|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vstaja ob pol šestih!!
1.11.2006 13:57:01   
monika30
A še kateri mamici otrok po premiku ure vstaja ob pol šestih in ne zaspi nazaj???
Pa ne bi se pritoževala, če bi ponoči spal, ampak ne.
Čez dan je pa siten in razdražljiv, skoz bi spal. Je bil do prejšnjega tedna tak sonček, zdaj pa je bolj oblačne volje.
Saj vem, da ste mnoge na istem, ali pe na hujšem, ampak malo moram pojamrat.

Čav

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vstaja ob pol šestih!!
1.11.2006 14:02:30   
sisi80
Monika, saj sva že klepetali prav midve, ne? V glavnem, tudi glede nespanja. Pri nas je vse skupaj že mnogo bolje, pride kakšna noč, ko še vedno vstajamo vsake pol ure, veliko pa je tudi noči, ko že kar lepo spi po 5, 6 ur skupaj. Je pa zanimivo, da glede premika ure sploh ni bilo težav. Smo mu kar lepo prestavili. Zjutraj vstane normalno po uri okoli 7. 00. Smo pa tudi tukaj napredovali, in sicer zjutraj, ko se zbudi, se ukvarja sam s sabo sigurno pol ure in lahko jaz še malo poležavam.user posted image

Kaj naj ti rečem? Včasih paše pojamrati, nimam pa recepta, ker vidiš, da se še mi lovimo glede spanja. Aja, pa po novem je ZELO TEŽKO ZASPATI. Kar prej ni bilo problem. Je zaspan, pa ne in ne zaspati. Kaj hočemo, bomo že enkrat tudi to dali skoz.

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.11.2006 14:03:09   
petra.horzi
mi po premiku ure hodmo spat okol pol šestih do šestih (prej pol sedmih do sedmih) in vstajamo okol pol šestih, šestih
pa tud ne vem a nej se pač s tem sprijaznim al nej mu probam ritem nazaj spremenit, al se bo sam navadu spet
pač so si prej ustvarl bioritem in ker oni ne vejo da je šla ura nazaj in se še zmeri držijo svojga urnika:)

moj sonček je že "velik fant"

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.11.2006 14:06:22   
petra.horzi
 se tud zdej zjutri sam zamoti za kakšne pol ure, včasih celo uro
za zaspat mamo ful probleme, in zvečer in čez dan noče spat, pa zbuja se tud ponoči ampak bo že
se bojo tud oni navadl pa bo bolš

moj sonček je že "velik fant"

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.11.2006 14:32:54   
Marogica
Premakni spanje vsak dan za 15-20 min, pa bo. Po ca. 3-4 dneh bo enako, kot je bilo. Vsaj pri nas.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.11.2006 14:36:52   
dory
Pri nas je tud tako..ampak premikamo spanec na 20-30min in dones je blo ze ok...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.11.2006 14:41:46   
N30
Naš sonček je star 14 mesecev in včasih zdaj vstane tudi ob 5. uri zjutraj. Kaj hočem? Pravijo, da tisti, ko potrebujejo malo spanja, so bolj inteligentniuser posted image ?! Bomo videli :-))
Lp

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.11.2006 14:52:30   
Maleal
Naš se tudi vstaja ob 6 ih,prej ob 7 ih,pa hodi spat isto kot prej ob pol devetih.No danes je bilo že boljše,spal je do pol sedmih,kak teden bo trajalo,pa bo prišel na star čas-upam.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu N30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.11.2006 15:52:17   
noe
Tud naš je mel danes zgodnje vstajanje, ob pol šestih , pol smo pa dali nodija not, pa sva lahka še mal zadremala.user posted image

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.11.2006 16:27:08   
triša
IZVIRNO SPOROČILO: N30

Pravijo, da tisti, ko potrebujejo malo spanja, so bolj inteligentniuser posted image ?
Lp

Einstein je spal po 12 ur. 
Bi pa bila zelo vesela če bi bilo to res, pol bi bla naša sončica za nobelovo nagrado.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.11.2006 20:39:39   
Bonnie_RR
Moj tamali je tud zgodnji ptiček, ampak vsaj celo noč spi.
Zvečer gre spat med 7. in 8. uro, zjutraj je pa že okrog pol 6h buden (so dnevi, ko se zbudi kasneje, ampak bolj redki). Potem nama pa pripoveduje vse sotre, pa po posteljici se ob ograji sprehaja gor in dol, pa vmes se zaigra, včasih malo poleži, včasih mu rata tud nazaj zaspat... Skratka, ko postane tečen in začne razgrajat (po navadi okrog 7h), ga grem pa previt, poje in greva še malo "poležat" v taveliko posteljo. Včasih je to poležavanje zgledalo tako, da sva oba zaspala nazajuser posted image , zdaj pa tako, da plazi po meni gor in dol in se rekreira...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?