|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vnetje
1.11.2006 16:22:33   
dusi
Lep pozdrav. Z vami sem prvič, čeprav vaše pogovore spremljam že kar nekaj časa. Moram vam povedat, da ste super.
Imam pa en problem.
Dva dni imam zelo močno vnetje. Pred nekj meseci mi je g. pripisal mazilo Canesten.
Zanima me, ali lahko to vnetje vpliva na zanositev, saj si z dragim neskončno želiva bebo, pa ne gre in ne gre. Vnetje pa se mi pojavi kar pogosto. Ali je priporočljivo uporabljati to mazilouser posted image  Lep pozdrav vsem in hvala za vaše odgovore.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vnetje
1.11.2006 16:58:59   
Anonimen
na samo zanositev načeloma naj ne bi uplivalo, vsaj kratkoročno ne. lahko pa pride verjetno do kakih posledic če so vnetja zares pogosta. preprečuje ti zanositev recimo zato, ker ne moreš sexat med vnetjem..no vsaj upam da tega ne počneš. če pa vseeno potem se ne čudim da si vnetja pogosta, ker je okužen tudi partner in glivice non stop prenašata en na drugega! samo mazilo caneseten brez vaginelet recimo je zelo blaga oblika zdravljenja. predlagam, da greš do G in poveš situacijo in se pozdravita oba! G ti bo predpisal tablete za oba!!! potem pa v akcijo in srečno user posted image

(odgovor članu dusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vnetje
1.11.2006 17:08:28   
andreja2000
dusiuser posted image user posted image
prav lepo pozdravljena med nami.Tale vnetja res niso prijetna.Mislim,da sem nekje na foumu prebrala,da pogosta vnetja ravno niso dobra za zanositev in jih je dobro zdraviti.Sama sem sicer zanosila,ko sem imela vnetje,pa sem dobila svečke za v nožnico,tako,da mislim,da se ti lahko kar namažeš s tisto kremo.Mislim pa,da  je dobro če se zdravi tudi on,(če pa je v vseh primerih tako,pa ne vem-v mojem sem se zdravila samo jaz)Morda bi bilo dobro da obiščeš tudi G,če se ti vnetja ponavljo.

No,toliko od mene in upan,da se ti oglasi še katera,ki bo vedela še kaj več  saj ne vem,če sem ti kaj dosti pomagala.
Želim,da čim prej rešiš to težavo z vnetjem in ugledašuser posted image
Aja,lahko pa si za začetek pri vnetju pomagamo tudi z navadnm jogurtom.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu dusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

PORODNIŠNICA
petrcaaa

S katero porodnišnico imate boljše izkušnje?

POSTOJNA (47%)

LJUBLJANA (53%)

Število vseh glasov: 74

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!