Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
quelle- posoda za shranjevanje 4.11.2006 12:47:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Zanima me, če ima katera tisto posodo iz quelleta, ki je ful podobna tupperwar-u??? v novem katalogu je, dobiš pa 18 delni komplet. 6x po 1,5 litra, 6x po 0,75 l in 6x po 0,25 l.. prosim, če ima katera, naj pove, kako je zadovoljna z njo.. aja, pa še to: nimam nobene prave predstave, npr. kaj spraviš v 1,5 l posodo.. (ali je to npr. cornfleks-pač tista velika škatla), pol v 0,75 l- npr. riž?? a gre cela embalaža not ali ne?? upam, da nisem preveč zakomplicirala, ampak res me zanima..
|
|
|
|
RE: quelle- posoda za shranjevanje 4.11.2006 14:44:44
|
|
|
|
dskubin
|
nimam te posode, ti pa lahko povem glede velikosti v 1,5 litra gre 1 kg moke, drobtin ali sladkorja, al pa škatla čokolinota v 0,75 litra verjetno kakšne manjše paštice (za juho, zlate kroglice), sol - jaz imam litrske (za pšenični zdrob, polento, kavo,..) v 0,5 litra pa samo manjše količine soli ali sladkorja (to so res majhne škatle) za taveliko škatlo corn flakesa bi rabla veliiko večjo škatlo (se mi zdi, da imamo mi 4 litrsko al neki tazga, ki je namenjena prav temu).
|
|
|
|
RE: quelle- posoda za shranjevanje 4.11.2006 19:14:31
|
|
|
|
soncece24
|
PO mojem te posode pri quelle niso nič kaj kvalitetne. Plus tega ne rabiš celega kompleta (predvidevam, da je komplet). Rajši idi v spar ali pa kak merkur in vzami al rubbermaid ali pa curver, tudi tontarelli ima fajn izdelke iz plastike. Kupi samo tisto kar rabiš, pa še v živo jih boš videla. Ti trije proizvajalci so po mojih izkušnjah kr primerljivi s tupperwarom, ki je sicer drag, ampak jaz vseeno vsake tolko kaj nabavim, če imajo pa tak fajn zadeve
|
|
RE: quelle- posoda za shranjevanje 28.4.2007 22:52:13
|
|
|
|
MAJDA22
|
Pozdravljena Biba12! Sporočam ti normative kaj gre v posode: Posoda 0,5l: 200g kakao, 200g mleta kava, 50g kamilice, 200g bele moke, 400g koruzne moke, 200g drobtine, 400g riž, 500g sladkor. Posoda 1,1l: 400g kakao, 400g mleta kava, 150g kamilice, 600g bele moke, 800g koruzne moke, 500g drobtine, 900g riž, 1000g sladkor. Posoda 1,7l: 600g mleta kava, 900g bela moka, 1200g koruzna moka, 700g drobtine, 1400g riž, 1500g sladkor. Sama imam posodo Tupperware in z njo sem zelo zadovoljna. Čeprav je draga je pa res ni treba kupiti v komletu. Jo kupiš ko ti finance dopuščajo in to po komadih. Mogoče imaš zdaj malo več predstave kaj gre v katero posodo. LP!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.