Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nekaj pravil za uporabnike 4.11.2006 15:06:35
|
|
|
|
Katrin
|
Pozdravljeni uporabniki/ce tega podforuma! Prosim, če pri objavljanju postov pazite na naslednje stvari: 1. V naslovu teme naj bo zajeto "sporočilo" oz. vsebina posta. Naslovi kot so "Ima katera kak nasvet?, Joj, pomagajte! Nujno! ... nam ne povedo ničesar. Pri kasnejšem iskanju teme v brskalniku, nam teme s takimi naslovi ne bo pokazalo. 2. Ne uporabljajte velikih črk v naslovu in samem sporočilu. Obsegajo lahko tam nekje do 10% celotnega sporočila. 3. Oglaševanje: kadar iščete kakršnokoli pomoč v gospodinjstvu, si informacije kot so telefonske številke in cene storitev izmenjujte preko ZS. 4. Kakršno koli žaljenje, blatenje in zmerjanje bo brisano ali zaklenjeno, v kolikor ne bo zaleglo pisno opozorilo uporabnici. Pravila so namenjena nam vsem, ki uporabljamo forum in nam pomagajo, da bo forum pregleden, prijazen in uporaben. Vsi se motimo in tudi jaz lahko spregledam kaj, kar ni primerno, zato me v tem primeru prosim obvestite preko ZS. Lepo pozdravljeni. Vaša moderatorka, Katrin
< Sporočilo je popravil katrin -- 4.11.2006 17:37:01 >
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?