|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   glivice???
3.11.2006 8:29:12   
mala zirafa
Prosim pomagajte, ker sledi vikend.Naj vam povem da me po zunanjem spolovilu izven nožnice srbi in malo peče že 2 dni.Je zelo moteče in celo med sramnimi ustnami so se mi pojavile ranice ki ob stiku z vodo pečejo.Včeraj zvečer sem začela s  Canestenom, kremo in mi je pomagal tako da me ne srbi in ne peče, ampak me še vedno vseeno skrbi.Ali moram res do G.Za vsak slučaj imam vedno doma tudi vaginalete od canestena.In samo čakam da se mi bo v kaj hujšega razvilo.
Je možen vzrok zaradi uporabe navadnega mila?Ali je samo stres?
Prosim za mnenja.Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: glivice???
3.11.2006 8:40:11   
Anonimen
Pri meni to povzroča stres. Pri tebi pa ne vem.
A se je to prvič zgodilo? Predvidevam da ne če maš  kremo doma. Jst osebno nebi šla takoj k ginekologu. Če pa ne bo čez par dni boljše pa pojdi.
Aja pa meni pomaga navaden jogurt.user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2006 8:45:18   
Sulfinija
Ojla!

Takole nadlogo če lahko tkole rečm sem imela jaz prejšnji vikend jaz bi kar takoj šla G pa ni della oz.ob petkih ne dela.V petek čakam,čakam še kpo sem šla lulat mi je dobesedno bilo slabo tkole me je peklo.V soboto zjutraj pa sem lepo šla v lekarno vse lepo povedala in dobila sem vaginelete z boroksom nekako tkole 10.jih stane nekje 1500sit.Ko sem prišla domov in sem si vstavila svečko mi je kar odleglo sem kar čutila kako se izboljšuje postopek sem še enkrat ponovila zvečer in čez dan sem si v kislo mleko namakala tampon to meni zelo pomaga no.Pol v  nedeljo sem si še dala eno svečko zjutraj i hvala bogu več jih nisem rabila se je izboljšalo stanje.Upam da mam sedaj eno leto mir.Tudi tebi tkole priporočam,ker boš tele svečke v lekarni dobila le povej vse tam.In srečno pa poročaj kako si uredila tole zadevo.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2006 8:49:59   
Tamara79
Oj,

jst sm šla zarad glivic vedno k splošnemu zdravniku, ker pa se mi je vnetje ponavljalo, mi tud canesten (vaginalete, krema) ni več pomagal oz. je bilo zdravljenje dolgotrajno, mi je potem predpisala diflucan (ali diflazon, mislim, da je isto) - to je ena tabletka, pa se je vedno takoj pozdravilo. Dobro je, da greš k zdravniku, pa naj se zdravi tud partner, ker sicer pride do ping-pong efekta, ti se pozdraviš, potem pa spet dobiš od njega.

Lp

Tamara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2006 8:50:49   
mala zirafa
Kaj potem tele svečke nisi upor. vse 10 dni' Ker na canestenu piše da se moraš mazat od 1-2 tedna, ker če ne se stanje ponovi.Po mazanj me ne peče več.Mislite da simoram vnesti še canesten svečke.3 so v škatli.Že dolgo od tega sem imela hujšo obliko glivic in mi je C. pomagal.V iskalniku sem zasledila da nožnica ni tako oživčena in da sploh ne vemo da so glivice tudi notri.Mi svetujete da si zvečer vstavim še svečke?Jogurt imam navaden od ljublj. mlekarn s 3,2 maščobe.A je ta tudi v redu?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2006 9:00:08   
Tamara79
Oj,

jst z jogurtom sicer še nisem nikoli probala, samo mislim, da mora biti probiotični.

lpt

Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2006 9:04:00   
mala zirafa
Ravnokar sem klcala v gin. amb. in mi je setra svetovala multigyn gel, ki deluje antivirusno anti bakte. in antiglivčno.Stane 1500 sit in da ga G vedno svetuje.Tako da bom probala s tem.Pa vam povem če je učinkoval, da boste vedele zase za drugič, ki upam da ga ne boste potrebovale.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 7
3.11.2006 10:40:22   
pot
Dokler, vnetje še traja, si raje intimne predele umivaj samo z vodo, ker milo rado naravni pH nožnice uniči. Upam, da srbenje čimprej izgine.

Neposredna povezava do sporočila: 8
3.11.2006 12:00:56   
Samoyedka
Te vaginalete z boraksom so zakon- meni Canesten pred časom ni pomagal, boraks pa- sicer bolj "socialno" zgledajo, ampak pomagajo. Mislim da sem enkrat imela tudi Betadin jod vaginalete, so se dale kupit v lekarni- tudi faj stvar, ima pa več pomankljivosti- fuuuuuullll smrdijo po jodu user posted image , pa perilo maš celo rjavo, če si vložek fovš nastaviš user posted image , jih pa lahko uporabljaš med menstruacijo, kar mislim da Cnaesten vaginalet ne smeš. Ko se ti pojavijo glivice jej čimveč NAVADNEGA probiotičnega jogurta, pa čim manj sladkarij v času vnetja. Lahko pa si delaš tudi sedeče kopeli s hrastovim lubjem (dobiš v lekarni).
Je pa zelo neprijetno to, ja. Trkam po lesu in glavi, že dolgo nisem imela problemov.
Na čimprejšnjo izboljšanje user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.11.2006 20:57:38   
mala zirafa
Hvala vsem ki ste si vzele čas zame.Stanje je boljše.Bom videla kaj bo jutri.če do poned. ne bo vse pozdravljeno grem h G.Zanimivo tisto lubje.Prvič slišim.
Pa želim da se vam ne ponovijo.

Neposredna povezava do sporočila: 10
4.11.2006 7:41:15   
Sulfinija
Ja lepo,da si javila da ti je bolje?Najbolje,da si v tem času daješ na tampon kislo mleko meni bolj pomaga kot navadni jogurt,pa saj veš kaj pravijo poskusiti ni greh,kajne?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 11
4.11.2006 18:19:43   
Maj75
mala zirafa,

meni se je stanje z multigyn gelom ful uredilo in moram reč, da res pomaga. Jaz ga uporabljam skoraj vsak dan po zunanjem delu spolovila, 2x tedensko pa si ga s priloženim aplikatorjem vstavim še v nožnico. Sicer pa so zraven ful natančna navodila.

Lp, Maja

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.11.2006 19:52:49   
mala zirafa
Ja multigyn je zakonuser posted image .Stanje se mi je uredilo in sem ful vesela.Zakaj pa se mažeš vsak dan?A se ne mažeš samo takrat ko so težave.Navodil še nisem tako dobro prebrala vem samo da se ga upor. neomejeno.Not pa si ga nisem stisnila ker me je samo zunaj srbelo.
Hvala punce še enkrat, zlate ste!

(odgovor članu Maj75)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.11.2006 8:52:24   
delfinčica
Ali se lahko multigyn uporablja tudi med nosečnostjo?

Neposredna povezava do sporočila: 14
5.11.2006 9:01:26   
mala zirafa
Lahko in tudi v času dojenja.

(odgovor članu delfinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.11.2006 10:29:46   
Maj75
mala zirafa,

jaz ga uporabljam vsak drugi dan čisto zaradi preventive (piše, da ga lahko uporabljaš), pa tudi zato, ker imam pogosto vnet mehur (saj veš, da vaginalne bakterije zelo hitro pridejo do mehurja pri ženskah, ker imamo kratek sečevod) in nimam več težav. Ti pa ga uporabljaj po lastni presoji, lahko tudi samo takrat, ko se ti pojavijo težave, toda glede na to, da ni škodljiv, mislim, da ni nič narobe, če se ga uporablja bolj pogosto.

Lp, Maja

Neposredna povezava do sporočila: 16
5.11.2006 14:47:39   
ancka1
Meni je G v situaciji, ko so se mi tako kot tebi pojavile glivice svetovala "umivanje" z olivnim oljem, ki sem ga kupila v lekarni. Je full pomagalo. Ranice so se hitro začele celiti, kožo mi je pomirilo. S tem, da se namažeš z oljem pa še preprečiš dostop vlage/vode, zaradi česar se glivice naprej množijo.
Upam, da se čimpreje rešiš nadloge.
LP

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Maj75)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.11.2006 7:28:35   
mala zirafa
Poleg gela sem si kupila tudi intimno milo Higieia in je dokaj mastno.Saj je zdaj bistveno boljše.Olivno olje pa je znano po tem da celi rane.Celo na obrazu skupaj z limoninim sokom dela čudeže.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.