|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UPAJMO SKUPAJ NA NOSECNOST
1.11.2006 12:09:48   
Anonimen
NAJPREJ VAS PRAV LEPO POZDRAVLJAM.ZA ZACETEK NAJ VAM POVEM,DA SI TUDI SAMA ZELOOOO,ZELOOOO ZELIM BITI user posted image .TRENUTNO LAHKO SAMO UPAM,DA TETA user posted image  NEBO PRISLA NA OBISK.VSE,KI SI ZELITE UGLEDATI user posted image  IN SRECO DELITI Z NAMI,PISITE,DA SE BOMO VESELILE SKUPAJ.

...MORDA NAM KMALU DAL BOG BO DARILO,
                                KI Z JOKOM IZ ZIBKE SE BO OGLASILO...user posted image

Papa user posted image

Sabina
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: UPAJMO SKUPAJ NA NOSECNOST
1.11.2006 18:11:04   
majrim
Ej Sabina...ti privoščim,da bi čimprej zagledala user posted image ...jaz še zdaj ne morem verjeti,da je res...po vsem kar da človek skozi...in pol zagledašuser posted image  pa se vprašaš če je res...celo tolko sem bla šokirana,da sem čez pol ure naredila še en test...komaj 4 dni je mimo od tega,a mislim,da si tak trenutek zapomneš za celo življenje...
...mej se čimbolj lepo...user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.11.2006 18:49:24   
Sulfinija
jaz se v tej temi pridružujem.Za vse nas bo enkrat posijalo najlepše sonce.
Maja bo nama z dragim že 4.leta odkar se trudima za najino user posted image .Točno pred enim letom nama je po 2,5leti končno uspelo zagledati user posted image ,vendar se je žal končalo z ss.
Pripravljam se psihično na novi IVF postopek,ki bo najbrž marca drugo leto,do takrat pa imam še vseeno upanje,da se najina zgodba izpred enega leta ponovi in bom nosečka kar doma.

Tudi tebi želim,da ne obupaš boš videla kako ponosne bomo me ko bomo mamice našim sončkom.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.11.2006 19:08:58   
Anonimen
Mirjam,hvala za lepe zelje.Tudi jaz tebi zelim use naj naj.Uzivaj v user posted image .Drzim pesti zate in za tvojega user posted image .
Mojca prav imas.Nebom obupala.Kumi cakam na 10.11 da lahko nardim test.Kajti,ce ne dobim user posted image  imam veliko upanja,da sm user posted image .Tudi zate drzim pesti,da se vama z partnerjem posreci kajti vem kako je ce si nekaj zelis.Srcno upam,da se vama posreci in da bosta delila vajino sreco z nami,ki si zelimo isto.Mojca vem,da nama bo uspelo in vem tudi to,da bova najsrecnejse in najbolj ponosne mamice svojih user posted image .NO ZDAJ PA VESELO NA DELO,KAJTI,CE BOVA SAMO KLEPETALI NEBO NIC!!!!

LEP POZDRAV

Sabina

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.11.2006 19:36:59   
Sulfinija
Anonimna!

Se mi mogoče lahko privat oglasiš na zs?

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2006 18:04:31   
Anonimen
Ojla!Mojca ni problema.Lahko,sam mi dej...nevem...email naslov al mi pa ti pisi na sabina.kraljicevic@gmail.com

papa

Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2006 18:43:05   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image Ojla!

mojca9000@volja.net
ali mojca9000@hotmail.com je msn naslov
skypa pa je mojca hozjan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2006 20:18:35   
koala
Sabina držim pesti, da ti čiprej rata, drugače pa se nam lahko pridružih v temi ZA NAS, kjer se podbujamo, tolažimo, se veselimo, stiskamo pesti,....

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2006 20:57:19   
andreja2000
Hojla,Sabina
Tudi jaz se pridružujem tej temi,saj se s sedanjim partnerjem trudiva zauser posted image  tri leta.V tem času sem dvakrat zagledala user posted image .Ena user posted image  se je končla v 13t,druga21t.Sedaj se trudiva 17 mesecev in teče drugi mesec z klomifenom,ki spodbuja ovulacijo.Naslednji teden pa že bodo rezultati tega meseca user posted image  ali user posted image ,vendar imam spet slab občutek.

Sabina,tebi in vsem ostalim želim čim prej zagledat user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Voda za otroke.
пеперутка16

Mamice, koliko mesecev ste prekuhavale vodo za dojenčke?

6 (82%)

9 (0%)

12 (12%)

Več kot 12 mesecev. (6%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!