Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: UPAJMO SKUPAJ NA NOSECNOST 1.11.2006 18:11:04
|
|
|
|
majrim
|
Ej Sabina...ti privoščim,da bi čimprej zagledala ...jaz še zdaj ne morem verjeti,da je res...po vsem kar da človek skozi...in pol zagledaš pa se vprašaš če je res...celo tolko sem bla šokirana,da sem čez pol ure naredila še en test...komaj 4 dni je mimo od tega,a mislim,da si tak trenutek zapomneš za celo življenje... ...mej se čimbolj lepo...
|
|
RE: UPAJMO SKUPAJ NA NOSECNOST 1.11.2006 18:49:24
|
|
|
|
Sulfinija
|
jaz se v tej temi pridružujem.Za vse nas bo enkrat posijalo najlepše sonce. Maja bo nama z dragim že 4.leta odkar se trudima za najino .Točno pred enim letom nama je po 2,5leti končno uspelo zagledati ,vendar se je žal končalo z ss. Pripravljam se psihično na novi IVF postopek,ki bo najbrž marca drugo leto,do takrat pa imam še vseeno upanje,da se najina zgodba izpred enega leta ponovi in bom nosečka kar doma. Tudi tebi želim,da ne obupaš boš videla kako ponosne bomo me ko bomo mamice našim sončkom. LP Mojca
|
|
RE: UPAJMO SKUPAJ NA NOSECNOST 1.11.2006 19:08:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Mirjam,hvala za lepe zelje.Tudi jaz tebi zelim use naj naj.Uzivaj v .Drzim pesti zate in za tvojega . Mojca prav imas.Nebom obupala.Kumi cakam na 10.11 da lahko nardim test.Kajti,ce ne dobim imam veliko upanja,da sm .Tudi zate drzim pesti,da se vama z partnerjem posreci kajti vem kako je ce si nekaj zelis.Srcno upam,da se vama posreci in da bosta delila vajino sreco z nami,ki si zelimo isto.Mojca vem,da nama bo uspelo in vem tudi to,da bova najsrecnejse in najbolj ponosne mamice svojih .NO ZDAJ PA VESELO NA DELO,KAJTI,CE BOVA SAMO KLEPETALI NEBO NIC!!!! LEP POZDRAV Sabina
|
|
|
|
RE: UPAJMO SKUPAJ NA NOSECNOST 1.11.2006 19:36:59
|
|
|
|
Sulfinija
|
Anonimna! Se mi mogoče lahko privat oglasiš na zs? LP Mojca
|
|
RE: UPAJMO SKUPAJ NA NOSECNOST 4.11.2006 18:04:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla!Mojca ni problema.Lahko,sam mi dej...nevem...email naslov al mi pa ti pisi na sabina.kraljicevic@gmail.com papa
|
|
|
|
RE: UPAJMO SKUPAJ NA NOSECNOST 4.11.2006 18:43:05
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! mojca9000@volja.net ali mojca9000@hotmail.com je msn naslov skypa pa je mojca hozjan LP Mojca
|
|
RE: UPAJMO SKUPAJ NA NOSECNOST 4.11.2006 20:18:35
|
|
|
|
koala
|
Sabina držim pesti, da ti čiprej rata, drugače pa se nam lahko pridružih v temi ZA NAS, kjer se podbujamo, tolažimo, se veselimo, stiskamo pesti,....
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Voda za otroke.пеперутка16Mamice, koliko mesecev ste prekuhavale vodo za dojenčke?6 (
82%)
9 (
0%)
12 (
12%)
Več kot 12 mesecev. (
6%)
Število vseh glasov: 17Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!