Poka
|
Jaz bom rekla BRAVO vsem, ki jim je uspelo dosečt cilj, ne glede na to, na kak način. Montignac - ja, sem ga jaz prebrala v najstniških letih tudi, pa se mi je fajn zdelo... Sam fora montignaca je to, da je to dieta, ki vsebuje ful preveč beljakovin in je ful škodljiva za ledvice (kak zdravnik, bo lahko to potrdil). veliko mišic izgubiš, teža ki jo izgubljaš je je veliko na račun vode. Ampak je vseeno fajn, da si dosegla svoj cilj, zdaj je pa tvoja naloga, da to težo obdržiš. In jaz ti ne priporočam montignaca... ker je res katastrofa, ni, da bi to celo življenje. Postopoma začni dodajat več OH, tudi če se malo zrediš, važno je, da vključiš še veliko športa, sploh nekaj, da učvrstiš mišice... Pol itak, ko se telo navadi na določen fatpoint po par letih (zdrave prehrane), se kamot tu in tam prekršiš, pa ne bo nič narobe. Ne pa it spet na pomfri vsak dan nazaj :))) Aja, drugače pa... Tudi jaz nisem bila nikol suhica, moja mama je pa kot trlica. Sem se ful zredila že na faksu, pa še nimam otrok. pač mi je bilo to tako... nisem se preveč sekirala zaradi tisto mal špehca, sam da je blo kej za pojest Moja mama je čist drugač, se zna kontrolirat, poleg tega, da sem se jaz mogla prisilit jest zelenjavo. No zdaj je ravno obratno, ful jo imam rada - ne vem, nekaj se zgodi sčasoma... kous spremeniš... In sem pol shujšala, s tem da ker sem pa bivša športnica in sem maserka, pa še znanec je osebni trener, sem vedela kako in če veš da delaš prav, je lažje. Še vseeno se je pa težko upret kakim sladkarijam, me še zdaj zanese... In sem se tud mal nazaj zredila, me moj vedno spomni me je pa streh tega (moje lastne osebnosti), da ko bom noseča, da se nebi zredila 30 kg, že zdaj nekako "treniram podzavest", da ne bom preveč jedla... Pa npr. to ko govorite, da ste se toliko zredile med nosečnostjo - je to če po resnic poveste, ker ste preveč jedle ali to res naredijo hormoni? Namreč, na prvo še imaš vpliv...
|