Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nosečniški medenični pas 19.8.2004 16:10:37
|
|
|
|
mika
|
POZDRAVLJENA! JAZ SEM GA KUPILA KO SEM BILA V 17 TEDNU, PO PRIPOROČILU MOJE G IN SICER ZATO KER ČE DALJ ČASA SEDIM ENOSTAVNO NE MOREM VSTATI:((:((:((. MEDENIČNI PAS PA PRITISK MEDENICE OMILI. DRUGAČE SEM BILA ZELOOO SUHA - DO SEDAJ SEM SE ZREDILA ZA 5KG IN SEM V 23 TEDNU. PRODAJALKA MI JE REKLA DA JE PAS FAJN PO PORODU, SPLOH ČE BOŠ ŠIVANA:(( IN DOBER PRIPOMOČEK PRI DOJENJU, TAKO DA ROKA NE TRPI KO DOJIŠ :duda:. PA TUDI KO BOMO IMELE VELIIIKE TRBUŠČKE JE FAJN OPORA PRI SPANJU. LP MIA :sloncek:
|
|
|
|
nosečniški medenični pas 24.8.2004 20:12:53
|
|
|
|
Alika
|
če je to tist pas,ki daje oporo trebuščku,ti lahko povem,da sem si ga jz tud kupila v 17 tednu.Zdaj sem v 30.,pa pasu ne morem nosit,ker se mi zdi da me potem še to tišči zraven.Nikakor si ga ne znam naštimat tko,da bi se dobro počutla z njim. Upam,da boš imela več sreče z njim.Poskusi si ga najprej kje sposodit,preden vržeš stran denar:zmeden: (la vie-jev stane skor pet jurčkov) lp Alika
|
|
|
|
nosečniški medenični pas 24.8.2004 23:13:51
|
|
|
|
niki5
|
SEm ga kupila.. In imam kar težave, da si ga primerno nastavim ali me tišči ali pa imam občutek kot da ga ni. Sem še v fazi prilagajanja:ups: Drugače me pa malo moti, ker je dokaj grob za na kožo. Najbolje bi bilo ga imeti čez obleko, samo taka pa ne morem iti ven :zmeden: Bom videla kako mi bo uspelo..
|
|
|
|
nosečniški medenični pas 24.8.2004 23:26:49
|
|
|
|
_gogi_
|
pri sedmi nosecnosri se se spomnila vec ne bos na kaksen pas:))))
|
|
|
|
nosečniški medenični pas 24.8.2004 23:26:51
|
|
|
|
_gogi_
|
pri sedmi nosecnosri se se spomnila vec ne bos na kaksen pas:))))
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?