Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kartuše za Hp printerje 1.11.2006 14:52:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** Javno prosim ALIKO, da naj zbriše vse moje teme objavljene dane v Čvekanju v tri dni... iz razlogov, kiso vsem javno dostopni. Vsem v vednost pa sporočam, da se vam v meri kakršna je bila danes, ne oglašam več. lep deževen dan,
|
|
|
|
RE: Kartuše za Hp printerje 1.11.2006 14:55:49
|
|
|
|
*pepelka*
|
http://www.dobratrgovina.com/ Poglej tole, drugače pa je možno te kartuše tudi nekajkrat napolniti s polnilom, vsaj mi smo tako delali. Sedaj smo kupili druge kartuše, ki pa jih bomo tudi polnili dokler bo to delovalo.
|
|
|
|
RE: Kartuše za Hp printerje 1.11.2006 15:08:31
|
|
|
|
Katrin
|
Tudi jaz menim, da je najceneje, če kartušo ponovno napoolniš. Lp
|
|
RE: Kartuše za Hp printerje 1.11.2006 15:18:04
|
|
|
|
KIKI****
|
ampak a se dajo vse kartuše polnit za vse tipe računalnikov? Ta ne vem če se da
|
|
|
|
RE: Kartuše za Hp printerje 1.11.2006 15:47:18
|
|
|
|
noe
|
Jaz sem jo kar naročila, KIKI, ker se mi zdijo kar poceni glede na to kar smo prej gledeali. Zdej pa bomo končno lahka sprintali Nodija, jee
|
|
|
|
RE: Kartuše za Hp printerje 1.11.2006 15:55:00
|
|
|
|
Katrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** ampak a se dajo vse kartuše polnit za vse tipe računalnikov? Ta ne vem če se da Čisto vse se res ne dajo, se boš mogla pozanimati...
|
|
RE: Kartuše za Hp printerje 1.11.2006 16:45:35
|
|
|
|
triša
|
Kartuše dobiš v šparu ,pa v trgovini Comtron (tam kopujem za canona pa so 1.500). Moj svak ma HP pa ga polni.
|
|
|
|
RE: Kartuše za Hp printerje 1.11.2006 16:47:09
|
|
|
|
KIKI****
|
jaz sem nazadnje dala za original Hp kartušo 7.200 sit za ponaredek pa 3.500. Ampak naslednjič pa vprašam če se dajo polnit ampak dvomim, ker je navaden tiskalnik, laserji vem da se polnijo
|
|
|
|
RE: Kartuše za Hp printerje 1.11.2006 16:52:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Javno prosim ALIKO, da naj zbriše vse moje teme objavljene dane v Čvekanju v tri dni... iz razlogov, kiso vsem javno dostopni. Vsem v vednost pa sporočam, da se vam v meri kakršna je bila danes, ne oglašam več. lep deževen dan, [/quote] [/quote]
< Sporočilo je popravil Alika01 -- 1.11.2006 16:54:04 >
|
|
|
|
RE: Kartuše za Hp printerje 1.11.2006 17:13:17
|
|
|
|
ona
|
Naroči na strani www.crnila.net pribor za polnjenje kartuš!jaz sem zadnjič vzela prav za hp in sem ful zadovoljna ker dač enih 6 jurjev in polniš kartušo ene 7-8x,lahko bi jo še več,ker moraš videt kdaj je potrebno nabavit novo kartušo,ker ta ki jo polniš se je ne sme ful krat polnit baje!jaz sem jo do zdaj 2x in je vse ok!V tej spletni trgovini pa lahko kar naročiš in dobiš hitro domov,naslednjič pa že dobiš 10%popusta
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.