Anonimen
|
Kiki... nočem ti soliti pameti... in tudi prebrala sem, za kaj gre... napaka je dejansko njihova, vsaj kar se avta tiče... ampak... iz vseh tvojih postov veje ena taka energija, kakor da ti je CSD dolžan dati DSP... oprosti, ampak - zakaj pa, če je tvoj mož zaposlen?... kako sploh kaj dobite?... DSP + še najvišje otroške dodatke?... glede na vse v zvezi s CSD-ji in glede na to, da kljub vsemu nekaj vem o teh zadevah, mi ni tole čisto jasno... pa ne razumi me narobe - privoščim vam ta denar (ali pa katerega drugega, saj je vseeno), ampak delati in istočasno zraven še zahtevati DSP... ne, tukaj pa ne vidim logike... Moj primer, Kiki... Še pred kratkim... Jaz na porodniški in 40 jurjev starševskega dodatka... 2 najvišja otroška dodatka... nobene preživnine... Kamikaza se je šolal preko Zavoda in prejemal celih 8 jurjev štipendije... na CSD sem jih komaj prepričala, da so mi "dovolili", da med porodniško delam, ne da bi mi vzeli starševski dodatek, ampak so mi postavili pogoj, da lahko zaslužim samo toliko, kolikor je razlika med starševskim dodatkom in cenzusom za 4-člansko družino... ok, kako sem jaz to zmutila potem po svoje, je druga stvar, ampak o kakšni DSP pa ne duha ne sluha... enkratna pomoč za nakup šolskih knjig za sina mi je bila zavrnjena... ker delam!!!... od občine sem dobila 15 jurjev za sina za kolonijo... kam naj bi ga s tem poslala, mi ni čisto jasno, zato je ostal doma... In še ene par podobnih žurk... od mene lahko prebereš, Kiki, veliko stvari, kako pizdim čez slovensko zakonodajo, ampak niti enkrat pa še nisem napisala, da bi mi morali kaj dati... pa res ne bit huda name, Kiki, ker sama veš, da med nama ni nobena finančne povezave, ampak... klinc, razumem te pa vseeno ne... pa te poskušam, ampak ne gre...
|