Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kopanje v zimskih dneh 4.11.2006 23:04:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Otroške, ja. Več različnih, pa nobena ni dovolj dobra za v njena usta. Dobra ideja; bom poskusila še z navadnimi, za odrasle. Hvala!
|
|
|
|
RE: kopanje v zimskih dneh 4.11.2006 23:04:49
|
|
|
|
rija
|
Upam, da bo Gaber zdrav pričakal operacijo in zmagal
|
|
|
|
RE: kopanje v zimskih dneh 4.11.2006 23:06:11
|
|
|
|
maja979
|
tudi mi hvala
|
|
RE: kopanje v zimskih dneh 4.11.2006 23:08:36
|
|
|
|
rija
|
bom malo zapacala temo.....pa vseeno..... Maja, prejšnjič sem šla gledat tvoj album, pa ti moram povedat, da že dolgo nisem videla slikc tako zadovoljnega in srečnega otroka
|
|
|
|
RE: kopanje v zimskih dneh 5.11.2006 7:53:43
|
|
|
|
Katrin
|
Tudi mi se kopamo vsak večer, ne glede na vreme Ko je bila še manjša, sva kopalnico dodatno segrela, sedaj pa je ne več. Lp, katrin
|
|
RE: kopanje v zimskih dneh 5.11.2006 8:21:02
|
|
|
|
Wahoo RR
|
Tudi mi se kopamo vsak večer. Imamo zelo toplo.
|
|
RE: kopanje v zimskih dneh 5.11.2006 8:51:48
|
|
|
|
Marogica
|
Tudi pri nas se tuširamo(kopamo se ne, ker nimamo banje), vsak večer, ne glede na letni čas, razen ko je otrok bolan, ali če smo prepozni iz kakršnega razloga pač-kar pa je zelo redko, ker se držimo "urnika". Meni se zdi pač hitreje, če ga pod tušem splahnem, kot pa s pleničko umijem.
|
|
RE: kopanje v zimskih dneh 5.11.2006 9:40:38
|
|
|
|
soncek&luna
|
moj skrat se tudi kopa vsak vecer... prakticiram ze od zacetka in zdaj se je navadil, da je to obred pred spanjem. in cetudi se v banji cist razigra, gre potem brez problema, po vecerji, v posteljico. s pranjem lask tudi nimamo problemov, fenanje je pa pri nad tudi cel zur . star pa je dobro leto
|
|
|
|
RE: kopanje v zimskih dneh 5.11.2006 9:51:06
|
|
|
|
triša
|
Midva ta malo kopava vsak večer, jo ne milim celo obvezno pa rito, pod brado (ker se ful slini )in rokice. Potem jo pa z oljčkom namažem in obraz s kremico. Si sploh ne morem zamisliti da je ne bi skopala (ker se tudi sama tuširam vsak večer, imam občutek, da drugače sploh ne bi zaspala), je neke vrste ritual pred spanjem pa še ful uživa.brca z nogicami, šprica tako da imamo itak celo poplavo.Potem jo nahranim in lepo zaspi. Ne kopam je edino takrat ko je ful prehlajena,takrat kakšen večer spustim,kar se je zgodilo do zdaj ene 3x.
|
|
|
|
RE: kopanje v zimskih dneh 5.11.2006 9:54:43
|
|
|
|
dory
|
Vsak dan se tusiramo, 1x na teden kopamo...tako je zdej...pa nej bo poletje ali zima
|
|
|
|
RE: kopanje v zimskih dneh 5.11.2006 10:19:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo opustli vsakdanje kopanje,takoj,ko so se pokazale težave s kožo. Za otrokovo dobro,je rekla pediatrinja.Z vsakdanjim namaknjem v vodi smo revčku samo škodovali,ker smo pokvarili Ph kože.Kljub vsem kremam in losjonom in oljem po kopeli.Enostavno smo prešli na dvakrat na teden. Pretirana čistoča tudi škodi.Tudi brez kopeli je zaspal in spal.
|
|
|
|
RE: kopanje v zimskih dneh 5.11.2006 11:23:53
|
|
|
|
lenika
|
Mi se kopamo vsak dan, ker je to obred pred spanjem, vendar le 2x na tedn z milom, drugače pa samo z vodo.
|
|
|
|
RE: kopanje v zimskih dneh 5.11.2006 21:14:38
|
|
|
|
planinc1978
|
Tudi mi se večinoma kopamo vsak dan, milimo pa 1x na teden.
|
|
RE: kopanje v zimskih dneh 6.11.2006 17:51:29
|
|
|
|
Tosa
|
Tudi mi se kopamo vsak dan brez izjeme (do zdaj še nismo bili bolani).
|
|
|
|
RE: kopanje v zimskih dneh 6.11.2006 18:28:13
|
|
|
|
Barbs
|
Mi se ne kopamo vsak večer. Ker včasih je Aleks tudi dopoldne v čebričku, če je npr. malce sitkan, pa ga kar not zabrišemo Se lepo igra. Izredno pazljivi smo pri uporabi mila, ker ima suho kožico. Resnično menim, da je vsakodnevno namakanje v vodi odveč. Vsak ve za svojega, ker so otročki različni. Tako je tudi prav. Ušeska, pod pazduho, vse pregibe, rokice med prstki si pa temeljito očistimo zjutraj, zvečer, kdaj pa še vmes. Včasih se sprašujem, od kje ima lahko šestmesečni otrok črno za nohti? Čeprav postriženimi?
|
|
RE: kopanje v zimskih dneh 6.11.2006 18:56:23
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Hvala punce za odgovore... moram pa dodat, da ne gre za to al kopat al ne... ampak včasih, ko je prehitro dan mimo in je tudi v sobi hladno (če jo ogrejem se ful počasi shladi in princeska bolj slabo spi), sicer pa moram rečt tud zase, da mi včasih pač zvečer ne paše it pod tuš...grem pa zjutraj... in tako bom poslušala tud svojo princesko, če pač ne bo pogojev, bova pa dopoldne čofotali ali pa bo "pela" mokra planička... obred imava pa itak svoj pred spanjem, tako, da sploh ni problrma
|
|
RE: kopanje v zimskih dneh 6.11.2006 19:39:32
|
|
|
|
najina pikica*
|
moj žapček je star 4 mes in ga kopam 2-3 na teden brez izjeme poletje-zima....
|
|
|
|
RE: kopanje v zimskih dneh 6.11.2006 20:07:47
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Ko je bil moj tamali še manjši, smo ga kopali vsak 2. dan. Tako je večinoma še danes, čeprav včasih kak dan tud spustimo, če nam ne znese (je tamali preutrujen, pridemo pozno domov...). Pa je vseeno, kateri letni čas je. Zdaj pač par minut prej dam mogoče centralno malo na več (če je res bolj hladno). Jaz ga itak vsak dan s plenico umijem, zdaj pa sploh, ko mi ves prah in umazanijo povsod pobriše... Nismo pa nikoli imeli kopanja kot nekega rituala pred spanjem. Ga na srečo nismo potrebovali. Ko sem ga zvečer previla, je samo še pojedel (v bolj zatemnjeni sobi) in smo ga dali v posteljico. Je bil že tako čist zaspan... In danes je isto.
|
|
RE: kopanje v zimskih dneh 8.11.2006 22:52:33
|
|
|
|
SOONka
|
kaj pa ima veze kaksni je zunaj vreme? ce imas mrzlo kopalnico pac vklopi kaksno pecko ali ventilator da toplo piha..
|
|
|
|
RE: kopanje v zimskih dneh 9.11.2006 7:39:05
|
|
|
|
Anonimen
|
nikoli ne kopam vsak dan. poleti vsak drugi dan če ni blo vročine, drugale vsak dan, zdajle pa na 3 dni.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2006 20:40:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?