom. Ženske so že od začetka sveta predvsem "mame" in žal je tako, da se vloga ženske še vedno precej enači z vlogo mame. Saj veš: ko prideš enkrat v godna leta, te že vsi priganjajo, kdaj bo veseli dogodek ipd.
Tudi jaz imam težave. Ne trudim se zelo dolgo, saj sem zanosila po 6 m., a imela izvenmaternično. Zdaj začenjam "poskušati" drugič. In sem polna dvomov, ali tokrat bo, ali bo vse okej, ali sploh kdaj bom noseča in še tisoče takšnih in podobnih vprašanj, na katere nimam nobenega odgovora. Poleg dvoma, je še tukaj strah. Pride dan, ko se počutim, kot da sem pogrnila na celi črti ... in so dnevi, ko sem polna zanosa, veselja, energije in snujem alternativne življenjske načrte. Moj mož pravi, da želi življenje preživeti z menoj, da je izbral predvsem mene in ne "mame". Kar pomeni, da če bo otroček -  lepo, če ga ne bo - bova kljub temu srečna en z drugim. Zavedaj se tudi tega aspekta svojega življenja.
Želim ti, da se ti kmalu prikažeta user posted image , a kljub temu ti polagam na srce: Ne izgubljaj dragocenih trenutkov življenja v čakanju na user posted image . Tudi to bo prišlo, ampak poskusi kvalitetno živeti kljub temu, da user posted image še ni. Življenje so tudi druge stvari in živi ter počni tiste stvari, v katerih uživaš. Sama poskuam živeti polno življenje. Imam 26 let, končujem z magisterijem, veliko ustvarjam, z možem hodiva na sprehode, veiko berem, kuham, rada potujeva....Skušam živeti polno. So tudi dnevi, ko se malo zjokcam (predvsem ker imam po več kot enem letu po prenehanju KT blazne probleme z m. ciklom), a tudi to mine.
Zapomni si: nikogar se ne drži smola večno, in tudi tebe čaka sreča za vogalom. Morda še ne ravno naslednjim, ampak nekje pa vsekakor.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ko ni veselja
5.11.2006 22:48:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Sem egoistična? Nesramna? Je še katera, ki tako čuti.

Ne eno, ne drugo. Takšna so tvoja čustva v tem trenutku, živi jih, ubesedi na "papir", podeli z drugimi in morda ti bo lažje.

Povej, kar ti leži na duši in lažje ti bo; upam, da se vsaj malo sprostiš, tudi sproščenost je pomembna, ko si prizadevamo za otročkaa.

Ne vem, kaj točno preživljaš, ker sama nisem nikoli bila na tem, samo predpostavljam lahko. Kakorkoli se počutiš, nič ni narobe s tem. Vsakega bi zadelo v njegovo bistvo, če bi se soočil s takšno težavo. Imeti otroke je zapisano v naših genih in proti naravi se je nesmiselno boriti.

Lahko samo sprejmeš dano situacijo, jo poskušaš čim bolje razumeti, zato da ti bo lažje, čustev pa ne zanikaj. Tvoja so in do njih imaš prvinsko pravico. Poskušaj jih razumeti, v tvoje dobre in ne zato, da pred drugimi ne boš izpadla egoistična. V tem trenutku si najbolj pomembna ti.

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ko ni veselja
6.11.2006 7:40:05   
mala zirafa
Pa si pomislila da imaš mogoče kakšno " oviro", fiziološko nepravilnost, ki ti preprečuje zanositev?Mislim da se ti splača da se gresta malo dat pregledat.Vsaj moje mnenje je tako.G pravijo da po 1 letu neuspeha se je dobro it pokazat.Vsaj bi vedela pri čem sta.
Pa srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.11.2006 8:17:37   
Ayolinca
Tintin, to si pa tako lepo napisala, da so se mi kar očke zarosile. user posted image user posted image user posted image  Zelo lepe besede!!!

Vse to je res in drži kot prebito! Včasih pa si moramo dovoliti tudi padce - Soncek33, tudi sama trenutno preživljam takšne dneve, (za nama je 3 l. in pol bolj ali manj intenzivne vadbe, 1 neuspeli IVF) sinoči sploj nisem mogla zaspati, kar naprej sem razmišljala o znankah, ki so user posted image  ali ki so ravnokar rodile ... kamor se obrnem, same nosečke. Pa je bil sedaj kar nekaj časa mir, nisem imela teh težav, zadnji teden pa me je ¨udarilo¨ - mogoče tudi vpliv polne lune!¨?????
Samo želim si, da kmalu ugledam user posted image !!!!

Potrebno bo tudi to preživeti, nimamo druge izbire!!!!!!

M.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.11.2006 8:24:56   
sonček33
Pozdravček!
Pojma nimate, koliko mi vse te besede pomenijo. Kar sedim ob računalniku in jokam.  In to je po dolgem času  tisti jok olajšanja. Ne vem, zakaj sem tako dolgo odlašala z včlanitvijo. Ta forum je zdaj moj vir energije, sreče in veselja. Hvala vsem.

Kar se tiče pregledov, pa sva zdaj v fazi. spermiogrami so opravljeni, ultrazvok tudi, zdaj pa novim spopadom naproti.

Maza77, kaj ni grozno, ko gledaš veselje v očeh novih nosečk, tebi pa se zi, da si vse bolj daleč.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.11.2006 8:49:59   
Ayolinca
Ja, Sonček, točno tako. Povrhu pa še nimam nobenega pravega feelinga in 101 vprašanje ZAKAJ?

Pa gledam TV in ravno včeraj je bilo o eni najstnica, ki je zanosila in se ji ni sanjalo, kaj naj z otrokom, ni se želela odreči travi (marihuani)... Verjetno je to bila kazen za njo, ampak kako je lahko otrok kazen oz. orodje za ¨spreobrnitev¨ nekaterih? Te stvari mi niso bile nikoli jasne in mi tudi ne bodo. Zame je otrok nekaj svetega, resnično svetega in bi moral biti nagrada.
user posted image user posted image user posted image

A me je kdo razumel? Upam! Ta filozofija mi zadnje čase kroži po mislih!!!

M.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.11.2006 8:53:58   
sonček33
Zelo dobro te razumem. Sploh ne gre za kakšno posebno filozofijo, temveč zgolj za čisto poseben občutek. Ko bova nosečki bova najsrečnejši na svetu. In bova noseči. Kmalu. Držim pesti za naju. In za vse druge. Zaslužimo si biti mame.

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.11.2006 9:31:37   
tintin
Ah ja drage moje, tudi jaz sem razmišljala (in še vedno občasno, v kakšnih slabih trenutkih), da je otrok nagrada. Da bi ga tudi jaz morala dobiti, saj sem vendarle dobra po srcu, nikomur nič nočem, zdravo živim, znam z otroci, vem, da bi se mu 100% posvetila ipd, ampak svet se ne vrti tako. Otrok ni nagrada. Včasih si mislim, da mogoče je pa zato tako, ker mi gre na drugih področjih življenja res okej, da vse ne more biti popolno. Ampak tudi to razmišljanje ni pravo.
Mislim, da user posted image preprosto ni nič od tega. Življenje nam v različnih obdobjih nalaga različna bremena. Enemu nekaj, drugemu nekaj drugega, vsekakor pa vsakomur nekaj. Nihče ni brez težav, ampak žal je tako, da me s tovrstnimi težavami vidimo zgolj to: "Vse so noseče, samo jaz ne. Vse ženske imajo otroka, samo jaz ne." Ampak temu je tako zgolj zaradi tega, ker se naše življenje vrti samo okrog tega. Ampak nikomur ne gre v življenju vse gladko.
Včasih je tudi moj mesec takšen: 14 pričakovanj in 14 dni razočaranj. Pomaga mi, da skušam tudi sebe razumeti in ne biti preveč ostra do sebe. Mislim, da je proces soočanja s težavami pri zanositvi podoben kot pri žalovanju, kar pomeni, da sčasoma sprejmeš svojo usodo in se znaš spopasti z njo. Na tem ogromno delam tudi sama, saj ne želim tega težkega obdobja preživeti v žalosti, razočaranju in zagrenjenosti.
Sama bi čez en mesec lahko povila user posted image (če ne bi imela IMN) in občasno se mi srce para zaradi tega. Ampak živeti moram dalje in tudi 6.december (moj PDP in hkrati najina 5.obletnica) bo šel mimo in življenje bo teklo dalje.
Dekleta, glavo gor. Zelo mi je pomagala misel, ki sem jo brala v knjihi Joan Borysenko (Notranji mir). Piše o ženski z 2 malima otročkoma in rakom v zadnjem stadiju, ki ima pred seboj le nekaj malega življenja, ampak ni zagrenjena in žalostna. Ta ženska piše nekaj v tem smislu: "Do zadnjega upam, da bom ozdravela, ampak zavedam se, da je na svetu še toliko hujših stvari in jaz nisem najpomembnejša in središče tega sveta."
Ljudje smo trdna bitja, zmoremo prenašati vsa bremena, ki nam jih nalaga življenje.
Držim pesti za vse nas. Tako za user posted image , kot tudi, da nam bo lažje pri srcu.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.11.2006 12:04:41   
koala
sonček33, nisi nefer, nisi sebična.
Si človek z čustvi, si ženska ki si želi zanositi pa ne more iz takšnih ali drugačnih razogov.
To, da ne moreš deliti sreče z ostalimi je popolnoma normalno, vendar vedi, da bo tudi zate posijal sonček sreče, kakor bo za nas vse.
Tudi meni se zdi, da so vse okoli mene noseče ali pa že imajo otročke, jaz pa ne in ne. Zdaj čakamo nečaka/nečakinjo, pa sem vesela kako ne bi bila, a pogosto ko dobim menzes sem žalostna, potrta.
Po tolikih razočaranjih kot sem jih jaz doživela, se pa navadiš in otrdiš, ker drugega ne preostane.
Je pa res lažje, če se z situacijo sprijazniš in gledaš v prihodnost pozitivno, čimmanj obremenjeno z nosečnostjo. Je pa to proces, to se ne da iz danes na jutri.
Želim ti razumevajočega partnerja, ne preveč tečno okolici in seveda, da čimprej zagledaš tisti magični plusek.
Vsekakor pa žalosti ne zadržuj v sebi ampak jo podeli magari z nami, zato smo pa tu.

En topel ringarajevski objem!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.11.2006 17:46:00   
andreja2000
sonček33
Prav lep pozdrav tudi od mene.To kar s ti dogaja ni egoizem,temveč normalna reakcija zdravih ljudi.Smo ljudje,zato imamo svoja čustva,ki so naša in takšna so.Tudi jaz čutim tako kot ti in sem kar nekaj časa porabila,da sem ugotovila,da je to vendarle popolnoma normalna reakcija.
Midva se za user posted image trudiva 3 leta,v tem času pa sem med user posted image  izgubila dva,Punčka bi pred mesecem dni že upihnila prvo svečko,pa je žal ni med nami.Še danes ne znam tega spejeti,čeprav je že več kot leto ni pod mojim srcem,je pa v mojem srcu.Ob izgubi mojih pikic je zame življenje izgubilo nekaj tako lepega in dragocenega.V moji duši pa je pustila eno samo veliko praznino,v srcu pa boečino in žalost.user posted image
Sedaj pa se že 17 mesecev trudiva za novo pikco,ki pa še nama ni dana.Teče drugi mesec odkar sem na klomifenu in upam,da mi z njegovo pomočjo uspe.
Sonček33,želim,da se sreča prav kmalu najavi pri tebi in prinese k vaši hiši smeh in veselje,ki ga sedaj tako zelo pogrešaš.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.11.2006 19:56:54   
sonček33
Andreja2000, hvala za besede, ki v teh dnevih ostajajo edino zdravilo za žalost. Tvoja zgodba je priklicala sloze v oči. Rada bi ti rekla kaj vzpodbudnega, pa ne vem, kako. Verjamem, da je nemogoče pozabiti.  A vendar ti želim, da bi bil spomin na preteklost bolj vesel. Občudujem tvojo voljo (ki pri meni niti slučajno ni tako trda). Mislim, da si zelo močna oseba in tvoje besede na dnu sporočila so tako resnične.
Želim ti isto kot sebi - srečo ob pogledu na nekaj tvojega.
bodi še naprej tako pogumna.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.11.2006 17:58:35   
andreja2000
sonček33
iz srca ti hvala za tvoje tople in prijazne besede.Vedi,da si mi s tem veliko dala,da v njih čutim vso toplino in iskrenost,ki jo danes zelo potrebujem.Sem tik pred user posted image ,zato sem nekoliko obutljiva in jokava,saj se mi zelooo,zeloo zdi,da me bo ta tečka spet obiskala ,tako,da bo treba verjetno v nov boj.
sonček33,vem,da si tudi ti velika borka,saj te vedno znova žene materinska želja pouser posted image .Ta želja pa lahko dela čudeže,ti daje tisto potrebno moč in vstrajnost,ki jo tako zelo potrebujemo na poti do našega cilja.Saj so dnevi,ko sem tudi jaz na tleh,vendar se znova poberen in grem dalje.
sonček in vse ostale želim da nam čim prej uspe priti do cilja,ter veliko moči in poguma na naši poti.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.11.2006 20:02:15   
pikovit
Živjo sonček33,

se tudi jaz pridružujem ostalim izjavam,ker smo vse na istem.Predlagam ti da si prebereš knjigo ŽIVLJENJE JE TVOJE od Louise L.Hay.Knjiga je lahka za branje in razumljiva in tudi ni debela.Jaz jo berem in moram reč da je fenomenalna in da vse skupaj bolje razumem zakaj se nam to dogaja in kako se obnašati do drugih.
Želim ti lepo branje.

Pikovit

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.11.2006 20:13:38   
tatijana
Tudi jaz dobro poznam ta občutek, ko ti vse pade dol..
Domači in sodelavke že kar vsak mesec malo povprašajo: Ja kaj pa vidva čakata? Ko pa nimajo pojma, da pri nama ne bo to kar naenkat od nekod padlo! Da bova za to dala čez mesece raziskav, zdarvil..In da brez medicinske pomoči verjetno ne bo nič!!In ti s čisto nedolžnimi pripombami zbijajo moralo.
Ja, mogoče nama pa drug mesec po naravni poti ratauser posted image
Nikoli se ne ve...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.11.2006 17:59:23   
Skorpija
Uf, tale tema je pa ena, ki sem jo prebrala v celoti po dolgem času. Vse tiste tukaj, ki se trudimo že dolgo brez uspeha, čutimo podobno, zato se nikar ne obtožuj!

Midva se trudiva dve leti in pol, za nama sta dva poizkusa v postopku ICSI, oba neuspešna. Vmes je zanosilo veliko punc, ki so mi blizu (fizično blizu, ne blizu srca) in pri vsaki mi je krvavelo srce, kljub temu da njihova življenja nimajo nič z mano. Vedno isto - zakaj ne jaz, midva si pa ja zasluživa, ali bo sploh kdaj uspelo.... In potem doma, ko se končno ni treba več pretvarjati potoki solz, občutki tesnobe in obupa. Tako pač je, to sodi zraven. Nikoli pa se ne smemo temu občutku prepustiti in se pričeti samopomilovati - tega ja že dovolj dobimo iz okolice. Pridejo res slabi momenti, a kot so napisale že druge - orientirati se je treba na lepe stvari v življenju in takih je ogromno!

Meni je tokrat, ko nama v drugo ni uspelo, prvič uspelo, da sem premagala občutek krivde. S tem občutkom sem živela dve leti, ko ni in ni uspelo - kaj delava narobe, zakaj je tako, kriva sem, ker si premalo želim, ker nisem pri tem 100%. Zdaj sem si končno dopovedala, da nisem prav nič kriva, da ne delam nič narobe in da moram predvsem poskrbeti da se bom sprostila in bom zadovoljna sama s sabo in po dolgem času se počutim dobro! In skupaj z mano tudi moj mož - to pa je konec koncev najbolj pomembno!

Vsem nam želim, da nam bo uspelo, kmalu ali ne, saj je vseeno, samo da bo in naša sreča takrat bo za marsikoga nerazumljiva in marsikdo je ne bo nikoli doživel tako intenzivno, kot tisti, ki moramo čakati in se boriti...

Srečno pupe!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.11.2006 21:04:13   
RoniF
Sonček33, že tvoje ime, ki ga uporabljaš na forumu pove, da nisi nič od tega, po čemer sprašuješ. Si čuteče, čustveno, razmišljujoče in nežno bitje, ki se po vseh prizadevanjih v nekem trenutku ustavi in se sooči z najbolj nemogočim vprašanjem: ZAKAJ? Zakaj pa ne JAZ? Zakaj vsi drugi?

Povsem te razumem in zelo dobro poznam vsak odtenek občutkov, ki si jih opisala ti in druge čudovite punce v svojih odgovorih. Kako grozno je na primer, ko si v postopkih in na GK srečaš znance, sodelavce z ženami, ki s čudovito zaobljenimi trebuščki sprašujejo, če si tudi ti na UZ za dojenčka ali kdaj imaš rok?!?! Res se ti zdi, da to ni fer, še najmanj pa si želiš vsakomur pojasnjevati ali se komu smiliti. Potem pridejo dnevi, ko si preplavljen z upanjem in trenutki, ko se črni brezup naseli v vsako poro tvojega telesa.

Edini nasvet je, da se v žalosti ne zapiraj vase. Kot si to storila sedaj, napiši svoja občutja na forum, deli jih s tistimi, ki so v tvojem srcu, katerih toplina posuši tvoje solze, verjamem, da si tudi ti takšna oseba, na katere ramo se nasloni marsikatera prijateljica. In ne obupaj! Vem, da je nadvse lahko drugim trositi modrosti, a energija, ki se pretaka po tem forumu, je tako pozitivna, da enkrat že mora prinesti tisto darilo, po katerem hrepenimo. In zjokaj se! Je res osvobajajoče!

Tebi in vsem soborkam user posted image user posted image user posted image za vse lepe misli in velikuser posted image !

Roni

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.11.2006 15:51:37   
sonček33
ojla vsem!
Danes sem spet našla čas za prebiranje teh vaših iskrenih besed. Tako lepo je deliti svoje občutke z vami.  Ta teden sem končno dobila želeno službo, ki je od mene zahtevala precej enrgije. Morda bom zdaj svoje misli usmerila v drugo smer in morda ne bo tako veliko razmišljanja  o tej največji želji. Mogoče je to ključ, ki odpira vrata...
Hvala ker preprosto ste.

sonček

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.11.2006 16:40:04   
kapica
Cestitam za sluzbo user posted image user posted image . Verjetno je res ravno to kar trenutno rabis, da imas misli nekje drugje.

Veliko srece user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?