Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prikrivanje mamice hčerkam ali le zarota?? 4.11.2006 19:25:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako. Moram dati iz sebe, da se ne bom še bolj žrla v svoji notranjosti, obremenjevala, daje me kar en velik črv..... Jaz imam 24.let, sestra 28. in letos pred časom sem v ožjem družinskem krogu(od mačehe)izvedela da s sestro nimava istega očeta. Češ da je mami že prej zanosila z nekim tujcem, predno je sploh spala z najinim(vse do zdaj) očetom. Najbolj me žre dejstvo da če je to res - da zamerim mami, da je sestro prikrajšala do pravega očeta. Če je res. Naj povem sam še to da s sestro nisva odraščali skupaj, sva v stikih; mami je mene vedno zaničevala ker sem očetu podobna(po karakterju in vizuelno)....Sestra baje nima nobene njegove kretnje....(kao da je to čudno) Sestro imam vsekakor rada, saj sva ista kri. Samo ni mi jasno zakaj bi mami vse to prikrivala? Mami ima občasne psihične težave, se je že zdravila in je ne bi rada "napadla", vsekakor pa bi rada izvedela kaj je na stvari. Kak nasvet prosim. Obupana sestrica.
|
|
|
|
RE: Prikrivanje mamice hčerkam ali le zarota?? 4.11.2006 19:46:20
|
|
|
|
sneška_
|
Ko sem bila 9 let mi je starejši brat umrl in pozneje neki čez tri leta sem izvedela da moja mama ni njemu mama tudi moji starejši sestri. Moj oči je imel en zakon prej moje mame in iz tega zakona je imel mojo sestro pa brata in iz zakona z mojo mamo ima mene in mojega brata. In ko sem ugotovila in so mi povedali da je moja mama njima mačeha pri meni se res tudi nič ni spremenilo.Morem reči da naju mama sploh ni delila in da smo bili srečni otroci.Pa še vedno rečem tako da smo bili štirije otroci in da imam neizmerno rada svojo polsestro in polbrata in mojega brata. Pri meni še zdaj ni nobene razlike in se imamo zelo radi čeprav se včasih in skregamo in smejemo in veselimo.Samo pri nas je to razlika da smo odraščali skupaj. Poskusi se z svojo mamo pogovorit ko vidiš da to lahko narediš takrat ko nima psihične težave in boš ugotovila pravi razog zakaj pa ni povedala in katera je prava resnica. Pogovori se z njo kot sem se jaz s svojima in so mi resnico povedali in vedeli da jih bomo vsi ostali otroci razumeli. Mogoče pa ima svoje razloge zakaj ni povedala in na tebi je da ugotoviš resnico. Lep pozdrav i želim ti srečo.
|
|
RE: Prikrivanje mamice hčerkam ali le zarota?? 4.11.2006 19:46:39
|
|
|
|
tulip
|
Veš, v življenju se zgodi marsikaj. Enih stvari smo veseli, drugih manj, kakšne pa bi raje pozabili... Kaj veš, kako je bilo s tvojo mamo, kaj se je zgodilo, kakšne okoliščine so bile. Če vama do sedaj ni nič povedala, vama je sigurno hotela prihraniti nekaj - sram, bolečino, žalost, nekaj kar obžaluje, ne moreš vedeti, zato jo poskušaj razumeti in se ji približaj na lep način, ne napadi je, čeprav verjamem da si jezna in razočarana. Vsak ima pravico, da ve kdo so njegovi starši, od kod izvira, iz tega črpamo moč za življenje, so naše korenine in naša opora. Mogoče je čakala pravi trenutek, ki ga ni bilo in leta so tekla..Mogoče je upala, da ne bosta nioli izvedeli... A je že tako, dostikrat vejo resnico vsi ostali, le mi ne. Imn to še posebno boli! Stopi do nje in jo povprašaj kako in kaj, saj je tvoja mama. Bodi strpna!
|
|
|
|
RE: Prikrivanje mamice hčerkam ali le zarota?? 4.11.2006 22:35:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Vem,da si v težki situaciji.Premisli,prespi in se pogovori tudi z svojo mamo.To morata rešiti sedaj.In nekako jo moraš razueti-zagotovo ji ni bilo lahko,da je zatajila tako pomembno stvar.Za tem se skriva vrjetno zlo tehten razlog.Ali samo to,dda sta bile še premlade za resnico,ko vama je hotela povedati,zdaj pa to več ni tako pomembno.Srečno!
|
|
|
|
RE: Prikrivanje mamice hčerkam ali le zarota?? 5.11.2006 9:46:56
|
|
|
|
paris
|
Mene pa zanima, ali si govorila s sestro o njenem očetu? In kaj ona pravi o tem? Se mi nekako zdi, da se ta problem tiče bolj sestre kot tebe, če sem prav razumela naj bi bila ona "nezakonska"? Če to, kdo je kateri oče sploh je problem? Morda je samo zate, za tvojo sestro pa ne? Ne vem zakaj se ti tako sekiraš? Kaj pa to, kdo je sestrin oče, spremeni zate? No, jaz bi definitivno najprej govorila s sestro, če še nisi, potem bi pa mamo kar naravnost vprašala kako in kaj je na stvari? Oziroma, naj jo sestra vpraša, saj gre zanjo!
|
|
RE: Prikrivanje mamice hčerkam ali le zarota?? 5.11.2006 13:54:28
|
|
|
|
CatJa
|
Se strinjam s paris. 1. ni nujno, da je sploh res, 2. če je res, se te sploh ne tiče, pač pa se tiče tvoje sestre, 3. in če je res, zakaj zameriš mami, da je sestro prikrajšala za (mimoidočega) očeta, saj je konkoncev imela očeta? Pa čeprav je ni 'naredil' on.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?