|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako poskrbite zase?
5.11.2006 17:24:10   
Splet.Ka
Dober dan.

Zanima me, kaj mamice počnete zase? Kako poskrbite, da ste zadovoljne?

Jaz sem ugotovila, da sem se čisto zgubila v materinstvu. Vso energijo in ves čas posvetim naši 3-mesečnici, ki sodi med bolj zahtevne otroke. Zase ne naredim nič.user posted image

Zdaj pa je prišlo celo tako daleč, da sploh nimam nobenih želja za kaj počet. Ko mi user posted image  vsak dan reče, naj si vzamem čas in kaj počnem, sploh nimam več ideje, kaj naj. No, vsaj to, kje naj začnem. A se je kateri kaj podobnega dogajalo na začetku?

Predvidevam, da bom, ko se bom vzela skupaj in kaj naredila zase, bolj zadovoljna. In tako bo imela več od mene tudi user posted image , ane?

Cvetim...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako poskrbite zase?
5.11.2006 17:53:13   
total
Vedno si vzamem čas zase,prej in zdaj ko imam ob sebi user posted image . Mislim,da je to zelo pomebno in da,moraš tudi nekaj naredit za sebe.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.11.2006 18:30:00   
Katrin
Počni tisto kar te veseli. Kaj si pa počela pred prihodom user posted image ?

Pojdi na sprehod, na kavo s prijateljico, aerobika, plavanje, nakupovat; privošči si kopel, frizerja, manikuro, pedikuro.... karkoli, ne vem, kaj te veseli.

Upam, da boš našla kaj časa zase in se posvetila tudi sebi user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2006 18:34:32   
Anonimen
Kava na sončku, knjiga, ki je dolgo čakala, da jo preberem, kvačkanje, frizer, šoping,.....Karkoli, pri čemer pozabiš na dojenčka.

Če nimaš nobene ideje, kaj in kako. Usedi se na vlak in se nekam pelji, kar tako v tri dni.

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2006 18:38:12   
jazz
Imam iste težave kot ti,le da pri meni trajajo že skoraj dve leti. S prijatelji skoraj nimam več stikov,edino na kakšno kavico kdaj grem,to pa je tudi vse. Za vse ostalo imam slabo vest da bi si privoščila...npr.nakupovanje zase,frizer,makaki plavanje ali savna in fitnes. Včasih bi potrebovala psihiatra ali kogarkoli drugega da bi me brcnil v rit in mi rekel kaj naj naredim. Res grem že sama sebi na živce,pojamrat pa nikomur ne morem. Mogoče bo bolje. Ja,ja saj vem,če sama ne bom nič naredila v zvezi s tem,ne bo bolje nikoli!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2006 18:47:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazz
kogarkoli drugega da bi me brcnil v rit in mi rekel kaj naj naredim

Dobra si, da zdržiš...meni bi se zmešalo, dve leti.

Kje pa je tale tvoj "daleč", če ni skrivnost? Če ni res predaleč, te povabim vsaj na kratko kavo user posted image

(odgovor članu jazz)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2006 18:55:24   
lenika
Jaz si vsak dan vzamem eno urico zase. Včasih je to klepet s prijateljicami ob kavi, včasih šoping, včasih frizer, največkrat RR ali pa ogled kakšnega filma zvečer v dvoje. Pa tudi sama z možem greva občasno na kakšno pijačko in so babice varuške. Naslednjo soboto pa si bova vzela cel dan zase (prvič po 6 mesecih odkar se nama je rodil sinko) in sicer bova šla v toplice na celodnecno razvajanje, v kar je všteto kopanje, savne, kopeli, masaže. Se že veselim in sem prepričana, da bova potem imela še več energije za igranje z najinim malčkom.
Kot pravijo: Bolje zadovoljna mama, ki je 22 ur na dan z otrokom kot pa utruena mama, ki je 24 ur na dan z otrokom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.11.2006 19:04:35   
jazz
Mič....blizu Žalca tu pa itak nič ne dogaja,pa tak vikendaš sem bila!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.11.2006 19:07:49   
Anonimen
Se ti javim, ko bom v bližini. Kmalu, točnega dneva pa še ne vem user posted image .

(odgovor članu jazz)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.11.2006 20:02:10   
Pajaca
Jaz si vzamem čas zase kadar ga rabim. Grem na telovadbo, na kakšen šoping, kar tako malo ven. Ubistvu sem bila čist nesrečna ko sem dojila in bila priklenjena na mulce, na srečo je to trajal sam tri mesece, pa že prej sta dobivala flaše. In kok je to pasal..... sam da sem se sama usedla v avto in peljala.

Drgač sem šla ko je mel tamal 6m pa tavelka 2 leti za 3 dni v Dublin in sem uživala še pa še. Tko da ja veliko časa si vzamem zase in prav je tako!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.11.2006 20:12:26   
stuhica
Ojla bejba!

no hruškica se mi zdi da bi bla pomoje tud jest na istem kot ti če se ne bi zdej vpisala v šolo! Tko sem primorana da si najdem varstvo in tisti čas je potem res zame čeprav naporen z predavanji.

No navš verjela ampak naš mi stoji za hrbtom in teži da ti morem rečt da ti on iz vsega srca priporoča samo sex! Mislim halo? No ja zgleda da ga mojmu mal primankuje!!!

poskusi kaj najti takega da boš imela kot obveznost da se iztrgaš za kako urco dve takrat ko bo tvoj pazil na otroka! Sej verjamem da je težko

Upam da boš kmalu imela kako idejo! Lepo se imej pa upam da se bomo kaj kmalu vidl na kofetku!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
5.11.2006 21:21:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
5.11.2006 22:10:50   
facka
Jst, ko je bil mali majhen, sem se zaprla v kopalnico, pa se urejala (peeling, depilacija...), sedaj to počnem bolj poredko kot prejuser posted image . Je pa otroček približno enkrat tedensko po vrtcu pri babi popoldan, pa mi že to veliko pomeni, čeprav kaj delam, imam mir, čas, da v miru popijem kavo, kaj prečitam. Drugače grem pa kdaj tudi med službo na kavo h kolegici. Frizer mi glih ni v užitek, ker se mi ne da tam sedet dve uri. KAkšna kozmetičarka mi paše, vendar tudi traja, da se spravim tja. Pa tudi če ima zvečer človek urico ali dve zase, čeprav na RR ali pred TV, je nekajuser posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.11.2006 22:34:23   
miši
kot sem ti že rekla, pridi k meni na vadbo, te bom nafilala z energijo pa še nasmeh boš imela ves čas na sebi user posted image  se bova skupaj smejali, šport in user posted image  osvobajata v prvi vrsti, potem pa še vse ostalo....
uh, jaz bi tut rabla enga kandidata za kofetkat, od poroda naprej še nisem šla zvečer ven (izključno s kolegicami) al pa vsaj na kavo....groza, bo treba ukrepat.

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.11.2006 22:47:53   
Jančika_
Jazz, pridruži se kdaj nam Celjankam na čveku, poglej vsake toliko na Srečanja. Trenutno se sicer dobivamo bolj skupaj z otroki, ker imava dve še čisto male pikece, drugače ga pa kdaj tudi zvečer prav fajn zažuramo.

Kaj počnem zase? Tečem, se dobim s prijateljicami, preberem kakšno knjigo. Včasih se kar tako malo peljem z avtom, navijem muziko na glas in juriš.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.11.2006 13:23:13   
NRMM
Tudi jaz si vzamem čas predvsem takrat, ko mala spi,to pa je čez dan cca 2-3 ure in zvečer po 20.00. Ja mogoče se malo čudno sliši, ampak ker zelo rada kuham si ob kuhi naberem nmal energije, sem na rr, pred tv ob grickanju. Med vikendi,ko je še mož doma, si čas njenega spanja vzameva zase (dokler tega ni bilo, je začelo nmal v zakonu škripat), pogledava tv, igrava karte. Ob večerih med vikendi in kadar je mož doma, pa se zelo rada vsedem v avto in se brezciljno in z glasno muziko odpeljem. Tudi kakšna kavica se z kolegicami prileže.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.