|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trudimo se zanositi
3.11.2006 17:28:44   
lena35
oi!sem nova med vami in imam problem kako zanoiti,saj sem imela septembra sp .slav
lena
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trudimo se zanositi
3.11.2006 17:31:32   
Katrin
Dobrodošla!

Upam, da vama kmalu uspe in veliko sreče! user posted image

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2006 17:51:56   
Anonimen
Dobrodošla!user posted image

Sicer si mal zgrešila forum(ti spadaš na "zanositev"),pa nič hudega-te bodo že prestavili!

Naj ti čimprej uspe zanosit...

(odgovor članu lena35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2006 20:10:56   
lelaval
Ja, malce si res "sfulala" forum, a bodo že uredili. Bomo držale pesti, da čimprej zagledata plusek.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2006 20:20:13   
pikicaa
Držimo pesti, da boš čimprej user posted image .

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2006 12:28:02   
micla
Lena 35 "dobrodošla". user posted image user posted image user posted image
V navednicah zato, ker nobeni ne želim, da jo doletijo take izkušnje, ampak zdaj je treba pozitivno neprej.

Na temi UPANJE PO SPLAVU smo zbrane s podobnimi izkušnjami. Lahko se nam pridružiš tam in skupaj bomo upali in se borili naprej.

micla

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   trudimo se zanositi
4.11.2006 17:03:45   
lena35
oi!Res sem malce sfalila  ampakse oproščam in se zahvaljujem da ste me sprejele medse.Komaj čakam da bova lahko začela delatpo ss ,sam me pa skrbi če se prime prej kot po dvehM ,ker  G mi je rekel da naj čakam tk malo zaradi let ker jih imam že35.lp lena35

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2006 17:42:53   
pot
Pozdravljena na forumu lena35. user posted image user posted image user posted image
Ubogaj zdravniška navodila. Kolikor vem je dobro, da ta čas uporabljata zaščito, ker sluznica oz. maternica še ni pripravljena na novo nosečnost. Več boš zvedela na zgoraj omenjenem forumu, kjer te bodo punce seznaile z vsem, kar te bo zanimalo.
Potrpita še malo, vajina potrpežljivost in trud bosta gotovo kmalu poplačana.

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.11.2006 8:41:40   
lana38
lena35, pozdravljena!
Tudi mene je skrbelo, če bi se prijelo prej kot po eni user posted image , kolikor sem morala ja z čakati, pa jih je zdaj mimo že 8, pa še nič. Pridruži sem nam na temi Upanje po splavu, tam se družimo me, ki smo kakorkoli izgubiel svoje nerojene user posted image . Glede let, pa nič ne skrbi. Jaz jih imam že 38, februarja jih bom napolnila že 39, pa še vedno vstrajam in upam na zdravega user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.11.2006 14:46:59   
majrim
lena 35...glavo gor in ne obupaj...sama jih imam tudi 35 in sem zdaj v prvem postopku zanosila...vedno moraš biti optimist in verjeti v stvar,ki si jo želiš!!

veliko sreče in optimistično napre! za srečo pa toleuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.11.2006 8:39:32   
sonček33
Ko vas takole berem imam občutek, da ste prave optimistke. Res, toliko toplih besed in toliko energije po vseh padcih...Bravo punce. Zaradi vas se mi zdi, da imam še veliko veliko možnosti

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.11.2006 20:40:26   
lena35
res moramo biti optimisti in upati da nam bo uspelo,samo pravijo da moraš odmislit ,user posted image ampak kako če nekje v podzavesti  hrepeniš da bi bilo čimprej
lena35user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?